1. Wachten op de revolution of toch nog een Gamecube nemen

Re: Wachten op de revolution of toch nog een Gamecube nemen

Wtf bedoel je?? Je kan in de tussentijd gewoon alle vette cubegames kopen en later kan je gewoon de cubegames die je al hebt gebruiken voor de revolution. Of stel je voor dat hij eerst een jaar of langer moet wachten om vervolgens cubegames te kopen voor de revolution :lol:
 • Wtf bedoel je?? Je kan in de tussentijd gewoon alle vette cubegames kopen en later kan je gewoon de cubegames die je al hebt gebruiken voor de revolution. Of stel je voor dat hij eerst een jaar of langer moet wachten om vervolgens cubegames te kopen voor de revolution :lol:
 • 1. Koop een cube (al dan niet 2e hands).
  2. Geniet van alle vette games (die er zijn, maar ook die nog komen).
  3. Wanneer de revolution komt, verkoop je jou cube; maar je houd alle games omdat je die gewoon op je revolution kan kopen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik zie iig niet echt een reden om meer dan een jaar te wachten… zeker als je 2e hands een cube + spellen koopt ben je stront goedkoop uit.

  Idem.

  Yes, ik koop ook een cube, want ik kan mijn spellen gewoon op de revolution kopen!!!!!!!!!!!!
 • 1. Koop een cube (al dan niet 2e hands).
  2. Geniet van alle vette games (die er zijn, maar ook die nog komen).
  3. Wanneer de revolution komt, verkoop je jou cube; maar je houd alle games omdat je die gewoon op je revolution kan kopen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ik zie iig niet echt een reden om meer dan een jaar te wachten… zeker als je 2e hands een cube + spellen koopt ben je stront goedkoop uit.

  Idem.
 • 1. Koop een cube (al dan niet 2e hands).
  2. Geniet van alle vette games (die er zijn, maar ook die nog komen).
  3. Wanneer de revolution komt, verkoop je jou cube; maar je houd alle games omdat je die gewoon op je revolution kan kopen :)

  Ik zie iig niet echt een reden om meer dan een jaar te wachten… zeker als je 2e hands een cube + spellen koopt ben je stront goedkoop uit.
 • ik zou zeggen: wachten

  waarschijnlijk zijn tegen de tijd dat je een Revo hebt gekocht, de GC games 2e hands overal voor een prikkie te koop…

  als je nu nog een console gaat kopen, zou dat(als het aan mij ligt) niet de Cube zijn… ik zou kiezen voor nog een paar maanden sparen, en een XBOX360 kopen… tenzij je echt voor de toppertjes op de Cube wil gaan natuurlijk… ;)
 • Nou ik zou tog egt nog een cube kopen .. dat ding is idd strontgoedkoop en ik speel er elke dag nog mee – krijg je egt geen spijt van !! ;)
 • dat kan je natuurlijk ook doen, heb ik een tijdje gedaan toen ik wachtte op de cube :)
  Ik heb me er nog aardig lang mee kunnen vermaken en de spellen op de rommelmarkten waren niet duurder dan 7 gulden :D
 • Ik ben altijd op de centen en heb veel geduld, dus ik zou rustig wachten op de Revolution.

  Trek anders je NES nog even uit de kast…
 • nee het was zo

  denk een NES SNES N64 en Cube controller voor je neer en fuseer dan die controllers en je hebt iets wat er heel diecht bij komt

  en @ tobias die download games moet je opslaan op de Flash memory van de REV of een SD kaart die ook in de REV wil


  EDIT

  maar koop die cube maar nog veel toppers om de hoek

  en er zijn al heel veel uit

  mario games
  Zelda WW
  Metroid
  Animal crossing
  Resident evil (alle delen van de serie zijn uit op de cube maar voor 2en3 moet je ff zoeken denk ik)
 • Koop gewoon een Cube, er zijn nog zoveel leuke spellen op de Cube:

  - the Legend of Zelda the Windwaker
  - Resident Evil 4
  - Metroid Prime 2
  - Tales of Symphonia

  En wat denk van deze spellen die nog uit moeten komen:

  - the Legend of Zelda: Twilight Princess
  - Fire Emblem
 • Bedenk maar een controller waarmee je alle games van alle Nintendo consoles kunt spelen.
  De Cube-controller?

  @Topicstarter, koop gewoon een Cube. Dat ding zelf is tegenwoordig vrij goedkoop, goedkope toppers, etc.
 • Wat betreft de controller van de Revo denk ik dat het al bijna zeker is: Reggie zij in een interview met (ik geloog) IGN op de vraag of je de Retro games met de Revo-controller kunt spelen het volgende: Bedenk maar een controller waarmee je alle games van alle Nintendo consoles kunt spelen.

  Als ik het zo lees is het niet helemaal duidelijk maar uit dat interview bleek toch echt duidelijk dat hij hintte naar een programmeerbare controller, die dus ook (net als bij die mini-game bij WarioWare Touched met een Nes-controller) oudere controllers kan 'emuleren'.
  Dit is volgens mij zeker het revolutionaire, een programmeerbare controller.

  Opzich zijn de mogelijkheden eindeloos, alleen vraag ik me af hoe de 'force-feedback' zal zijn, want met de geemuleerde joystick bij Mario64 Ds is dat niet echt een succes.
  En ik hoopte ook wel stiekem op iets met gyroscopen.
 • ik heb nog een kjoeb te koop:

  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=26954

  Maar los daarvan zeg ik: koop een kjoeb (nieuw of gebruikt) komen nog voldoende leuke spellen op uit en er zijn zat leuke spellen voor een zacht prijsje te koop!
 • Als ik zo je verhaal lees en je zegt dat de NES je laatste console is dan kun je net zo goed nog even wachten op de Revolution. Dat is als het ware een Gamecube en Next gen console in een. Je vind een Gamecube veel geld en met die stelling neem ik aan dat je dus niet veel geld hebt. Dan kun je beter sparen om in 2006/2007 een Revolution te kopen.

  Als je wat meer geld zou hebben dan moet je wel nu een Gamecube kopen. Er zijn zat leuke spellen voor dat ding uit en met Zelda nog in het verschiet zul je je zeker niet vervelen tot de release van de Revolution.
 • ik zou nu nog ff een goedkope cube kopen, niet al te duur want als je m weer kwijt wilt raak je hem echt niet meer kwijt voor een goede prijs…. Maar als je nu een cube koopt, heb je iig de keuze uit een heleboel [2e hands] spellen, en als je wacht op de Revolution heb je niet zoveel te kiezen omdat er waarschijnlijk weer niet zoveel spellen mee uitkomen.
  Voor een goed spel voor de cube kun je heel veel reviews vinden op internet of ergens anders en voor spellen van de Revo is het natuurlijk altijd nog even afwachten.
  En als je nu een cube koopt met een paar spellen, dan heb je daar zeker nog genoeg plezier van totdat de nieuwe consoles eraan komen. Dan kun je nog altijd proberen de cube aan de straatstenen te verkopen.
 • 'n cube kost bijna zoveel als 'n xbox game man :P en dan krijg je d'r mario kart bij.
 • Cube koprn.

  Dat ding kost geen drol.
 • @Rick Raptor
  ik denk eigenlijk wel dat je NES spellen enzo met de Revo controller ook kan spelen. Volgens mij is de controller namelijk wel standaard, maar dan MET een hele grote extra. alleen wat die extra is…. :S
 • en de gamecube is iedeal voor met ze 4 te gamen
  smash brothers
  mario party enzo
 • Ik zou gewoon een Gamecube kopen. Dit om een paar redenen:

  -De Revolution komt misschien pas in 2007 uit, als je niet lang wilt wachten kun je dus beter een Cube nemen.
  -De Gamecube heeft een grote collectie van topspellen, het zou zonde zijn die te missen.
  -De Gamecube is niet duur. Daarnaast, waarschijnlijk heb je Cube controllers nodig om de NES-spellen echt goed te spelen, ik vraag me af hoe die gaan spelen met een controller die er misschien totaal niet voor gemaakt is (Revo controller).
  -Metroid Prime

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren