1. Urban Reign

Re: Urban Reign

Van namco?.. Zal zeker weer zon slape tekken ripp off worden… Net als dat Nina spel..
 • Van namco?.. Zal zeker weer zon slape tekken ripp off worden… Net als dat Nina spel..
 • Nee dat zal het opzeker niet krijgen je hebt gewoon een paar attack buttons. Trouwens die capoeira en swordplay moves komen wel rechtstreeks uit Tekken en SC2 maar dat geeft niet als er maar veel moves zijn en het lekker speelt.
 • Idd R-Type, maar de nieuwe Final Fight lijkt me niks. Ik schrok gewoon van de gameplay videos… Lijkt meer op een action/adventure met dat praten met personages. Als ik een mes oppak hoef ik echt niet groot in beeld: "knife aquired" Echt jammer. Zo veel fans die het genre terug willen en ze luisteren zo slecht. Van daar dat er fanmade spellen verschijnen als Streets of Rage Remake (goed gedaan, maar nog steeds niet af) en Beats of Rage.

  SpikeOut komt nog steeds het dichtste in de buurt, ookal is ie al 7 jaar oud.
 • Dat was mij ook niet helemaal duidelijk maar volgens IGN was het wel een scrolling beat em up. Misschien is het van corridor naar corridor zoals Die hard Arcade? Deze game lijkt me sowieso wel cool.

  Anyway, er komt ook een Final Fight: Streetwise aan, misschien wordt dat een echte beat em up al ziet het er niet al te goed uit.
 • Late reactie hier van mij, maar ik ben er ook nog niet zo lang he. hehe


  Dit kán zeker een toffe titel worden, maar ik hoop wel dat je door levels heen loopt en aan het einde bossfights hebt.

  De filmpjes zien er nu misschien tof uit, maar als je hier kijkt: http://namco-ch.net/urban_reign/stage/index.php lijkt het er vooralsnog op dat het arena fights zijn. En dat is niet ala Streets of Rage. En geen titel waar dus fans van het genre op zitten te wachten.

  Ik hoop dat ik het mis heb.
 • Ziet er goed uit , hopelijk krijgt het niet zo'n combat systeem waarmee je met de rechterstick moet aanvallen .
 • http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1599
 • Death by degrees was een cheapo cash in op Nina's sex appeal en bekendheid en om Tekken 5 ietwat te promoten. Deze game heeft niets daarvan, er zitten geen Tekken characters in zover ik weet en het is gewoon eindelijk weer een multiplayer (4 player support btw) beat em up waarvan niet echt veel zijn. Ik ben wel benieuwd of het wat wordt, de eerste responsen zijn goed.

  Spikeout was trouwens echt heel cool in 1998 in de Arcade, die game had toendertijd gewoon uit moeten komen op een console.
 • Volgens mij gaat dit spellen als Bouncer en Spikeout Battlestreet, ver achter zich laten. Het ziet er tenminste niet zo buggy uit als die games.

  Vooral de team combo's lijken me vet, het komt wel goed met deze game.
 • Een nieuwe game van Namco die op de E3 getoond gaat worden. Het moet een mix zijn van Streets of Rage en Tekken dat kan wat beloven aangezien dat genre niet al te vaak meer langskomt. Beter dan Bouncer zal het wel worden dan, volgens IGN is het een game die eindelijk dat genre in 3D recht aandoet. Het zit vol met characters en die moeten allen hun Turf verdedigen tegen elkaar, ook kan je team combo's doen om de tegenstanders de tering in te schoppen en is er ook boordevol interactie met achtergronden. Klinkt mij wel goed in de oren.. lekker brainless brawlen.  Filmpjes ook beschikbaar op IGN.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren