1. [Upd] Revolution op E3!

Re: [Upd] Revolution op E3!

Ik ga er ook gewoon van uit dat ze de Revolution laten zien op de E3, anders ben ik echt teleurgesteld.. en denk ook dat het een hele domme aktie is om hem niet te laten zien. En ik neem aan dat Nintendo zelf ook wel weet dat ze hem ECHT moeten laten zien…
 • Ik ga er ook gewoon van uit dat ze de Revolution laten zien op de E3, anders ben ik echt teleurgesteld.. en denk ook dat het een hele domme aktie is om hem niet te laten zien. En ik neem aan dat Nintendo zelf ook wel weet dat ze hem ECHT moeten laten zien…
 • Op IGN stond dat ze hem wel laten zien, maar de 'controller' niet, zo is officieel gemeld.
 • misschien heeft nintedno wel helemaal niet iets revolutionairs.. en willen ze niet afgaan voor sony en microsoft.. of eerst kyken wat hun te bieden hebben en daarna iets krachtigers bouwen?
 • Euh, krijgen we misschien space world 2005 dit jaar, maar ja waarschijnlijk krijgen wel gewoon tech demo's en specs, maar dus nog niet wat er nou zo revolutionair van was.
  Nintendo was het al niet van plan, hoogstens in de persconferentie en in een klein hoekje op de e3. Ze geven al het hele jaar aan dat ze zich bij de e3 2005 concentreren op GC, GBA en DS en het online gebeuren.
 • Als je ingelogd bent dan onthoud een cookie dat toch? Dan moet je dus gewoon weer op die link drukken en dan ben je er. Of je plakt: http://www.dallasnews.com/sharedcontent ... er.jsp?fw=
  http://www.dallasnews.com/s/dws/bus/sto ... 44029.html in je browser en drukt op enter.

  Het is niet zo moeilijk als je denkt ;)
 • Geef nu eens een link naar dat artikel op Dallasnews. Die van hierboven brengt je altijd naar een registratiepagina.

  En ja, ik log mij in en ik kom terecht op de homepage, vanwaar ik het niet kan vinden <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
 • Gelukkig maar dat ie toch word getoond, ben nu wel heel benieuwd geworden, eerlijk gezegd nog benieuwder dankzij die neppe Revolution trailer.
 • Geef nu eens een link naar dat artikel op Dallasnews. Die van hierboven brengt je altijd naar een registratiepagina.

  En ja, ik log mij in en ik kom terecht op de homepage, vanwaar ik het niet kan vinden ;)
 • Nu is de Revolution opeens kleiner dan 3 opeengestapelde DVD doosjes? Ik dacht even hoog en net iets langer.

  Fout gedacht ;).
 • Nu is de Revolution opeens kleiner dan 3 opeengestapelde DVD doosjes? Ik dacht even hoog en net iets langer.
 • Nu is de vraag alleen in welke vorm ze het ding tonen.
 • Maakt de Nintendo conf meteen weer interessant.
  Had ook niks anders verwacht, anders was het wel een hele domme zet geweest.
 • Zie je wel had ik toch nog gelijk :) kan niet wachten!!!
 • Nintendo Revolution op E3

  Het hoge woord is eruit. Nintendo heeft bevestigd dat de Revolution op de E3 aanwezig zal zijn…

  PR director van Nintendo of America, Anka Dolecki, heeft bevestigd dat de Revolution z'n gezicht zal laten zien op de E3.

  "Showing Revolution this year will be very important to us in terms of making sure that our audience knows that Revolution is real", vertelde hij in een artikel in The Dallas Morning News.

  Verder zei hij over de Revolution: "The Revolution is by far the smallest console we've ever manufactured… In its final form, it will be less than the size of three standard DVD cases stacked together. It looks sleek. It looks cool. It will play either horizontally or vertically. It will fit into your entertainment center very easily."

  Het volledige artikel, dat gaat over de E3 en de volgende generatie consoles van Nintendo, Sony en Microsoft, vind je hier. Gratis registratie is trouwens nodig om het te kunnen bekijken.

  Op de E3 zullen we dus de nieuwe, revolutionaire console van Nintendo mogen aanschouwen. Waarschijnlijk kunnen we er dinsdag op de pre-E3-conference al van genieten. Ik begin alvast met nagelbijten. Viva la Revolution!

  Jaja.. toch wel wat de meeste verwacht hadden natuurlijk. Ben echt benieuwd.
 • Nintendo kennende niet, zij hebben altijd graag goedkope consoles… en om iets krachtigers te gaan uitvinden dan de Cell… waarvan het ontwerpen al meer dan 1 miljard$ kostte…

  ik sluit me aan bij IL21, en denk dat Nintendo de Revolution nog niet wil gaan hypen, aangezien het nog een flinke tijd kan duren voordat de Revo op de markt verschijnt…
 • dit is volgens mij enorm doomed en dom van Nintendo… als zij als 1e op de E3 komen met dit concept… dan zullen Ms en Sony dat echt niet nog even in hun consoletjes gaan stoppen hoor…

  volgens mij is de Revolution tot nu toe allemaal gebakken lucht… en hebben ze gewoon te weinig nieuws om het echt een revolutie te gaan noemen… en komen ze daarom niet op de E3…
 • De revo komt pas in 2006, mischien zelfs eind 2006, om nu al met de hype te beginnen is juist dom..Hoe graag ik de revo ook wil zien op E3. Hype duurt nooit 2 jaar, dus is beter dat ze even wachten met het totale pakket showen. Ik verwacht meer info, maar meer niet en vind dat juist slim van nintendo niet dom. Wat wel zo is. Nintendo had vorig jaar niet moeten zeggen dat ze volgend jaar op E3 alles lieten zien…

  Dit wordt de E3 van de Xbox360, helaas niet van Nintendo voor de Nfans.
 • Precies alleen de hardcore gamers zouden dat erg vinden als ie niet op de E3 komt de overgrote meerheid(casual gamers) weten nog geen eens wat de E3 is.
 • WTF? Waarom doet Nintendo hier geen goed mee? De meeste gamers zullen de Xbox 2 en PS3 pas kennen een maand voor de launch ofzo. Al mijn gamende vrienden wisten niet wat een DS was tot ze de reclame's zagen. Reken maar uit, dat is zo'n 9 maanden NA de onthulling.

  Ik zie hier helemaal geen probleem hoor. Als Nintendo met iets revolutionair komt dat alle gamers aanspreekt, kunnen ze gelijk wanneer iedereen van gedacht doen veranderen.
 • De gamecube afdeling neemt iedere week op vrijdag contact op met een persoon van nintendo, deze week vroegen ze een vraag over de revolution met als antwoord :

  We've noticed quite a few websites speculating about what we will and won't do with Revolution at E3. And that may have lead to some confusion. As Mr. Iwata has stated on several occasions – most recently GDC - Revolution will be discussed at this year's E3 show. Unfortunately we can't go into detail right now on exactly how much Revolution information we plan to discuss.

  We do understand that you and all Nintendo fans are very anxious to hear more news about the system since our GDC announcements last month revealing that Revolution will feature both Wi-Fi support and backward compatibility. So to answer your question about our plans for this year's E3 regarding Revolution, all I can say is that you have wait and see what we have planned. And luckily, there are only a few more weeks to go!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren