1. Valkyria Chronicles 2

Re: Valkyria Chronicles 2

Ik unlock de Edy detachment pas de 2de walkthrough, ik wil het eerst uitspelen met originele chars (Marion, Zeri en Alexia ftw!)

En wtf Isara… Waarom…?!!

Zit in Mei, laat BBS zitten tot ik deze uitheb :)
 • Ik unlock de Edy detachment pas de 2de walkthrough, ik wil het eerst uitspelen met originele chars (Marion, Zeri en Alexia ftw!)

  En wtf Isara… Waarom…?!!

  Zit in Mei, laat BBS zitten tot ik deze uitheb :)
 • 15x na het einde?

  want ik gebruik die tank iedere missie en er gebeurt nix
 • Ik heb hem ook een aantal dagen geleden uitgespeeld.

  Alicia heeft volgens mij geen Classmate Mission, gebruik haar non-stop maar niks getriggerd. Echter kun je wel Laetvinia's missie (je tank bestuurder) krijgen als je haar 15x gebruikt.
 • finished :D

  soort van … je kunt gewoon verder spelen alleen wordt als het goed is een stuk moeilijker
  daarnaast krijg je er weer een smak nieuwe soldaatjes bij waaronder brixham zelf en Alicia

  neem aan dat ze allemaal ook weer classmate missies hebben dus het duurt nog wel even :D
 • dit spel is echt geniaal :D

  kan het maar moeilijk met rust laten hoor, zit nu in September met meer dan 60 uur gespeeld (en ik vond peace walker groots _O- ) en ik heb al een paar elite kadetjes
  Avan in sommige klasses, die kerel die trooper die op dat strootje ziit te knabbelen, Joachim en Alexis (geloof ik, die tech die op een jongetje lijkt ofzo) en nog een paar on the way :D
 • Ik zit nu op 25 uur en heb net de eerste 2 soldaten naar tier2 geupgrade. Noel (Lancer Elite) en Sigrid (AT Sniper). Raar, want die 2 zitten niet eens in mijn main team maarja, RNG geeft ze een Diploma lol. Grrr, ik wil Avan en Zeri promoten!

  Sfeer en story is heel anders in II. Oorlog vs. burgeroorlog, troepen vs. cadets. Gameplay is iets minder strategie, iets meer grinden. Als je je hebt vermaakt met I zal je II ook zeker kunnen apprecieren, ook al is alles net iets kleiner.
 • deel 1 niet gespeeld helaas (geen ps3)
 • Hoe zouden jullie Valkyria Chronicles II vergelijken met deel I?
  Wat doet het beter, wat doet het slechter.
  Gameplay, Storyline/sfeer etc?
 • zit nu in juni of juli (batterij ging er aan op dus ik weet het niet meer zeker maar in de laatste missie zat echt een supermegatank en mijn eigen tank was stuk dus moest ik echt 12 raketten tegen zijn kont schieten oid :D

  maar het begint nu weer pittiger te worden (mijn groep vol transfer students lijd iedere keer zware verliezen en de veteranen krijgen het ook lastiger!) dus ik zal wel weer moeten gaan grinden binnenkort

  wel 2 fencers (Joachim en Alexis) maar nog steeds maar 1 sniper (nichol) en ik moet echt meer snipers hebben want die zijn goooeeeeeed :D
 • Same here. Ik wil eerst deze uitspelen (of een heel eind komen) voordat ik ga beginnen aan BBS… Probleem is dat ik pas in februari zit…
 • ah dank je, het werkt!

  had er inmiddels 17 dus het begon op te vallen :D
  nu maar weer een beetje grinden zodat ze ook wat kunnen :D
 • Hebben jullie trouwens alle US extra characters unlocked? Dan heb je bijvoorbeeld Isara als een Armored Tech (BEEST!). En heb je Marina als Scout die je natuurlijk gaat upgraden naar Sniper, je weet zelf :D
  'Jammer' dat ik gister Kingdom Hearts BBS heb gehaald, want die (en MHFU) leiden me totaal af van VCII :7
 • Ik geef niets om reviewcijfers, maar dit las ik toevallig: IGN geeft het een 9
  http://psp.ign.com/articles/111/1116868p1.html

  De eerste zinnen zijn zo mooi verwoord:
  A lot of people screwed up in 2008 and missed Valkyria Chronicles. A delightful little strategy role-playing game, Valkyria Chronicles merged third-person shooters, anime cutscenes, and hardcore strategy gameplay into one watercolor PlayStation 3 package that many loved and a lot skipped.

  Damn had ik maar bij Nedgame besteld, ik heb hem bij Mania gepre-ordert… Nog even tijd voor Project Diva 2nd dus. Kan niet wachten!
 • Jammer, ach de gameplay zit wel dik in orde.
 • Bevat Valkyria Chronicles II Japanse stemmen net zoals deel I?
 • Dat heeft net als in het geval van de DC en de PSX met de manuals te maken. Voor Europa moest dat uiteraard in 23 talen.
 • Van de DS wil ik eigenlijk alleen maar Import spul.(indien dat voor-handen is) Die zwarte box is gewoon 10x beter.

  Echt 100X dit! Die zwarte box is zoveel meer slick (en dunner!) dan die lelijke transparante boxen. Die eu-boxen zien er gewoon uit als cheap-ass placeholders waar ze een kleurenkopie van de coverart op hebben geplakt.
 • Van de DS wil ik eigenlijk alleen maar Import spul.(indien dat voor-handen is) Die zwarte box is gewoon 10x beter. Maar ok, bij Nedgame hebben ze dus de EU versie. Misschien van de week maar bestellen.
 • ^ Briefing Room, Edit Group, Gr1 (default naam), dan kies je de desgewenste persoon en plak je er Deploy op.

  Deze serie is zo awesome… Nu weet ik weer waarom ik VC1 de beste next-gen game vind. VC3 op PS3 please! Daar komt ie echt beter op zijn recht, soepelere camera, supermooie graphics tijdens het lopen, meer ruimte voor interface, grotere maps en meer units op een veld (alhoewel dit checkpoint systeem ook iets heeft)… Mja ik lijk wel te klagen maar heb echt heel veel fun met VC2.

  En ja, Lancers die op point-blanc missen was irritant haha, nog niet in VC2 gehad. Armored Techs zijn grappig met hun hakbijl.
 • zit nu in April en alle klasses rond de 13

  iemand enig idee hoe ik mijn new transfer students kan gebruiken?
  er komen wel steeds mensen bij maar zodra ik een missie start kan ik ze niet inzetten?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren