1. Vraagje

Re: Vraagje

Hij vraagt niet hoe alleen hoe hij een plaatje in zn sig zet, maar volgens mij ook hoe je dat psn account plaatje er in zet. Weet het niet precies, maar volgens mij kan je de link voor dat plaatje wel ergens vinden bij je psn account.
Volgende keer graag hier.
 • Hij vraagt niet hoe alleen hoe hij een plaatje in zn sig zet, maar volgens mij ook hoe je dat psn account plaatje er in zet. Weet het niet precies, maar volgens mij kan je de link voor dat plaatje wel ergens vinden bij je psn account.
  Volgende keer graag hier.
 • Hoi Wilco,

  Dit is niet echt de plaatst om dit te vragen en dit topic wordt waarschijnlijk dus gesloten, maar beantwoord je bericht even.

  Je kunt zelf een plaatje maken van 200x40 pixels of van het internet afplukken via Google ofzo.

  Dan kun je in je profiel je signature aanpassen, dat is de ruimte onder je bericht. Deze kun je in het profielbewerkingsscherm vinden. Plaats in het witte vlak van het signature gebied de link van je plaatje tussen , *link hier* vervangen door de link natuurlijk.

  succes!
 • Hallo, ik ben Wilco en ben nieuw op dit forum. Ik heb een vraag en het is misschien wel een zeer domme vraag maar ik zou graag het volgende willen weten:

  Vaak zie ik op playstation forums dat mensen onderaan hun bericht een soort van kaartje hebben met hun psn account daarop weergegeven, hier staan ook hoeveel trophies ze hebben. Ik zou dit ook graag willen. Zou iemand mij willen vertellen hoe ik dit voor elkaar kan krijgen.

  Alvast bedankt.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.