1. Valkyria Chronicles

Re: Valkyria Chronicles

ik ben nu in chapter 15 en heb nog geen skirmish gedaan, alleen ga dat toch wel doen aangezien het toch wel lastig wordt.
 • ik ben nu in chapter 15 en heb nog geen skirmish gedaan, alleen ga dat toch wel doen aangezien het toch wel lastig wordt.
 • Nieuw IP, en slechte distributie. In Europa doet de game het nog wel aardig trouwens.

  Een prequel dat zich in het Valkyrie tijdperk afspeelt zou wel erg goed zijn. Op die manier kunnen we met zwaarden en magic in de weer gaan, dat zou misschien nog wel beter zijn.
 • Dan is eentje dus genoeg om het te halen denk ik. Maar voor een A rank zul je ze dan wel allemaal moeten hitten.
 • Anders bel je Nedgame op en heb je hem de volgende werkdag in huis.

  Heb net gekeken op Nedgame en daar hebben ze 'm inderdaad op voorraad. Heb 'm dus net besteld en dan nu maar hopen dat ik 'm dinsdag heb. In ieder geval bedankt voor de tip!
 • Anders bel je Nedgame op en heb je hem de volgende werkdag in huis.
 • Ik begin nu toch echt te twijfelen of ik deze game ooit wel zal hebben. Ben vandaag weer eens een heleboel winkels afgeweest om te kijken. In totaal waren het er acht, waarvan ik hem er bij twee heb besteld. Bij één van die winkels stond de bestelling al vier weken en bij de andere zelfs al vijf weken. Ook heb ik 'm al twee keer online besteld, maar daar krijg ik ook steeds mails met dat het langer gaat duren dan verwacht vanwege slechte levering. En dat terwijl ik het spel in januari nog in mijn handen heb gehad, maar toen nog niet zeker wist of ik het wilde hebben…
 • Het ligt denk ik ook grotendeels aan marketing. Veel gamers houden echt wel van pure tactics. Kijk nar games als Total War en Command & Conquer, die games verkopen. Nu is dat een ander genre maar de basis, strategie, is in principe hetzelfde. Dergelijke shit werkt gewoon voor games, waarom het hier dan niet verkoopt? Het krijgt de aandacht en prioriteit niet, niet van de pers en niet van de publishers. Die markt is er zeker wel, en nog groter dan de JRPG-markt. Alleen dénken veel gamers dat het niks voor hen is.

  Van Front Mission ken ik alleen de gehackte vertaalde SNES-game, die me niet zoveel deed. Misschien moet ik de serie nogmaals een kans geven
 • FM3 was zooooo vet, met dat surrenderen en enemy parts gebruiken… of dat zogenaamde WWW op en databases hacken voor vette equipment. FM4 was nog wel aardig, volgens mij kon je bovenstaande dingen niet doen. FM5 moet ook extreem goed zijn. Een nieuwe FM = _O_

  Maar alleen 360? Front Mission verkoopt echt alleen in Japan goed… makes no sense.
 • Voor zover ze vergelijkbaar zijn, is VC van een hoger niveau.

  Deze game heeft voor mij als enige RPG deze gen een echt nieuwe standaard gezet. Ik wil nu eigenlijk dat de volgende Front Mission of Final Fantasy Tactics ook deze 3d engine krijgt, volgens mij werkt dat gewoon uitstekend.

  Zou best eens kunnen dat je op je wenken bediend gaat worden met Front Mission: Evolution.
 • Voor zover ze vergelijkbaar zijn, is VC van een hoger niveau.

  Deze game heeft voor mij als enige RPG deze gen een echt nieuwe standaard gezet. Ik wil nu eigenlijk dat de volgende Front Mission of Final Fantasy Tactics ook deze 3d engine krijgt, volgens mij werkt dat gewoon uitstekend.
 • Heb m ongeopend in de kast liggen tot ik iig Eternal Sonata afgemaakt heb… Anders kom ik daar weer nooit meer op terug, meh.
 • De game staat nu her en der voor €30,-, onder andere de Music store en Free Record Shop.

  Damn, eerste chapter gehad maar ZWAAR! 3 keer game over gegaan..
  Ik moet denk ik eerst echt even een andere mindset hebben. Dit is strategie op de eerste plaats. Nadenken, geen beurten verkloten anders ben je weg..
  Heavy shit, maar satisfying as hell!
  De presentatie bevalt me ook zeer, mooie opdeling in hoofdstukken. Straks weer even verder, wat een lekkere game! Ik had em echt eerder moeten aanschaffen!
 • Deze game al besteld bij Cd-wow, niet in voorraad, gewacht, gecanceled geld terug gekregen. Daarna besteld bij Gamevision, niet in voorraad, gewacht, gecanceled, nu weer aan het wachten op mijn geld. ^_^
  VC is gewoon niet te bestellen voor minder geld, ^_^'

  heb er iets van 30 euro voor betaald via Ebay. Kwam vanuit engeland, was binnen 1 dag binnen :)
 • Misschien dat je deze mening ook kan waarderen…
 • Weet er iemand hoeveel deze game scoorde in OPM (benelux)? Ik heb dat magazine gemist maar ik hecht wel veel waarde aan hun mening.
 • Deze game al besteld bij Cd-wow, niet in voorraad, gewacht, gecanceled geld terug gekregen. Daarna besteld bij Gamevision, niet in voorraad, gewacht, gecanceled, nu weer aan het wachten op mijn geld. ^_^
  VC is gewoon niet te bestellen voor minder geld, ^_^'
 • Ik weet niet of er hier mensen wel eens Twitter gebruiken, maar er zijn nogal wat contests gaande aangaande Valkyria, check: http://twitter.com/vgchartz
 • Missie 1 is wel makkelijk te A'en denk ik als je puur op Selvaria en Johann richt. Volgens mij houdt je basis wel stand als je de tank goed plaatst.

  De Boss tank heb ik nog ontwijkt, heb jij die al gedaan? Lijkt me geen probleem als Selvaria aan die kant kan komen, maar kan dat? Moet dat toch uitzoeken, maar zit nog beetje vast met missie 2. (mja slechte timing, heb net TE stick binnen van SFIV en de XIII demo… so much to do, so little time…)

  Edy multiple endings? Op GFaqs zeggen ze dat je beter gewoon de YouTube filmpjes kan kijken ipv $5 dokken, maar ik haal het wel zelf denk ik, toch iets meer bevredigend.
 • Edy's missie is wel aardig, heb die ge B ranked. Iedere rank heeft een andere conclusie, dus replayen is wel de moeite waard.

  Selvaria's DLC is heel tof, het is behoorlijk non-lineair. Missie 3 unlock je door in missie 1 de bosstank kapot te schieten. De geheime laatste missie unlock je door alle 3 missies te A ranken, en je kunt bijvoorbeeld Missie 1 niet A ranken als je voor de boss tank gaat.

  Ik heb missie 1 A ranked. En probeer nu missie 2 te A ranken. Daarna ga ik in missie 1 voor de boss tank. Ook goed uitkijken dat je altijd de rode units kiest, die hebben meer CP.

  Zo ben ik met Selvaria DLC al wel wat uurtjes bezig. Zeker de moeite waard.
 • FFS, heb 2x een lap tekst getypt en dan crasht mijn IE of druk ik op abbo op dit onderwerp.

  In het kort:
  Ik zie deze game echt graag slagen, meer dan welke game dan ook. Anime + DLC + Budget = WIN! Sequel, sequel!

  Selvaria missie gedownt. Lekker moeilijk weer! Zit nu in missie 2 stage 2, volgende keer gaat het lukken.
  Wel jammer dat Johann en generic Empire NPC is… Kon toch wel een gezicht hebben at least.
  Oh en Selvaria is een beetje té vrouwelijk lol. Ik weet dat ze dit punt willen benadrukken maar toch… het voelt heel raar aan.

  Edy wil ik ook nog wel kopen, maar jammer dat het 1 missie is…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren