1. usa psp te koop, nieuw, pixelperfect. + game + accesoires

Re: usa psp te koop, nieuw, pixelperfect. + game + accesoires

Doe je ook games? :)
 • Doe je ook games? :)
 • ja ik ben nieuw hier en kon nix vinden!! ik zocht gewoon onder psp maargoed. Zou een mod oid misschien dit topicje even naar dat xchange willen verplaatsen astjeblieft? tnx
 • Xchange forum hebben we daar voor
 • Hallo, ik bied een : nieuwe psp aan met game en accesoires.
  -psp, nieuw, pixelperfect, krasloos , zie de foto's
  -oordopjes van sony uit het value pack
  -doekje
  -memory stick
  -handstrap wit leer
  -vette demo umd , previews enzo
  -Gretzky nhl, ijshopckey game die erg mooi eruitziet en lekker speelt, met
  boekje enz. de geluiden zijn mooi en het is lekker gevarieerd.

  Ik wil hier rond de 310 voor hebben, in nederlands wordt hij natuurlijk
  250, + een game is 3. Je hebt hem nu vel eerder en bent verzekerd van een pixelperfecte psp in nieuwstaat, dat eerste heb je niet bij import. Maar als je iets anders wilt
  geven, een andere samenstelling wilt oid, mail me dan even.

  Aangezien de psp amerikaanse versie is staat de nieuwste firmware erop, als taal is uiteraard ook nederlands te kiezen. Hij ziet er gewoon splinternieuw uit, alles in nieuwstaat. Ik kan hem opsturen, onder rembours is het geloof ik wel wat duurder, maar dat op aanvraag.
  Het lijkt me zelf erg vervelend om zo'n psp gewoon maar op te laten sturen, zonder dat je zeker weet dat je hem daadwerkelijk krijgt. Ophalen is daarom ook welkom, dan kun je meteen inspecteren of hij wel nieuw er uit ziet en pixelperfect is. Voor verdere wensen kun je ook mailen. Ik ben toen ik de psps binnen kreeg meteen kabels gaan halen, zodat je hem gewoon in europa kunt opladen, wel zo handig. Die doe ik er natuurlijk bij. Vragen kunnen via mail worden beantwoord, bieden kan hieronder :) Ik kan evt. ook nog meer foto's opsturen.
  Dit is een erg mooi compleet pakket, de oortjes zijn van super kwaliteit, er zit meteen een doekje bij, je kunt meteen je games saven enz.
  Het is dus een usa psp geen japanse dus, de voordelen hiervan :

  - Wat ik en velen met mij toch ook wel klote vinden is dat de japanse psp
  andere knopinstellingen heeft. Dat betekend dat je als je bijv. de ps2 gewend bent nogal klooit aan t begin. Want de japanse psp bevestigd met rondje en canceld met kruisje, de amerikaanse doet alles gewoon hoe je het gewend bent.

  -us boekje vind ik gewoon echt een voordeel, dingetjes opzoeken zul je vaker doen dan je nu verwacht, er kan meer met het apparaatje dan je denkt.

  -je zit in geval van onverwachte regio beperking in de allerbeste hoek, us
  heeft alles eerder, beter en goedkoper.

  -De psp bevat geen dode pixels, dat weet je bij mij zeker, bij zelf importeren niet, daar kun je ook niet checken of hij werkt, bij mij mag je langskomen.

  -Er worden in japan en china al psps verkocht vanaf de japanse launch, dit
  betekend volgens vele importeurs dat je in die landen veel psps vind die zijn geproduceerd rond de japanse launch in december vorig jaar. Toen waren er nog wat kindrziektes zoals eruitvallende vierkantjestoets en losse analoge sticks.
  In amerika is dit gewoonweg onmogelijk omdat ze daar pas zijn begonnen met produceren voor hun launch, een maandje of 2 geleden, hier heb je dus veel minder kans op defecten, logischerwijs.

  Een psp bij mij kopen is bovendien risico loos, je weet zeker dat hij in goede staat verkeerd maar vooral: je betaald geen invoerrechten meer, die heb ik al betaald.

  Als je de psp wilt hebben kun je gerust mailen, niet bieden.
  Voor een andere deal of prijs, ook mailen svp.

  vriendelijke groeten,

  Job Vogel,

  ps: ik heb een bod van 285 dus doe geen moeite om lager te bieden.

  vriendelijke groeten,
  Job Vogel.

  fotos:

  http://spaces.msn.com/members/niscal/PersonalSpace.aspx?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWljcm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdWxsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!1pswktXCyvEu4jGpKPO26nCw!265&_c=PhotoAlbum

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren