1. Verlanglijstje afwerken!?

Re: Verlanglijstje afwerken!?

-Final Fantasy XII (bestellen)
-Metal Slug3/ Metal Slug X

Dat waren de eerste die in mij opkwamen, de rest heb je dus al =P
Speel ze anders eerst even uit voordat je weer eens nieuwe koopt =)
 • -Final Fantasy XII (bestellen)
  -Metal Slug3/ Metal Slug X

  Dat waren de eerste die in mij opkwamen, de rest heb je dus al =P
  Speel ze anders eerst even uit voordat je weer eens nieuwe koopt =)
 • The Matrix: Path of Neo
  Dragonball Z: Budokai tenkaichi

  Zijn volgens mij wel spellen die de moeite waard zijn.
 • Ik heb The Warriors gekocht, en ik moet zeggen dat m'n mening een beetje verdeeld is. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet, daar let je na 2 minuten helemaal niet meer op (het is anders nog best mooi).

  Ik vind dat de gameplay trouwens toch niet helemaal optmaal is. Na twee uurtjes heb ik nu eigenlijk het gevoel "Had ik hem maar gehuurd", dus misschien dat The Warriors morgen nog maar geruild moet worden.. Het is ZEKER geen slecht spel, het voelt soms alleen een beetje beknopt, net als SoE. En de Politie is echt veel te sterk. Niet normaal sterk.
 • -Final Fantasy XII (bestellen)
  -Metal Slug3/ Metal Slug X

  Dat waren de eerste die in mij opkwamen, de rest heb je dus al =P
  Speel ze anders eerst even uit voordat je weer eens nieuwe koopt =)


  wanneer komt FF 12 dn uit?
 • uhm… Anders spaar je gewoon lkker door voor de next gen, dan kun je bij de lanch wat meer games kopen. Zo te zien heb je al zat spellen om je mee te vermaken ;)
 • De nieuwe DBZ schijnt wel goed te zijn.. als het je ding is tenminste.

  exact wat meneer zei.
  alleen denk wel in dat als je hem volledig uitspeelt er weinig aan is dan alleen ranking mode te spelen en dueling + tournooien . :P

  4 november resident evil 4 voor de ps2.
  Als je het wachten er voor over hebt :]
 • Ik zou dan voor Star Wars gaan…. In iedergeval LA Rush zou de laatste zijn die ik zou nemen in de rijtje.
 • Ik zou, als ik je lijstje zo zie van games die je al hebt en die je misschien zou gaan kopen, gaan voor SSX of The Warriors.

  The Warriors is een zeer goed verzorgd spel, heb hem zelf pas een uur of 2 gespeeld maar het speelt erg lekker weg, zit goed in elkaar, zowel grafisch als op de andere vlakken (alhoewel ik de soundtrack tot op heden een beetje vind tegenvallen).

  SSX On Tour is, zoals je misschien weet, meer van hetzelfde. Toch betrapte ik mezelf op "nog even één missie dan". Het blijft gewoon een verslavende game. Dat je je eigen character creeërt en kunt aankleden is allemaal erg tof. Het geeft wat dat betreft wel meerwaarde en het zorgt ervoor dat het spel een persoonlijk tintje krijgt.

  Als ik wat meer heb gespeeld van deze spellen kan ik wat meer indepth gaan, maar wat mij betreft kun je met geen van beide games miskopen.
 • The Warriors :D heb filmpjes gezien van het spel en het lijkt me vet spel :D
 • Ga je verder verdiepen in PES5 (eventueel online) dit spel heeft meer kwaliteit en entertainment in zich dan alle voorgestelde spellen bij elkaar naar mijn (bescheiden) mening.
 • LA Rush is in mijn mening een slecht uitgewerkt spel wat op Burnout wil lijken maargoed.

  Wat goed spel is (mischien beetje oud) God of War.
  En mischien Battlefield Modern Combat
 • Ultimate Spider-Man en X-Men Legends II pruts spellen??
  Nee, dan kan ik je niet helpen…

  Marvil Nemesis is wel een ongelovelijk pruts spel dus die kan je wel van je lijstje afhalen…
  De nieuwe DBZ schijnt wel goed te zijn.. als het je ding is tenminste.
 • Mods; als dit niet goed staat, flikker je het maar gewoon ergens anders, oke?

  Goed, ik zut dus met een redelijk groot probleem. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd iets meer tijd over had dan verwacht (ziehier de reden van mijn terugkeer op IG Forums), en ik heb dan ook daadwerkelijk meer gegamed dan de bedoeling was, wat resulteerde in het aankopen van weer nieuwe spellen, die op hun beurt nu ook weer (bijna) zijn uitgespeeld of uitgeleend.

  Feit is; What moet je nu gaan kopen dan?

  De bedoeling is dat ik zegmaar een spel krijgt wat vermakelijk is, nieuw is, maar waar je niet zo doorheen krast (Quake 4 Anyone?). Het liefst op PS2, maar suggesties zijn welkom. Goed, laat ik jullie wat extra info geven:

  Pro Evolution Soccer 5, Quake IV, Conflict: Global Terror, F.E.A.R, Fahrenheit, Burnout: Revenge, The Suffering: Ties That Bind en Far Cry Instincts hoef ik niet meer, want die zijn al geïncasseerd.

  Bloodrayne 2, Ultimate Spider-Man, X-Men Legends II en al die andere prutspellen hoeven ook niet, die zijn notabene teruggebracht.

  Liberty City Stories, Tony Hawk's America's Wasteland en Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (Fokkin kutten hebben dat spel gewoon uitgesteld tot Feb 2006) zijn al besteld, dus daarvoor nu ook geen interesse.

  Dus welk spel kunnen we dan halen?

  - SSX On Tour: Weer hetzelfde, maar het blijft SSX. Waarschijnlijk later toch even halen voor PSP, omdat het een goede pick-up game is.

  - Marvel Nemesis: Rise of the blabla: Zag er niet echt heel erg boeiend uit, en deed me lichtelijk denken aan Def Jam Vendetta.

  - Star Wars: Battlefront II: Ik moet zeggen dat ik erg weining veranderingen zie tussen deel I en deel II. Ik heb dan ook niet echt een drang op deel II snel te kopen. Neemt niet weg dat het wel een tof spel is.

  - L.A. Rush: Zag er ook niet al te super uit, hoewel ze wel West Coast Customs in hun spel hebben, wat ik een redelijk grote plus vindt.

  - The Warriors: De film vond ik echt geweldig, maar ik betwijfel ernstig of dit mij wel kan bekoren. Aan de andere kant geeft IG een goede review EN is het van Rockstar (zeg op, hoeveel geflopte spellen van rockstar ken je?), dus misschien is het die 59,99 wel waard.. Maar toch krijg ik een naar gevoel, wat ik bij spellen van rockstar vrijwel nooit heb.


  Hebben mensen toevallig nog andere suggesties?

  Zoniet, dan denk ik dat The Warriors een vrij goede kans maakt, omdat mijn oog vrijwel gelijk op het spel viel en het ergens toch een SOE (tevens van rockstar) gevoel bij me opwekt. En ja, dat spel heb ik om een duistere reden kapotgespeeld. Dus help me! <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren