1. Videokaart driver downloaden?

Re: Videokaart driver downloaden?

Het is al best lang geleden dat ik de driver voor me vid kaart had gedownload, dus ik wilde een nieuwe downloaden. Alleen is die site een beetje vaag, of ik ben gewoon vergeten hoe die in elkaar zat. Ik kan namelijk geen video kaart vinden voor een Ati Radeon 9600SE. Dichst bij kwam dit: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27. Maar ik weet dan nog niet welke van de 4 het moet zijn.
  • Het is al best lang geleden dat ik de driver voor me vid kaart had gedownload, dus ik wilde een nieuwe downloaden. Alleen is die site een beetje vaag, of ik ben gewoon vergeten hoe die in elkaar zat. Ik kan namelijk geen video kaart vinden voor een Ati Radeon 9600SE. Dichst bij kwam dit: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27. Maar ik weet dan nog niet welke van de 4 het moet zijn.
  • Vaag, ik heb hem geinstalleerd en verder niks gedaan, maar GTA:SA loopt ineens veel smoothier… Moet ik dat programma aan laten staan onder spellen of niet?
  • https://support.ati.com/ics/support/def ... olderID=27
    Deze kan je gewoon paken.

    Edit ga naar Windows XP Drivers and Software >> Radeon >> CATALYST

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren