1. Waarom legt Nintendo hun "revo" idee niet vast?

Re: Waarom legt Nintendo hun "revo" idee niet vast?

maar kan toch ook dat ze iets nieuws hebben ontwikkeld een niet bestaande techniek
 • maar kan toch ook dat ze iets nieuws hebben ontwikkeld een niet bestaande techniek
 • er zou toch iets van nintendo dealer fair komen?
  wanneer dan want heb niks van gehoord
 • De Z-knop is blijkbaar weg? ^^
 • de controller gaat volgens mij met gyroscopes werken. Dan bestaat het uit 2 delen (elk even groot als helft van cube controller), het is draadloos, heeft trilfunctie en in elk zit een batterijtje. De knoppenverdeling zal dan volgens mij zijn:

  Linkerdeel
  1 analoge stick
  1 D-pad
  triggertje voor je wijsvinger
  Start-knop

  Rechterdeel
  A-, B-, X- en Y-knop
  triggertje voor je wijsvinger
  Select-knop

  er zouden toch minder knoppen op komen -_-'
  denk is na
 • Ik weet niet of Nintendo met iets 'speciaals' komt maar het gaat ckers wel anders worden dan de PS3 en X-box 360. Waarom ik dit zeg is, omdat het nu wel erg raar gaat zijn als Nintendo na alles wat ze gezegd hebben met een console aankomen zetten die evengoed is als bv de PS3. Dan gaan ze de slag gegarandeerd verliezen. Dus het enigste wat we kunnen doen is maar afwachten totdat Nintendo de egte feiten openbaar gaat maken over de Revolution.
 • Waarschijnlijk is het gewoon niet goed vast te leggen. Anders had Nintendo het heus wel gedaan, want dat doen ze met alles.

  Als de concurentie Nintendo's idee wil jatten doen ze heus wel. Dan wel als de Revo al uit is. Het is een goedkope uitvinding, anders kan de REV niet goedkoop worden, en Sony en MS zijn beide op zn zachtst gezegd, aardig technische bedrijven.
 • de zal echt nie de controller worde……. dat zou veels te duur zijn + het heeft geen analoge stick.
 • Als ze het vastleggen voordat ze het bekend maken dan krijg je het weer dat het uitlekt, zoals dat als er een naam word geregistreerd ergens oid.
  Simpel.
 • Echt niet dat de DS de revo controller wordt….

  No way !!

  ;}
 • maar kan toch ook dat ze iets nieuws hebben ontwikkeld een niet bestaande techniek

  Volgens mij hadden ze gezegd dat ze een techniek gebruiken die al bestaat maar nog nooit in verband is gebracht met videogames..
 • nope, Nintendo heeft zelf bevestigd dat de Revolution bestaande technologie gebruikt, die nog niet op games is toegepast. Zelfde als analoge stick (atari), rumble (vibrator) en touch screen (pda) dus.
 • Je kan gewoon N64 games spelen op de Rev controller, dus maak je maar geen zorgen. Alle rev games zullen op de ouderwetse manier kunnen gespeeld worden.
 • Ja daarom zei ik ook zoiets als de mic bij de ds. Dus dat de gyroscopen gewoon een extra zouden zijn (kan ook niet anders eigenlijk want dan zouden poorts uitgesloten zijn en moet er per se een revolution versie van komen). Maar goed ik zie niet in wat er revolutionair zou moeten zijn als je de knoppen kan programmeren? :)
 • ik weet niet of gyroscopen echt gaat werken in games. Met gyroscopen bedoel ik niet iets net als op de GBA games maar echt geadvanceerde shit. games als monkey ball is wel geschikt voor dit soort meuk. Maar ik betwijfel het of games als zelda gyroscoppen echt iets toevoegd. Ook betwijfel ik of gyroscoppen daadwerkelijk gebruikt gaat worden in veel games. Je zal het maar zien dat de gyroscoppen shit net als de gamecube - gba link nauwelijk gebruikt gaat worden en dat het gezien wordt als een "extra" en niet als essentiel. Kijk maar naar de nintendo ds. Alhoewel het nog maar net uit is gebruiken de meeste games nauwelijks de touch screen goed.ik bedoel nintendo dog kan volgens mij net zo goed bestuurd worden met de d-pad in plaats van met de stylus. alleen gaat het wat moeizaamer etc. ik denk dat gyroscopen net als de touchscreen wordt. het wordt denk ik niet zo goed benut. maar de haptic feedback gebeuren zie ik wel iets toevoegen aan de gameplay voor de meeste soorten games. Het derde mogelijkheid wat ik denk dat het real is de programmeerbare knoppen. nintendo heeft al meerdere malen gezegd dat de huidige inputdevices te veel knoppen bevatten. met programmeerbare knoppen los je dit probleem op.

  ik plaatst gyroscoppen op plaatst 3.

  maar ja het aanleggen van patenten kost tijd en geld. en laat staan of nintendo daadwerkelijk met echt iets revolutonair komt.
 • VR komt toch niet.. :o (denk ik) maar ik denk wel dat er gyroscopen inzitten (gewoon als klein onderdeel, zie het bv als de mic die in de ds zit –> klein onderdeel van het geheel) aangezien je toch wel vette dingen kan doen in games met gyroscopen..
 • VR is leuk en aardig maar zoals ik al eerder zij VR met bril gaat niet werken. Niet iedereen kan er tegen (duizeligheid / misselijkheid / vermoeidheid etc).

  ik denk dat er inderdaad iets komt wat lijkt op een spaceball en iets met haptic shit.
 • maar dat is een samenwerking van zoveel jaren terug (2000 denk ik). Het kan altijd dat die enkel voor GBA spellen bedoeld was. Volgens mij zitten er geen gyroscopes in de revo.

  Ik denk nu vooral aan Haptic Feedback of Virtual Reality. VR kan redelijk goedkoop gedaan worden met een brilletje met 2 lasers die het beeld in je ogen stralen, hoeft niet per se een scherm te zijn.

  En voordat ik nog zo'n opmerking hoor over de Virtual Boy: die is geflopt omdat de graphics niets voorstelden en de enige kleur rood was, niet omdat iedereen bang was van VR ofzo.

  Allemaal mooi, maar ik zie geen VR gebeuren met de REV.
  Ik denk, gezien er ook een aantal games die op de REV komen ook op de X360 en PS3 komen, we gewoon normaal op een beeldscherm zullen gamen.
  De 'revolutie'zal gewoon in de controle pad/besturing zitten en verder redelijk goede gfx.
  Houd het nou gewoon op een nieuwe vorm van besturing, knijp en voel tech en gyros, dat lijkt mij het meest plaussibele.
  laten we niet met fantastische VR zooi en weet ik veel wat aankomen en zo de verwachtingen extreem hoog maken.
  Mocht er wel allemaal VR etc komen, prachtig koop ik de REV meteen.
  Maar laten we nu niet met dit soort zooi aankomen, als het niet komt krijg je het hele powerglove verhaal all over again. (te hoge verwachtingen die niet waar gemaakt worden)

  Ik blijf trouwens nog steeds dat geval van een jaar geleden in me achterhoofd houden toen Nintendo patent aanvroeg voor iets wat veel weg had van Eye toy.
 • maar dat is een samenwerking van zoveel jaren terug (2000 denk ik). Het kan altijd dat die enkel voor GBA spellen bedoeld was. Volgens mij zitten er geen gyroscopes in de revo.

  Ik denk nu vooral aan Haptic Feedback of Virtual Reality. VR kan redelijk goedkoop gedaan worden met een brilletje met 2 lasers die het beeld in je ogen stralen, hoeft niet per se een scherm te zijn.

  En voordat ik nog zo'n opmerking hoor over de Virtual Boy: die is geflopt omdat de graphics niets voorstelden en de enige kleur rood was, niet omdat iedereen bang was van VR ofzo.
 • Dat gedoe over Gyroscopen komt neem ik aan doordat Nintendo nauw samenwerkt en met zo'n bedrijf die dat maakt. Nintendo heeft er al veel in geinvesteerd. Verder heeft Nintendo al gyroscopische functies geplaatst in haar Game Boy spellen (WW:T, YUG)
 • - In een GameBoy Advance kunnen wél GameBoy spellen.

  In een Gameboy Advance ja, maar in een DS kunnen géén Gameboy (color) games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren