1. Vidzone

Re: Vidzone

Luxembourg – Laurent Wolf, Eros Ramazzotti
Dude, serious?
 • Luxembourg – Laurent Wolf, Eros Ramazzotti
  Dude, serious?
 • Vandaag om onverklaarbare redenen Vidzone weer eens opgestart, maar het is niet meer te vergelijken met de vorige versies! Het is nu gewoon lekker snel en werkt eigenlijk best goed.
 • kan liedjes niet overslaan ofzo (R1 en L1) werkt niet ofwat…

  Misschien omdat dat het hele idee is van VidZone TV, captain obvious! :roll:
 • Hijs bijna klaar (jippie :p). Werd ook wel tijd want over een uur moet ik naar school :puge: :P
 • Eerste keer syncen duurt idd erg lang, daarna wordt het veeeel korter :)
 • Ik ben hem nu aan het instaleren maar hij is al een dik half uur aan het syncen en nu op 90 % :|
 • Moet maar eens deze software downloaden voor mijn PS3. Niet echt noodzakelijk, maar wel grappig om zo nu en dan op te starten lijkt me.
 • Nog iets meer dan een weekje wachten dus. :) Lijkt mij wel een leuke service!
 • Ik vind altijd dat je een console hebt voor de games die je er op kan doen en niet voor social media enzo. En de ps3 is natuurlijk niet anders maar het is wel gratis. En als je ff niks te doen hebt of je wacht op een vriend is het natuurlijk wel chill om ff een gouwe ouwe op te zetten :P. (Maar dan nieuw)
 • vind het wel een nadeel dat Vidzone veel artiesten in de lijst heeft staan, maar dat niet iedereen muziek erbij heeft staan
  Dus zoeken voor niks

  en de nieuwe Vidzone krijg ik niet van het spaanse menu af :S
  100x op nederlands gezet en opnieuw opgestart maar krijg het er niet af :(

  blijf het wel cool vinden Vidzone lekker ouwe clips opzoeken en de speakers hard aan zetten :D
 • Het is ook een tv, maargoed vindt het ook jammer. Blijft toch wel lekker dat ik niet afhankelijk ben van TMF/MTV als ik muziek wil luisteren op mijn tv ^^
 • Ja, de nieuwe Vidzone is al beschikbaar.

  Werkt lekker, dit zie ik mijzelf nog wel eens aanzetten! Vervelend dat je (op dit moment?) niet kunt doorspoelen naar een volgende nummer.
 • Is dat er al dan?
 • Het was ook in Flash gemaakt :]
 • Ik vond de Vidzone interface behoorlijk belabberd, ik geef het in deze vorm zeker een nieuwe kans!
 • Heeft iemand VidZone TV al gecheckt?


  De VidZone-applicatie is een enorm groot succes geworden. In totaal zijn er tot nu toe meer dan 350 miljoen video's bekeken door meer dan drie miljoen gebruikers. Het team achter VidZone gaat nu nog een stap verder en lanceert VidZone TV: een enorme update die meer dan honderd muziekkanalen klaarzet op je PS3. We hebben het al even getest en als je het ons vraagt is dit een geweldige update voor iedere muziekliefhebber.

  VidZone zoals het vroeger was bestaat ook nog en noemt nu 'VidZone On Demand'. Door middel van de update kan je echter vanaf nu ook beroep doen op 'VidZone TV'. Hierbij kan je zoeken op artiest, genre, jaar, label en overige. Deze categorieën bestaan telkens uit heel wat verschillende zenders (in totaal zijn er meer dan honderd zenders). Een aantal voorbeelden hiervan zijn Pop Punk TV, 80s TV, Rock Legends TV, The VidZone Chart TV, All Time Classics TV, Celebrity Playlists, Video Of The Day TV (met alle nieuwe nummers), Kids TV, Teen Pop TV en zelfs Karaoke TV. Voor ieder wat wils dus.

  Daarnaast heeft VidZone onder andere ook een nieuwe interface gekregen, is de zoekfunctie verbeterd en biedt een video in fullscreen naast extra functies ook de mogelijkheid aan om te zien welke de volgende video is. En dat allemaal gratis! We love VidZone!
  Bron: PlayStationPure.be (OPM)
 • Er mogen gerust meer Queens of the Stone Age songs komen. Nu staan er drie uit het 'Era Vulgaris' album. Ik hoop nog op Feel Good Hit of the Summer en First It Giveth :)
 • Wel jammer dat er alleen sony-gerelateerde muziek in zit, bands als rammstein en linkin park (ik weet niet heel populair, maar i like it ^^) zitten er niet bij.
 • Ik kom alleen bannertjes van Facebook tegen. Als dat alles is dan is dat te overzien.

  Maar goed, er staan inderdaad niet alle clips op. Ik heb alleen maar U2 en Avril Lavigne gechecked en die hadden aardig wat clips erop staan.

  Ik ben er iig blij mee <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ja dat klopt, het valt ook allemaal wel mee. Maar het moge duidelijk zijn dat deze tool er vooral is als een soort moderne MTV. Een interactieve manier om je muziek (lees: singles) aan te bieden gekoppeld aan reclame.

  Ik ben er wel blij mee, ik zit regelmatig een in een verloren half uurtje mijn play list bij te werken. Erg leuke tool dus al met al, die ik wel eens op de achtergrond aanzet.
 • Het addertje wat jij zoekt is er nog niet in Nederland. De Duitse VidZone heeft de service namelijk al een tijdje langer, en daar wordt je playlikst om de drie nummers (ofzo) onderbroken door een full-screen reclame van Nokia telefoons. Bovendien kan de nummers ook downloaden naar je PS3 of als ringtone naar je telefoon sturen, wat wel geld kost. In Nedeerland kan dat laatste nog maar bij een beperkte selectie nummers. Het zal dus ook in Nederland een stuk commercieler gaan worden, naar mijn verwachting, maar het blijft - zoals Dural al zegt - een vorm van promotie. Betalen voor VidZone zelf zal nooit gaan gebeuren ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren