1. Virtua Fighter 5 Final Showdown - PSN

Re: Virtua Fighter 5 Final Showdown - PSN

Die neem ik toch niet.
 • Die neem ik toch niet.
 • Is wel wat voor mij :)
 • De valkuil is dan wel dat je de DLC niet hebt. Mocht je die ooit nemen, dan betaal je 26 euro.
  Eerst maar eens kijken of ie tof is :)
 • De valkuil is dan wel dat je de DLC niet hebt. Mocht je die ooit nemen, dan betaal je 26 euro.
 • Lekkere potjes trouwens. De pot tegen Jeffrey moest ik even langs de kleine. Hij schijnt low tier te zijn maar de balance in dit spel zit zo goed in elkaar. De enige speler van wie ik af en toe op mijn flikker krijg zijn high level Akira's en Brad's. Die laatste is niet te voorspellen. Ik wil me gaan richten op Wolf.
 • Heb online nog wel eens lag, maar komt ook omdat je helaas alleen worldwide spelers kunt vinden. Zie nog wel eens wat spammende Jacky's, maar geen character irriteert me echt. Misschien low jab spammende Taka Arashi's nog het meest, die knakker is ook niet te launchen. Dat is dan ook wel weer realistisch. Ben 1st Dan, maar kom bij tijden toch wel flink taaie tegenstand tegen. Van die Akira's die me volledig telegraphen bijvoorbeeld. Maar het is wel lekker om dan soms toch een ronde te pakken.

  Overigens, de VF5 R soundtrack optie is duidelijk het best!
 • Online loopt het nog steeds erg goed. Helaas weinig gamers uit de eigen region die spelen maar in de US en Azie genoeg. De verbinding blijft goed. Bovendien is de variatie in characters heerlijk. Niet de hele tijd Ken of Ryu :)
 • Jean is online bijzonder lastig door zijn beperkte snelheid. Maar wat een damage. Leer die high xx low combo en er is bijna niemand meer die je stopt. Pai is trouwens ook erg goed. Vanavond even ouders local versus gedaan met een maat van me waarmee ik in de Saturn/Arcade tijd ook VF speelde. Wat blijft het ook een goede serie!
 • Zodra NL er uit ligt heb ik weer tijd om te gamen. Ben nu nog 7th Kyu. Ranked online is wel leuk. Ik ben wel een paar goede tegenstanders tegengekomen. Ik probeer het met Jean, maar op zich is hij online wel lastig te gebruiken door zijn tragere moves. Anders nog Sarah Bryant.
 • Inmiddels 2e Dan bij Ranked. Wat een Noobs online. Ik speel eigenlijk alleen nog maar met Eileen.
 • Eileen heeft redelijk wat opties trouwens. Ik heb haar omgetoverd in de Monkey King ^^
 • @mind congratz natuurlijk ook van mij.

  Vind het een erg gave game heb er al weer de nodige uren inzitten. Heb de mode ook gevonden thanks Dural.

  Vind het alleen jammer dat er bij de vrouwelijke characters niet zoveel keuze mogelijkheden zijn qua customize.
 • Ik ook, maar dan met Plus. Gratis. :P Weet nog niet wanneer ik hem ga spelen, maar als ik het nu niet doe dan vergeet ik het weer en dan moet ik ook 12,99 lappen.
 • Ik heb de gewone versie a 12,99 gekocht, zo maar even checken.
 • Ja klopt je kan nu gewoon wisselen na een gevecht.
 • Misschien wel als je de packs los koopt. Maar heb alles in de queue gezet en ben weggegaan. Denk dat ik morgen laat pas kan gamen.

  Ik neem aan dat je ditmaal gewoon na een gevecht van personage kunt wisselen? Dat kon niet in de oude VF5 en was retarded.
 • VF is zowel makkelijk als moeilijk. Er zijn maar 3 buttons, of eigenlijk maar 2 attack buttons. Dat is simpel. Met Pai en Lau voert een beginner zo wel wat leuke combo's uit. Akira daarentegen is een game op zich, dat is dan ook echt voor gevorderden.

  Grafisch is VF5 niet de beste fighter, maar het is wel heel clean en kleurrijk. Tekken 6 heeft nog betere animaties en vooral effecten, maar die game zit mede door zijn sub-HD resolutie onder de kartels en slordigheden. VF5 is natuurlijk eveneens gewoon een current-gen game. Wat ik wel gedateerd vind zijn de sound effecten.

  Basic VF5 vond ik niet zo tof, de chars waren klein en de AI was slap. Online was er op de Ps3 niet en op de 360 was het wel goed maar kon je niet van vechter veranderen. VF4 Evo was gewoon beter, die game had veel meer te bieden met betere quest mode, een vrijwel menselijke AI en brute training mode. Final Shodown heeft alle vette dingen van VF4 Evo terug, plus een goede online mode. Zelfs Quest is een beetje aanwezig in de vorm van special sparring.

  De vraag is hoe goed de console port van TTT 2 gaat worden, lijkt me een fantastische fighter, maar momenteel staat VF5 FS aan de top. DoA5 footage heeft me ook erg verrast, maar DoA vind ik doorgaans toch te random en irritant tegen button bashers.
 • Hoe geweldig deze game in sommige ogen ook is, het is imo een gemiste kans. En dat is jammer. Ik ga "oefenen" met Doa5. Die demo doet mij VF5 gedeeltelijk vergeten. Maar een leuke 2e keuze is het wel.
 • Goooodmorning. Bedankt voor de felicitaties gasten. Goed te zien dat dit topic alleen wordt bezocht door worthy IG members ;). Die swimsuits zag ik helaas niet. Ik heb de DLC niet aangeschaft. Misschien dat ik dat later nog ga doen aangezien ik nu niets kan veranderen aan mijn character Goh. Alleen jammer dat Goh en Jean in een andere package zitten. Misschien had ik toch in een keer de complete package moeten halen. Doe ik het een keer niet krijg ik spijt. Normaliter is het andersom.

  Maar zoals Dural al zegt. Er is geen fighting game die hierbij in de buurt komt. En dat met een 3 button control. Tenminste ik gebruik die andere buttons niet. Mijn skills heb ik ook ergens tien jaar geleden achter me gelaten volgens mij. Wat een crap execution. Mijn main was vroeger Wolf maar die krijgt zoveel pak slaag dat ik daar nog niet aan moet beginnen. Ik blijf waarschijnlijk bij Goh, Jean en Eileen hangen. Waarbij Jean waarschijnlijk afvalt in de loop van de tijd. Maar wat een enorm vette character is dat zeg.

  SEGA laat met deze game zien dat Capcom, Namco en andere publisher zit kapot moeten schamen. Deze game is OUD. Maar ziet er nog steeds erg degelijk uit! Vooral de match die ik met Dural had waarin hij met Wolf speelde en ik met Eileen. Snowy, mountain background… WOW! Je krijgt echt waar voor je geld met deze game maar daarover heeft Dural al genoeg gezegd. Door deze game besef ik pas hoe crap Street Fighter 4 is.

  Hopelijk vind ik vanavond nog wat tijd om even te oefenen met Goh en Eileen. Nu op naar Grou, een dorp onder Leeuwarden. Nog nooit geweest. Je werk brengt je nog eens ergens.

  Jongens.. oefenen! Deze game is SICK moeilijk. Als je dacht dat Street Fighter of Tekken lastig was… no way. Ga maar eens met Akira in trainingsmode en werk zijn moves af. You'll see :)

  Heren, tot snel!
 • Net een pakweg 20 games met Mind gehad. Mijn armen doen zeer van het bashen. Heb denk ik alle chars op Blaze en Eileen na gebruikt?

  Die Blaze vind ik namelijk volledig kut. Jacky is btw wel heel veel veranderd, Akira ook. Terwijl Pai, Sarah etc echt vertrouwd spelen en ook voor newbies goed zijn.

  Mind: Zag je mijn Swimsuit chickies ook of heb je die DLC niet?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren