1. Waar is heroes III of might and magic?

Re: Waar is heroes III of might and magic?

En dat kan dus hier ;)
 • En dat kan dus hier ;)
 • Dan moet je even een redactielid vragen of hij de game aan de database wilt toevoegen ;) Ik had eerst hetzelfde probleem met Mount & Blade: Warband, die stond ook niet in de database en daar had ik net een memberrecensie over geschreven. Er zijn immers duizenden games en dan kan je er wel eens eentje over het hoofd zien.
 • Ik heb hem een aantal keren, big boxed, re-release en in de collector's edition met alle Heroes delen. Geniaal spel, ik durf het zelfs mijn favoriete PC spel te noemen. _O_
 • Ik heb die nog ergens liggen:D
 • Geniale game ja, echt vele dagen mee vermaakt. Ik zou wel graag een nieuwe versie voor de DS ofzo willen zien, maar dan met compleet nieuwe kastelen en monsters etc.
 • Deze game die al bestaat sinds 1999 en staat op de site niet eens genoemd! Het is toch niet normaal.

  Ik beschouw deze games nog steeds als een van de beste ooit gemaakt. Ik heb me er echt uuuuuuuuren mee vermaakt en de multiplayer hot seat was helemaal geniaal.
  Ik vind het gewoon vreemd dat hij niet eens op de site staat, wilde hem weer even onder de aandacht brengen door een memberrecensie maar het is potjandorienogaantoe niet eens mogelijk omdat hij niet eens beschreven staat.

  Ik wil niet heel vervelend overkomen hoor, met deze opmerking, maar ik denk dat er meerdere mensen zijn die kunnen beamen hoe geweldig dit spel was, en eigenlijk nog steeds is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren