1. VIP voorverkoop?

Re: VIP voorverkoop?

Als het goed is heb je nog niks betaald, Een week voor de releasedatum krijg jij een mailtje waar mee je je reservering in een bestelling kan omzetten. Dan heb je hem daadwerkelijk besteld en krijg je hem op de release dag binnen + headset. De VIP voorverkoop kunnen mensen alleen maar meedoen die hem nu reserveren. Die mensen mogen hem dus ''eerder'' bestellen dan andere mensen. En als je binnen die 2 dagen besteld (tijdens de VIP voorverkoop dus.) Krijg je de headset erbij :)

Ik heb er geen ervaring mee. Maar volgens mij werkt het zo als ik wel eens berichten lees :)
 • Als het goed is heb je nog niks betaald, Een week voor de releasedatum krijg jij een mailtje waar mee je je reservering in een bestelling kan omzetten. Dan heb je hem daadwerkelijk besteld en krijg je hem op de release dag binnen + headset. De VIP voorverkoop kunnen mensen alleen maar meedoen die hem nu reserveren. Die mensen mogen hem dus ''eerder'' bestellen dan andere mensen. En als je binnen die 2 dagen besteld (tijdens de VIP voorverkoop dus.) Krijg je de headset erbij :)

  Ik heb er geen ervaring mee. Maar volgens mij werkt het zo als ik wel eens berichten lees :)
 • Nee, ik denk dat ze bedoelen dat je een week voor de release een mail krijgt. Als je dan binnen 2 dagen de game bestelt, dan krijg je de headset kado.

  Maar je kunt beter even met Intertoys bellen!
 • Hallo,
  Ik ga Black Ops dus gepreorderd bij de Intertoys, Je krijgt er een gratis headset bij. Ik mailde naar de Intertoys of de headset nog beschikbaar was en ik kreeg deze mail terug:

  Geachte heer/mevrouw,  Bedankt voor uw bericht.

  Als de reservering gelukt is, krijgt u ongeveer een week voor de releasedatum een bericht dat u het artikel kunt bestellen. Als u dit doet in de VIP voorverkoop, bent u verzekert van de headset. Dit is in de eerste 2 dagen nadat u het bericht heeft gehad.  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


  Wat bedoelen ze met de VIP voorverkoop. Ik snap het niet echt.
  Een week voordat ie is gerealeased krijg ik een mail. En die dag en de dag erna kan ik hem dus ophalen? Want er staan een week voor de release.
  Beetje vaag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren