1. Vervanger borderlands

Re: Vervanger borderlands

Ja inderdaad Gears of War is wel een van de vetste titels om in cp-up te spelen.

Crackdown is ook erg leuk om samen te spelen.
Maar is geen FPS.
 • Ja inderdaad Gears of War is wel een van de vetste titels om in cp-up te spelen.

  Crackdown is ook erg leuk om samen te spelen.
  Maar is geen FPS.
 • Gears of War is ook wel tof
 • Borderlands DLC? :P

  Tja, het ligt er aan wat je wel en niet leuk vind. Rainbow Six Vegas 2 is wel leuk in co-op (co-op storyline en terrorist hunt) maar persoonlijk vind ik Rainbow Six 3: Raven Shield véél beter. Maar ja dat is een spel uit begin 2003 met dus verouderde graphics. Vegas 2 is vrij onrealistisch en terrorist hunt is nogal frustrerend omdat vijanden constant om je heen spawnen.

  Een betere keus vind ik dan Left 4 Dead 1 of 2, maar ja dan moet je wel van zombies killen houden. Verwacht hier ook geen hardcore toestanden, het is vooral heel veel sprayen. Tactiek komt er niet echt bij kijken maar je kan wel lekker in co-op knallen en goed samenwerken. Je kunt de hele verhaallijn in co-op doen (max. 4 personen) en dan zijn er nog wat andere modes. Als je de keus hebt zou ik wel voor L4D2 gaan trouwens.

  Tot slot kan je ook voor iets als Battlefield: Bad Company 2 kiezen. Je kunt dan gewoon online gaan spelen en dan samen in dezelfde squad gaan zitten. Er is zelfs een squad vs squad mode (4v4).
  Er is geloof ik ook een Onslaught mode waarin je in co-op een soort verhaallijn afwerkt maar die heb ik nog niet gespeeld.

  Als je heel erge hardcore toestanden wilt is ArmA 2 Combined Operations de perfecte game voor je. Deze is nu in de aanbieding op Steam. Maar ja da's een militaire simulatie dus daar moet je maar net van houden. Ook zitten er helaas wel wat bugs in.

  GTA IV heeft ook co-op maar dat moet ook weer je ding zijn. Ik vond er zelf niet zoveel aan.
 • World of Warcraft?
 • Hallo

  ik en een vriend hebben ongeveer een half jaartje borderlands gespeeld we vonden het gewoon leuk om de story line helemaal uit te spelen met alle DLC's enzo

  maar mijn vraag nu
  is er niet een andere FPS met een leuke story line die we kunnen spelen online ?

  Of games van een andere genre wat mischien leuk zijn voor te spelen met meerdere mensen


  alvast bedankt
 • Team Fortress 2

  Call of duty Black ops

  Probeer die eens.:)
 • Starcraft 2 :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren