1. Van uitstel komt afstel! (Guildwars 2)

Re: Van uitstel komt afstel! (Guildwars 2)

Graag verder in het bestaande GW2 topic.
  • Graag verder in het bestaande GW2 topic.
  • You shall wait!
    Nee, serieus die game is nog lang niet af. We willen gewoon de best mogelijke game en dan is het normaal dat je enkele maanden langer moet wachten. Anders krijg je toch maar kritiek van pers en publiek en lagere reviewscores. Lancering van een MMO is ontzettend belangrijk voor het verdere succes en dan wil je niet dat het een debacle wordt. Je overleeft het wel, er zijn voldoende hoogstaande games op de markt waarmee je je tijd kan verdoen. Verder kon dit ook wel in het Guild Wars 2 topic gepost worden. In dat topic kan er geleuterd worden over Guild Wars 2 in afwachting van de release.
    De titel van dit topic slaat ook nergens op, want Guild Wars 2 is nooit uitgesteld geweest, aangezien er nooit een release datum bekend gemaakt is.
  • Ik vind dat je beter de PC forumonderwerpen door moet kijken
  • Ok laat een ding duidelijk zijn, ik vind Gw2 geweldig ik heb de beta gespeeld en ik ben zwaar onder de indruk, maar het duurt nu gewoon te lang pffff. Deze game moet nu gewoon een keer gaan uitkomen. Er mag nu wel een keer een exacte datum komen. Wat vinden jullie

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.