1. Wat versta je onder een fanboy?

Re: Wat versta je onder een fanboy?

ik ben ook een fanboy, hoeft niet perse van een console te zijn.
 • ik ben ook een fanboy, hoeft niet perse van een console te zijn.
 • Combinatie van de 3 opties:
  Iemand die 1 console heeft, en daardoor zijn favoriet is en hem verblind maakt en daardoor automatisch alle andere consoles niet mag/haat. Dit geld ook voor de games, features, etc van de "concurrentie". Verder is een fanboy ontoerekeningsvatbaar en leeft in zijn eigen idiale wereld waar alles van "zijn" console perfect is en de rest kut. Met goede argumenten komen, heeft diegene vaak geen kaas van gegeten en verkondigt zijn meningen (ontzettend) vaak als "feiten".

  Zoiets denk ik :)
 • allemaal kutventjes,staan niet open voor andere meningen,en zien niet de positieve kwaliteiten in van andere consoles.
 • Jammer dat de topic titel niet is "Wie is een fanboy" Dan zou ik zo 5 pagina's vol kunnen schrijven <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Maak een nieuw topic!!
 • Jammer dat de topic titel niet is "Wie is een fanboy" Dan zou ik zo 5 pagina's vol kunnen schrijven :)

  Het juiste antwoord lijkt me duidelijk gezien de poll
 • @chemer doe niet zo kinderachtig jij hebt ook wel eens van dat soort reacties(lees fanboy reacties).

  Ik wil ze graag zien…
 • Ik ben ook gewoon een Nintendo-fan, en geen fanboy. Bv. ik zou best graag een PS2 willen voor Final Fantasy en nog meer series:). Anders zou ik die nu niet gewild hebben.
 • Ik ben een Nintendo fan(boy). Ik weet zeker dat iedereen stiekum een voorkeur heeft voor een bepaalde console of merk. De één weet het gewoon wat beter verborgen te houden dan de ander. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Guilty as charged…zelfde geld voor mij.
 • Iemand die bij een Kutaragi vs. Allard topic Miyamoto post
 • Kijk Je hebt goede en slechte fanboy's, fanboy's die van een bepaald merk/console houden en fanboy's die andere consoles haten.
  Die laatste zijn fanboy's die je tegenwoordig té vaak tegenkomt vind ik.
  Volgens mij was dat juist het verschil tussen fans en fanboys. 't Is maar een kwestie van begrippen toekennen, maar fans zijn mensen met een voorkeur voor een merk/console. Ik ben Nintendo-fan, mag iedereen weten. Fanboys, echter, hebben een afkeer en haat tegen alle andere merken/concoles.

  Ja dat bedoelde ik :9
 • Iemand is IMO een fanboy als hij/zij één van de voglende kenmerken heeft:

  - Iemand die een console of spel de hemel in prijst of de grond in boort zonder goed te argumenteren.
  - Iemand die iemand afkraakt als hij/zij bijvoorbeeld een hoog cijfer heeft gegeven in een recensie aan een game die de afkrakers niet cool vinden, of niet op hun favoriete console is.
  Voorbeeld: http://www.insidegamer.nl/profiel.php?id=34204 (onderaan de pagina)

  Bovenstaande waren voorbeelden van slechte fanboys.
  Maar je hebt ook goeie fanboys met één van de volgende kenmerken:

  - Iemand die dingen over zijn/haar favoriete/gehaate console of game wel durft toe te geven.
  - Iemand die goed argumenteert over een console of game.
 • Dat je een harde plasser krijgt van console.
  Oftewel als Nintendo bijvoorbeeld en nieuwe game aankondigt dat je dan flauw valt ofzoiets.
 • Ik ben een Nintendo fan(boy). Ik weet zeker dat iedereen stiekum een voorkeur heeft voor een bepaalde console of merk. De één weet het gewoon wat beter verborgen te houden dan de ander. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  De een is gewoon wat netter opgevoed dan de ander en weet daarom de meningen van anderen wat beter te apriciëren dan anderen.

  Je hoeft niet per sé objectief te zijn als je maar openstaat voor andere meningen en af en toe inziet dat geen een console enz. perfect is.
 • een fanboy is iemand die het niet eens is met mij…..

  _O_
 • een fanboy is iemand die het niet eens is met mij…..  ;)
 • Ramirez
 • Fanboys kunnen irritant zijn. Ze willen bepaalde tekortkomingen (liever) niet onder ogen zien. Anti Fanboys zijn in mijn ogen echter veel erger. Die zoeken confrontaties op met fanboys in forumzones van consoles waar ze zelf een hekel aan hebben. Door die gasten lopen discussies en topics vaker en sneller uit de klauwen dan door fanboys.

  Ik ben een Nintendo fan(boy). Ik weet zeker dat iedereen stiekum een voorkeur heeft voor een bepaalde console of merk. De één weet het gewoon wat beter verborgen te houden dan de ander. :)
 • Mensen die niet kunnen inzien dat andere consoles nou eenmaal op bepaalde punten beter zijn… en maar volhouden dat hun console(ook al staat het op iedere muur) de beste is :P
 • Iemand die de naam van een console in zijn naam heeft :D
 • Ik vind een fanboy iemand die niet open staat voor meningen van anderen. En soms niet toe kan geven dat er ook nadelen zitten aan de console, ontwikkelaar, gamereeks enz. waar hij/zij achter staat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren