1. VGA Awards! Vanacht omstreeks ~ 02:00u

Re: VGA Awards! Vanacht omstreeks ~ 02:00u

Hier verder.
 • Hier verder.
 • De VGA's kunnen voor mij maar door de aankondiging van 1 game meer beter worden dan vorig jaar met skyrim en das met de aankondiging van half -life 3/episode 3
 • Mooi om te horen dat je PC clean is:), heb zelf niet gestemd en die hele awards kunnen me geen ruk schelen. Wat me wel interesseert zijn de nieuwe game aankondigingen.
 • Ik heb mijn laptop al gescant en mijn anti-virus heeft niks gevonden. Heb het gelukkig gelijk eraf geflikkerd.

  @ Venik
  Was geen grote download, gelukkig. Maar ik heb het zoals je hierboven leest al meteen eraf gehaald, toen ik erachter kwam dat ik iets niet goed deed.
  Verder krijg ik ook een player load error, maar dat komt omdat de stream nog niet online is.

  Hebben jullie trouwens gestemd op de site van Spike TV. Ik in ieder geval wel.
 • Maar bedankt man, dit is echt geweldig <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  np, btw scan je PC even voor virussen want die zooi die je download kan schadelijk zijn (heb het zelf ooit gehad) wou een serie kijken en must plugin downloaden bleek in virus te zijn. Dus even scannen voor de zekerheid.
 • Haha Badtman, lekker de adds van die site aan het installeren? :P

  Ik gebruik deze van die site: http://unblockit.info/ Werk wel lekker snel voor een proxy
  Krijg wel een player load error. Maar waarschijnlijk dat ie om 2 uur het wel doet.
 • Maar bedankt man, dit is echt geweldig :D
 • Ik heb dat Expat Shield gedownload, maar waar kan ik die link invoegen dan? Als ik deze open, dan zie ik een search balk met daaronder nog allemaal onzin. Moet ik deze link http://ginx.tv/spike-video-game-awards- ... -stream-uk in dat search balk kopiëren?

  EDIT: Ah, laat maar ik snap het al! Dat Expat Shield heeft er niks mee te maken. Snel eraf flikkeren die zooi.
 • Alleen de trailers zijn leuk.

  Fall of Cybertron klinkt wel awesome
 • Cant beat live tv!
 • Ik denk dat ik morgen gewoon even een torrentje fiks.
 • Maar is het dan normaal dat ik nu te zien krijg wat ik beschreven heb ?

  Ja, op het moment is de stream nog niet actief dus zijn er geen beelden. Ik verwacht dat je rond 1uur op hun video stream kunt inschakelen. Dan kun je ook kijken of de gekozen proxy server werkt. Denk dat de meeste wel zullen werken.
 • Zal het ook niet gewoon te streamen zijn vanaf vga.spike.com?
 • Het is niet illegaal gebruik te maken van een proxyserver, noch om televisie te kijken in de US. Het downloaden, wat streamen in feite is, van auteursrechtelijk videomateriaal voor eigen gebruik is in Nederland nog steeds legaal. Enjoy.
 • Maar is het dan normaal dat ik nu te zien krijg wat ik beschreven heb ?
 • Je moet een rechter klik op de url die in mijn eerste post staat doen en selecteer dan kopieer koppelingslocatie. Daarna klik je met de linkermuisknop op Deze en selecteer je een UK of US server uit de lijst met proxy servers. In de website van de geopende proxy server staat een lege balk waarin je de gekopieerde URL plakt en klikt op go. De URL wordt herkend alsof ie uit de UK/US komt en je kunt vannacht de show bekijken. Niet rechtstreeks naar de ginkx tv link gaan want die blockt Nederlandse kijkers.
 • ik krijg alleen een banner bovenaan te zien ( met 11.12.2011 1:00 AM)
  en onderaan een banner ( met live on ginkx tv)

  daartussen is er een witte ruimte is dit normaal ?
 • Ik ben geen jurist, maar waarschijnlijk is het alleen de eigenaar van de proxy-server die direkt in de problemen zou kunnen komen. Die geeft immers het beschermde materiaal zomaar door aan gebruikers die er eigenlijk geen toegang tot zouden mogen hebben. Maar omdat er zoveel van die anonieme proxy-servers zijn, en nauwelijks te controleren valt aan wie ze het nu eigenlijk doorgeven, valt er waarschijnlijk nauwelijks tegen op te treden. De gebruiker zou je dan misschien nog kunnen beschuldigen van het aanzetten tot het doorgeven van dat materiaal. De gebruiker is dan wie weet wel medeplichtig met de eigenaar van de proxy-server. Dat is waarschijnlijk wat erg ver gezocht, en het is hoe dan ook een nogal loze discussie, omdat tegen die proxy-servers zelf dus al niet of nauwelijks kan worden opgetreden. Ik kan me overigens goed voorstellen dat eigenaren van een forum liever niet hebben dat hun gebruikers met elkaar tips uitwisselen op dit gebied, ook als er misschien niet direkt door hen een wet wordt overtreden, of kans op vervolging bestaat. Er bestaat namelijk naast wet en regel (waar dit soort gaten in kunnen zitten) ook nog zoiets als fatsoen. De fatsoensgrenzen liggen bij iedereen ergens anders. Maar het zou door sommige forum-beheerders als onfatsoenlijk kunnen worden beschouwd, om op deze manier beveiligingen te omzeilen, en daar dus de rechthebbenden mee te benadelen.

  Dit kon ik vlug vinden op google dus het geeft geen uitsluiting. Maar Youri begon zelf over proxy servers in de uitgespeeld aflevering dus lijkt het me dat ze het niet zo erg vinden.
 • Hartelijk bedankt!

  Maar komt insidegamer hiermee niet in de problemen, i.v.m. legaliteit ?
 • Voor de mensen die vanavond de VGA awards willen bekijken die kunnen dit doen door een proxy server te kiezen uit de US/UK van deze website. Op de gekozen proxy site zul je een lege balk vinden waarin je de volgende url plaatst http://ginx.tv/spike-video-game-awards-2011-vgas-live-stream-uk druk nu op go, en je zult de stream kunnen bekijken. Het kan zijn dat bepaalde proxy servers geblokt zijn dus lukt het niet bij de eerst probeer eerst een paar andere.

  Hopelijk hebben jullie hier wat aan en ik wens jullie veel plezier met het kijken van de VGA awards.

  m.v.g. Extace

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.