1. USB microfoon voor de PSP

Re: USB microfoon voor de PSP

hoort dit niet bij het PSP forum??
 • hoort dit niet bij het PSP forum??
 • Sony heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe accessoire voor de PSP uit gaan brengen: een 'PSP Talkman'. De PSP Talkman bestaat uit een microfoon die via USB gekoppeld kan worden aan spraakherkennende software op de PSP. Hoogstwaarschijnlijk kun je hier later menufuncties mee bedienen en zullen er ook spelletjes uitkomen die de functie ondersteunen. In eerste instantie is het in ieder geval bedoeld om te converseren met je PSP. Dus.

  Verder is het voor de PSP-fans fijn te weten dat er via USB extra hardware aangesloten kan worden op de PSP. Zo zullen er in de toekomst vast nog tal van andere accessoires verschijnen, zoals een camera of een keyboard. Nederlandse fans zullen wel nog even moeten wachten, want voorlopig verschijnt het ding nog niet in Europa. Misschien is dat overigens maar beter ook gezien de software alleen nog maar Japans, Chinees, Koreaans en Engels herkent.

  Zoals je op de screen kunt zien is de spraakherkennende software in feite een grote blauwe vogel.


  Bron: Gamer.nl

  naar mijn mening wel een beetje triest achja
 • Socom FTB anyone? Precies. Boeiend dat het ook voor Eye-toy taferelen wordt gebruikt.
 • hoort dit niet bij het PSP forum??

  Inderdaad. Heb het topic opgeschoond en de start post aangepast.
 • Dit zal het zelfde lot hebben als eyetoy: Geen ondersteuning omdat het geen 'standard' hardware is (het is niet in de PSP ingebouwd).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren