1. Vraag, antwoord en hulp

Re: Vraag, antwoord en hulp

Ik wilde voor mijn kleine zusje een PS2 aansluiten op haar kamer, ze was al erg blij. Ik vond het erg jammer toen er een grasmaaiergeluid uit het apparaat kwam. Het lig niet aan het gedeelte met de laser, het komt uit het gedeelte met de ventilator. Als ik er even een tikje op geef verdwijnt het, maar het geluid is nog steeds niet zoals het hoort. Het is de slim-versie van de PS2.

Wie weet wat dit is?
  • Ik wilde voor mijn kleine zusje een PS2 aansluiten op haar kamer, ze was al erg blij. Ik vond het erg jammer toen er een grasmaaiergeluid uit het apparaat kwam. Het lig niet aan het gedeelte met de laser, het komt uit het gedeelte met de ventilator. Als ik er even een tikje op geef verdwijnt het, maar het geluid is nog steeds niet zoals het hoort. Het is de slim-versie van de PS2.

    Wie weet wat dit is?
  • Aangezien ik geen topic voor het retro-forum kon vinden, maak ik er nu maar één. Als er toch wel eentje was, sluit deze dan maar weer.

    Stel hier je vragen over alles wat met retro-consoles te maken heeft. Members zullen antwoord geven op de vragen, als zij dit weten.
  • Het lijkt mij ook niet zo handig aangezien in dit topic dus vragen worden gesteld van Amiga t/m Playstation 2.
  • Gezien de geringe activiteit op het Retro Forum denk ik niet dat er veel behoefte zal zijn aan een algemeen topic. Het lijkt mij ook niet zo handig aangezien in dit topic dus vragen worden gesteld van Amiga t/m Playstation 2. De kans is klein dat de juiste persoon op het juiste moment in dit topic kijkt.

    Wat mij betreft dus voor problemen met je retro console gewoon een nieuwe topic openen met een goede titel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren