1. Virtual Boy

Re: Virtual Boy

Ik heb er gelukkig een gekocht, de jongen heette Virtual Bamboo, zoek eens op die naam, msschien dat je hem vind. Ik heb hem in nieuwstaat destijds gekocht voor 100 Euro met Mario Tennis en Baseball!
 • Ik heb er gelukkig een gekocht, de jongen heette Virtual Bamboo, zoek eens op die naam, msschien dat je hem vind. Ik heb hem in nieuwstaat destijds gekocht voor 100 Euro met Mario Tennis en Baseball!
 • Het gaat mij meer om mijn collectie uit te breiden. Dan heb ik alle nintendo consoles. Maar wil er natuurlijk ook mee spelen.
 • 6X AA batterijen dat ding is echt een stroom vreter maar ik wil er ook een dus eerst zou ik me in het onderwerp verdiepen sites bezoeken en zoveel mogelijk informatie over de VB-bril kopen eerst dacht ik namelijk simpel weg "KUT" maar nu ga ik er gewoon eentje kopen.
 • Het is meer voor de heb. Zodat ik alle nintendo consoles heb. Want hij is geflopt door dat het niet zo goed voor je is toch.

  Het volgende staat bij de winkel waar ik hem misschien ga kopen:

  Goed werkende complete VitualBoy. Komt alleen met accupack. Amerikaanse versie.

  Ze zeggen dat ze alleen geen oplader erbij leveren. Maar kan ik als ik hem dan binnen krijg er wel gewoon mee spelen door normale batterijen erin te stoppen. Hoeveel en wat voor batterijen?
 • Als je het koopt om veel mee te gamen raad ik het je af, tenzij je bestand bent tegen tranen in je ogen en hoofdpijn na een kwartiertje. o_0 Maar voor de heb is het wel leuk ;)
 • hij werkt op batterijen.. of als je een adapter koopt op 110V.. dan heb je een stepdown nodig die van 220V > 110V maakt.
 • Ik ben van plan om een Virtual Boy aan te schaffen. Maar omdat hij enkel in amerika uit gekomen is heb ik een vraagje of ik hem hier ook in het stopcontact zou kunnen steken? Of hoe hij dan ook stroom moet krijgen. Heeft iemand nog een leuke nederlandse winkel waar je goedkoop een Virtual Boy kunt krijgen?

  En welke spellen zijn het leukst?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren