1. Waarom koop jij de Ps3?

Re: Waarom koop jij de Ps3?

Ook voor het spelaanbod maar koop ook de 360 omdat daar weer games op komen die de PS3 niet heeft :)
 • Ook voor het spelaanbod maar koop ook de 360 omdat daar weer games op komen die de PS3 niet heeft :)
 • Alle 3. Maar spelaanbod lijkt me toch wel het belangerijkste…
 • Ik denk dan voor het spelaanbod. Maar dat lijkt me nogal logisch als je daarvoor een console koopt.
 • Weeral ben jij aan het zagen dat xbox weer ownt, ga naar uw eigen topic please ???? De ps3 is en blijft het sterkste…
 • Ik snap niet waarom mensen de PS3 gaan kiezen met het argument''Omdat de PS3 het sterkste wordt''

  Dan zouden al die mensen die dat hebben gezegd een XBOX moeten hebben :-)
 • Spelaanbod vooral. Mijn smaak lag altijd bij de playstation. Mede dankzij mijn liefde voor RPGs maar ook dankzij franchiches als MGS en DMC en wie weet welke nog meer. In sony heb ik ook altijd vertrouwen gehad dus ik neem dat dat wel weer zal goedkomen.

  @Death JR Gecondoleerd Mijn PC heeft het waarschijnlijk net begeven :(
 • Ik wacht nog af.
  Het hangt van de spellenaanbod van de next-gens.
  Al heeft de ps3 wel de voorkeur door de aangekondigde games.
 • Mensen mijn ps2 heeft gisteren zijn geest gegeven …………………………

  (neem gerust een moment stilte in acht, mede playstation owners )

  Om 11:39 heeft hij afscheid genomen met een zoemend maar kalm geluid, Wat resulteerde in een zwart beeld. Hieruit kan ik de conclusie trekken dat hij een snelle dood heeft gehad

  Ik heb enige troost kunnen vinden tijdens het gamen op de xbox. Mijn ps2 zou hebben gewilt dat ik een ps3 aanschafde, Wat ik toch al van plan was.

  Dus hierbij voeg ik nog toe, dat ik overigens oook de ps3 koop OM DBZ BUDOKAI TENKAICHI te halen ! Maar worden ps2 games nog goedkoper want ik wil geen 60,- meer betalen alsk die ps3 heb en ik wil een ps2 game erop spelen.

  Gecondoleerd. :(

  De prijsverlaging zal er niet veel inzitten denk ik, omdat je de PS2 games gewoon nog op de PS3 zal kunnen spelen dus er word nog veel ontiwkkelt.
  Pas als echt veel bedrijven de support voor de PS2 laten zitten en overgaan op de PS3, dan pas zullen er flinke prijsdalingen aankomen denk ik.
  Eer dat moment daar is ben je zo'n 4/5 jaar verder denk ik.
 • Mensen mijn ps2 heeft gisteren zijn geest gegeven …………………………

  (neem gerust een moment stilte in acht, mede playstation owners )

  Om 11:39 heeft hij afscheid genomen met een zoemend maar kalm geluid, Wat resulteerde in een zwart beeld. Hieruit kan ik de conclusie trekken dat hij een snelle dood heeft gehad

  Ik heb enige troost kunnen vinden tijdens het gamen op de xbox. Mijn ps2 zou hebben gewilt dat ik een ps3 aanschafde, Wat ik toch al van plan was.

  Dus hierbij voeg ik nog toe, dat ik overigens oook de ps3 koop OM DBZ BUDOKAI TENKAICHI te halen ! Maar worden ps2 games nog goedkoper want ik wil geen 60,- meer betalen alsk die ps3 heb en ik wil een ps2 game erop spelen.
 • @gungrave
  joh laat hem dat eigenwijze gedrag zit in zijn familie ;)
 • Ik ga juist NIET meer voor Playstation omdat ik er nu al sinds de PS1 bij zit…..
  Heb nu een PS1,PS2 en wil weer eens wat nieuws. Nu ik een écht online gamer ben geworden vind ik het dus iets beter plan voor de MS console te gaan….. Kijken of het ene beetje bevalt…. Ben dus ene beetje uitgekeken op die exclusieve games van Sony….
  Ben zelf dat scheinheilige gedoe van Sony een beetje zat aan het worden.

  'Nieuws' in de zin van een nieuwe console of een nieuwe spelervaring? In beide gevallen, maar vooral de laatste, zou je beter voor de Nintendo Revolution kunnen gaan.

  Kan jij ooit iets posten zonder dat er iets fanboy-achtigs in zit?
  Maja ik vind het onzin, ik koop gewoon de PS3 en wel om de volgende reden:

  De hoge prijs trekt mij aan :]

  Nee ik denk dat ik hem ga kopen wegens Sony's goede naam, het spelaanbod en de graphics.

  Sony's Playstation en Playstation2 hebben mij ontzettend veel leuke game momenten gebracht en in mijn ogen is het gewoon de leukste console met niet alleen het grootste aanbod aan games, maar in mijn ogen ook het grootste aanbod aan leuke games. Ook komt er nog bij dat bijna alle games die multiplatform gaan zowiezo op de playstation gaan verschijnen, soms zelfs eerder op de Playstation dan op consoles zoals de Xbox of Gamecube.

  Nee, never challange the power of playstation. Maar natuurlijk sta ik open voor nieuwe wegen, alleen geven mij die nog niet zoveer vertrouwen als Sony.

  PS3>>>>XboX360>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Nintendo Revolution
 • Ik ga gewoon deze keer voor Playstation 3 gewoon een keer een andere weg slaat Nitros dan in.
 • Ja voor mij ook eigenlijk.

  Ja mss heb je wel gelijk kijoshi over die ananlog sticks… maarja het is kwestie van wennen allemaal he.
 • omdat de XBOX360 me niet (meer) aanspreekt, de XBOX360 na een jaar al ingehaald gaat worden door de pc, en ik hem (dus) niet vertrouw om mij lang genoeg bezig te houden(omdat hij veel te snel verouderd is).
  Daar komt nog bij dat de PS3 blu-ray heeft, misschien krijg ik dan ook nog een beetje 'steun' van mijn ouders :P
 • Helemaal mee eens. De PS2 controller is fijn, maar de sticks zijn te slap. Als je enkel met de PS2 controller speelt zul je het misschien niet eens merken. Heb je een Xboxs, dan voelt de stick echt slap. Plaatsing van de sticks is ook achterhaalt. Sony moet ze bij de PS3 plaatsen net zoals bij de Xbox en GC controller.
 • @Blackdemon

  Ja… dat zwarte en dat witte knoppie zit een beetje irritant.
  Ben zelf ook blij dat het nu met de XBOX 360 controller anagepast is.
  Wel lekker dat ze er nu bovenop zitten in plaats van zo'n vreemde plek…
  En gelukkig zijn de triggers behouden :-)


  Maar wat die PS2 controller betreft… ik snap wel waarom iedereen die PS2 controller helemaal geweldig vind…. het is en blifjt de meest gespeelde controller die er is.
  Vind de PS2 een hele goede all-round controller maar vind het niet zo lekker in de hand liggen. Mischien iets wat ze aan de PS3 kunnen doen…. betere kwaliteit analogue Stick gebruiken. Die analogue Sticks voor de PS1 en PS2 zijn gewoon zo flut… veel te slap en van veels te lage kwaliteit. voor voetbal en RPG's en racing games is het wel goed. Maar bij FPS niet. Omdat je bij FPS snel moet handelen en precies moet mikken…. is door de slechte analogue techniek van Sony het heel moeilijk te doen. Hopenlijk wordt dat beter gemaakt met die PS3 controller….. Speel zelf heel erg veel FPS dus ja…. laat ze dus 1st maar eens met een controller komen waar een FPS goed speelbaar op is.(en ja ik weet het… FPS hoort niet thuis op console, maar ik vind het zelf veel lekkerder op een console dan op een PC….)
 • Ik vind in totaal de PS2 het beste in de hand liggen. Xbox gaat nog wel maar ik kan het soms niet echt gewoon worden. (Speel het soms bij een vriend). Als hij zegt duw A dan vergis ik mij altijd met die knoppen.
 • ik vind die van de ps2 ook de beste, maar dat is waarschijnlijk omdat ik het meest met die controller speel.
  De xbox1 controller vind ik ook wel goed. Qua overlay lijken ze wel fel op elkaar.. behalven een paar dingetjes.

  De GC controller vind ik maar niets
 • vind de controller van de ps2 in van de beste.
 • Als ik de PS3 ooit aanschaf dan zal dat voor de games zijn. Ook de graphics lijken geweldig te worden. Ik verafschuw de controller alleen. Ik vind die van de PS2 al verschrikkelijk spelen, die van de PS3 lijkt me nog erger.. waarom kunnen ze die linker pook nou niet gewoon links boven plaatsen? Speel imo veel fijner.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren