1. Wat gaat de PS3 kosten?

Re: Wat gaat de PS3 kosten?

Misschien gaat dit nog wat bijdragen aan de uiteindelijke prijs van de Ps3??

http://www.tweakers.net/nieuws/40087
 • Misschien gaat dit nog wat bijdragen aan de uiteindelijke prijs van de Ps3??

  http://www.tweakers.net/nieuws/40087
 • Ofterwijl, we moeten gewoon even geduld hebben en dan kopen ^^D
 • Ik hou het dus nog een hele tijd bij mijn gewone xbox vind al die next-gen consoles veel te duur op moment….

  als ik ps3 koop moet die wel afgeprijst zijn tot die tijd heb ik wel genoeg aan mijn ps2 en xbox360
 • Ik hou het dus nog een hele tijd bij mijn gewone xbox vind al die next-gen consoles veel te duur op moment….
 • Als je een Console/Handheld koopt omdat ie goedkoper is ben je sowieso triest.
  Ik schat de prijs van de PS3 350 - 450.

  Waarvoor zou je daarvoor triest moeten zijn, als je niet meer geld hebt mischien als je vaak games koopt. Ik heb nu een tijd geespaart en laatste 5 maanden maar 3 games gekocht om genoeg te hebben voor 360 te kopen en ik zou graag nog next-gen willen hebben maar welke weet nog niet.
 • Als je een Console/Handheld koopt omdat ie goedkoper is ben je sowieso triest.
  Ik schat de prijs van de PS3 350 - 450.
 • Ik wil ook niets lievers dat die €400 of minder gaat kosten maar het gaat het helaas niet gebeuren
  Pas naar een paar prijsverlagingen
 • ik zie PS3 graag voor 300 of 400 euro dan is toch kans weer groter dat die naast mijn xbox360 komt
 • Woow wat een verrassing ;} ;}

  Dat wist ik ook al lang dat ze fake zijn maar wilde het gewoon ff posten
 • Woow wat een verrassing ;} ;}
 • De eerdere berichten dat de PS3 €400 zou gaan kosten zijn fake.

  http://www.gamequarter.be/?p=news&nid=3228
  http://www.gamercc.com/index.php?page=s ... le&id=3267
  http://www.gamed.nl/view/11346
 • Mocht een standalone Blu-Ray speler echt 1000 € los gaan kosten dan is ook 500 € een koopje en zullen veel consumenten die eigenlijk niet geinteresseerd zijn in de game functies ook voor de PS3 gaan puur en alleen voor de Blu-Ray drive .

  Vraag me alleen af of de bedrijven die nu Blu-Ray ondersteunen en zelf straks met stand alone spelers komen zich dan niet genaaid voelen door Sony als die de PS3 zwaar onder de kostprijs verkoopt en dat als oneerlijke concurrentie beschouwen , zij kunnen immers nooit met die prijs mee gaan omdat ze geld moeten verdienen op zo'n speler .
 • Het was te verwachten, de prijs die eerder werd gegeven van de Playstation 3 is nep. In een artikel in CNN Money had Howard Stringer, topman bij Sony, ons verteld dat de Platstation 3 tussen de 300 en 400 Dollar zou kosten.

  Vandaag heeft CNN gezegd dat deze woorden niet kloppen en dat Howard Stringer de woorden ook niet heeft uitgesproken.


  Quote:"Correction: An earlier version of this story appeared with statements erroneously attributed to Sir Howard Stringer, CEO of Sony Corporation, regarding pricing and availability of the PS3. Stringer has not commented publicly on how much the PS3 is expected to cost, or how soon it will appear in the US after the Japanese launch in spring 2006."

  We kunnen ons dus blijven afvragen hoeveel de PS3 gaat kosten.
 • denk 400-600 euro das redeloijk ze moeten gewoon de blue-ray rustig opbouwen totdat mensen aan gewend zijn en vanzelf wel een ps3 kopen!
 • @Guido
  Ach jongen, zelfs nu is bevestigt dat hij 400 gaat kosten, wil je het nog niet accepteren :lol:

  ik zal best vinden als PS3 400 euro zou kosten, mij kan niet zoveel uitmaken des te meer kans dat ik naast 360 ook PS3 koop :) maar ik zie nog wel

  en nieuws van GameVillage:

  Gisteren hadden jullie nog van mijn collega Sjef kunnen lezen dat Sony CEO Howard Stringer had laten weten dat de PS3 tussen de 300 en 400 dollar zou gaan kosten.

  Nadat CNN dit online had gezet, is dit artikel echter weer snel verwijderd. Blijkbaar zou Stringer dit namelijk helemaal niet gezegd hebben. Er zou helemaal niet gesproken zijn over de launch specificaties van de PS3 in het interview dat Stringer had met FORTUNE Magazine.

  Op CNN Money staat nu dus doodleuk:

  Citaat:
  "Stringer has not commented publicly on how much the PS3 is expected to cost, or how soon it will appear in the US after the Japanese launch in spring 2006."


  Waar kwam die informatie dan eigenlijk vandaan? Sommige tongen beweren dat de bron een Hollywood reporter was, die drie weken voor het interview met FORTUNE Magazine ook een interview had met Stinger. Anderen beweren dat het van een anonieme, maar betrouwbare bron van Sony zelf afkomstig was, wellicht om zo de 360 hype wat te koelen.

  De enige officiële informatie die we op dit moment hebben, is van de baas van SCEE zelf; Ken Kutaragi. Hij heeft gezegd dat de PS3 in ieder geval niet goedkoop zal zijn.

  Wat ik er van denk? Dat hij inderdaad niet goedkoop zal zijn, maar ook niet te duur. Net als de PSP zal Sony flink bereidt zijn om te investeren in de PS3, en aangezien ze ook het BluRay medium willen promoten, zal het allemaal wel meevallen. Ik denk dan ook dat deze roddels er alleen maar zijn om de aandacht van de mensen te trekken. Zodat de 360 minder krijgt.
 • Ik snap niet dat mensen nóg blijven zeuren dat de PS3 duur wordt (boven de 400 dollar). Als de directeur van Sony het bevestigt, dan kunnen ze niet meer terug. Doen ze dat wel… *schudt hoofd*

  Dus ik ga er vanuit dat het apparaatje zo duur wordt als Sony zelf beweert: tussen de 300 en 400 dollar (oftewel 399,99). En ja, de rest is gezanik van mensen zonder hobby's want we zien het vanzelf wel =/
 • Dat van 'Hij word heel erg duur!' is maar een marketing tactiek.

  Mensen denken dan dat de PS3 heel veel tijd kost om te maken en heel sterk is omdat de prijs hoog is. En dan 'verlagen' ze de prijs zogenaamd. En dan willen meer mensen het kopen.

  Áls je snapt wat ik bedoel.
 • @Guido
  Ach jongen, zelfs nu is bevestigt dat hij 400 gaat kosten, wil je het nog niet accepteren :lol:
 • en wie gat er 650+ uitgeven voor zo'n ding???
  mensen die ervoor over hebben maar heb goed na de spec gekeken tussen PS3 en Xbox360, en als Xbox360 399,99 euro kost dan denk ik toch dat met blue-ray de PS3 (iets) boven 499,99 euro gaat kosten
 • ik schat de PS3 tussen 650 euro en 875 euro

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren