1. Verschillen met Xbox

Re: Verschillen met Xbox

Je hoort mij ook niet vertellen dat MS voor innovatief bezig is, of iets groots probeert te bereiken op technisch gebied. Sony liep destijds ook de EE zo te hypen, en die beloften zijn nog steeds niet waargemaakt…toch?
 • Je hoort mij ook niet vertellen dat MS voor innovatief bezig is, of iets groots probeert te bereiken op technisch gebied. Sony liep destijds ook de EE zo te hypen, en die beloften zijn nog steeds niet waargemaakt…toch?
 • wat boeit dat ons nou?

  gaat toch om hoe de games en hardware zijn. ik vind echt niet dat Sony eigenlijk echt zoveel beter is dan Microsoft. enige goede van PS2 was dat veel games eerst op PS2 kwamen en pas later op Xbox.
 • 7 controllers?

  Als ik me niet vergis kan de PS3 2 HDTV schermen tegelijk ondersteunen, met 7 man splitscreen op 2 schermen lijkt me wel wat hoor :D

  Dat bijna niemand 2 HDTV's heeft is werl een beetje jammer.
 • Kom op, verticale stand is toch niet te vergelijken met een hardschijf..
 • 7 controllers vind ik wel een beetje gek…. waarom niet 8? das lekker mooi rond getal!! :D
 • media in spanning houden vind ik niet echt innovatief wat gaming betreft :S
 • Zilveren Panasonic Cube is het mooiste, met afstand.
  nou…. IS het mooiste……? smaken verschillen he ;) ikzelf vindt de limited crystal xbox het mooist.
 • De Xfridge was een beetje lomp ja, maar iedereen die klaagde dat ie niet te tillen is moet hoognodig naar de sportschool. Ik pak 'm met 1 hand op zonder me echt in te spannen.

  Hij ziet er wel vrij imposant uit. Mooi? Neuh, dat niet, maar alle 3 de currentgen consoles zijn niet zo mooi. Zilveren Panasonic Cube is het mooiste, met afstand.

  PS3 is ook een beetje een ugly duckling als het getoonde apparaat de definitieve versie is.
 • zou ook niet best zijn als de X360 net zo groot zou zijn als een pc-kast, dan is ie [nog] groter dan zijn voorganger :| Dat was al een bakbeest… :P
 • Wat een gelul.

  Met een "normale" controller is vernieuwende gameplay absoluut mogelijk.

  Verder zijn X360 en zeker PS3 qua power superieur aan de PC's van nu en de PC's die de komende tijd zullen worden geproduceerd. Het zal nadat PS3 uit is zeker een jaar duren voor PC's zullen kunnen tippen aan zijn kracht. Zeker qua CPU, de GPU zal in een paar maanden wel overtroffen worden.

  En post maar es een piccie van je PC-kast, ik heb nooit een PC-kast gezien die echt op de X360 lijkt. Sowieso is X360 een stuk kleiner.
 • Ik denk dat je de 360 beter met de gewone PC kunt vergelijken: het systeem ziet er immers hetzelfde uit als mijn Compu-kast. Bovendien zitten de next-gen consoles kwa graphics en vermogen nagenoeg gelijk aan de PC. Enig verschil is de harde schijf (in consoles = flash memory). Wat innovatie betreft: daarvoor moet je niet bij Microsoft noch Sony wezen. De enige vooruitgang (tov de 'oude' consoles) wordt geboekt op gebied van graphics en vermogen. De controller van de Xbox 360 laat zien dat vernieuwende gameplay er absoluut niet inzit, net als de PS3.
 • Definitie gemist? Staat 1 post boven je.

  Het inbouwen van een snellere processor is geen "nieuwe en originele" benadering right? Het is normale progressie. Innovatie is niet hetzelfde als progressie ofwel vooruitgang, ur mixing shit up Rano <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Het inbouwen van een snellere processor is inderdaad geen nieuwe en originele benadering. De ontwikkeling van zo'n processor echter wel. Het aantal transistors en pipelines op de Cell chip was in de tijd van de ontwikkeling van de Emotion Engine (voor de PS2) niet mogelijk. Dus het is behoorlijk innovatief dat dat nu wel kan. De Cell processor (en ook die van de X360 en Rev) stelt ontwikkelaars tot meer in staat dan dat ze met de huidige processors komen. En niet alleen puur op grafisch gebied maar ook op input en output. Dus een nieuwe processor in een console is tot nu toe altijd innovatief geweest.

  7 Controllers: Heel leuk natuurlijk, maar met 7 man in splitscreen spelen? Iedereen 2 x 2 cm beeld? Nee, daar krijg ik het niet warm van.

  De PS3 ondersteunt 2 HD televisieschermen. Dat is dus maximaal 2 maal 1920x1080 resolutie. Als je 2 HD TV's hebt heb je per speler meer pixels dan nu op een PS2 op een enkele TV tot je beschikking.
 • Eh een harde schijf hebben ze helemaal niet gejat:

  1) ze waren het al van plan in het begin van de PS2, daarvoor dient die expansion bay. Dat was oorspronkelijk voor muziek, trailers, demo's,… op te slaan van het internet. Maar dat was nog heel experimenteel en ze waren een hele internet download community/site van plan ook maar daar waren ze van afgestapt omdat het te vroeg was.

  2) Een harde schijf of een andere grote interne opslagmogelijkheid is gewoon onontbeerlijk voor de nest-gen. Dat heeft te maken met het breedband internet dat nu meer uitgewerkt is en meer toegankelijk. Dan kunnen we patches, demo's, muziek downloaden e.d. Het is gewoon toekomstgericht.

  En btw als je dit stelen noemt dan is Video chat/camera ook gestolen van Sony.
 • en Sony van de PC. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  En de PC van een flat? :P

  En we kunnen gaan vergelijken. Ik vond wat ghostrider zei een beetje onnozel ;]
 • ik vond Sony ook cool maar E3 was ook niet zo geweldig. niet eens ingame beelden.

  Dan heeft de X360 de verticale stand zeker ook van Sony gejat? :/

  en Sony van de PC. :P
 • We zien het wel… ;]

  Sony en Nintendo hebben nog niet alles laten zien.

  Xbox was ook niet zoveel anders dan PS2 alleen sterker en harde schijf.

  Als dat zo is, dan is het verschil tussen de Xbox en X360 ook nihil. ;]

  De X360 is ook alleen maar sterker dan de Xbox. Technologisch gaat het verder niet vooruit, alleen qua kracht.
 • 7 Controllers: Heel leuk natuurlijk, maar met 7 man in splitscreen spelen? Iedereen 2 x 2 cm beeld? Nee, daar krijg ik het niet warm van.

  Sony heeft daar niet echt veel over gesproken. Maar bij sportspellen zijn 7 controlerpoorten wel handig.

  Krijgen Ps3 nu eindelijk een goed live gaming? Op de Ps2 is het gewoon poep.

  Sony heeft daar ook nog niks over gezegd. Maar ik neem aan van wel.

  Dat Ps2 straks een harde schijf (of iets dergelijks)gaat gebruiken is gewoon gejat van Xbox.

  Dan heeft de X360 de verticale stand zeker ook van Sony gejat? :/

  Daarnaast vind ik ook dat Microsoft ondanks de voordoordelen over windows etc. Echt naar de gamer luisterd.

  Ik ben niet snel zo tevreden. Microsoft heeft mij tot nu toe niet overtuigd met de X360. En de launch is al over een half jaar. Velen zijn niet overtuigd… Mislukte MTV show, teleurstellende E3. Apple G5 computers i.p.v echte X360 consoles.

  Nu maar hopen dat de komende X360 showcase wat overtuigende gaat worden.

  Microsoft haast zich gewoon met de launch. Sony en Nintendo moeten nog veel van zich laten horen. Media praat meer over Sony en nintendo dan Microsoft, en dat is niet goed…
 • Dat Ps2 straks een harde schijf (of iets dergelijks)gaat gebruiken is gewoon gejat van Xbox, Ik vind het erg fijn dat ik onbeperkt mp3´s en savegames kan opslaan.
  Wat een bullshit!
 • Als eerste wil ik reageren op de achterkant van de Ps3: Is het niet zo dat iedereen de Xbox een verkapte Pc vond? Die achter kant van de Ps3 heeft meer uitgangen dan mijn pc.

  7 Controllers: Heel leuk natuurlijk, maar met 7 man in splitscreen spelen? Iedereen 2 x 2 cm beeld? Nee, daar krijg ik het niet warm van.

  Krijgen Ps3 nu eindelijk een goed live gaming? Op de Ps2 is het gewoon poep.

  Ik vind het veranderen van fronts op de xbox erg makkelijk, ik wil geen witte console naast mn metalic tv, fijn dat ik hem kan veranderen naar mijn eigen smaak.

  Dat Ps2 straks een harde schijf (of iets dergelijks)gaat gebruiken is gewoon gejat van Xbox, Ik vind het erg fijn dat ik onbeperkt mp3´s en savegames kan opslaan.

  Daarnaast vind ik ook dat Microsoft ondanks de voordoordelen over windows etc. Echt naar de gamer luisterd. Ik neem als voorbeeld die grote grafcontroller, die niet iedereen lekker vond gamen..
 • Definitie gemist? Staat 1 post boven je.

  Het inbouwen van een snellere processor is geen "nieuwe en originele" benadering right? Het is normale progressie. Innovatie is niet hetzelfde als progressie ofwel vooruitgang, ur mixing shit up Rano :P

  Je hebt wel een goed punt voor wat betreft het tegen betaling downloaden van bepaalde zaken, als je in multiplayer nadeel hebt door niet tegen betaling te downloaden is dat geen goede zaak.

  Al is dat mij ook worst omdat ik online multiplayeren lame vind.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren