1. Wat vind jij van Crash Bandicoot?

Re: Wat vind jij van Crash Bandicoot?

De playstation was me eerste console. En de eerste game die ik er bij had was Crash Bandicoot. Dus ik heb de game helemaal dood gespeeld. Heerlijk was dat. In het begin wist ik niets eens hoe eem memorycard werkte dus heb ik het steeds overnieuw moeten spelen. Tot een vriend mij vertelde dat ik hem er gewoon in kon duwen. Jammer dat het personage verneukt is door Vivende, naar mijn mening dan.
 • De playstation was me eerste console. En de eerste game die ik er bij had was Crash Bandicoot. Dus ik heb de game helemaal dood gespeeld. Heerlijk was dat. In het begin wist ik niets eens hoe eem memorycard werkte dus heb ik het steeds overnieuw moeten spelen. Tot een vriend mij vertelde dat ik hem er gewoon in kon duwen. Jammer dat het personage verneukt is door Vivende, naar mijn mening dan.
 • crash 1 en 2 vond ik leuk, toen niet meer
 • crash heeft gewoon een hele groote metamorfose nodig, en dan komt het hopelijk wel goed met hem
 • Crash Bandicoot moet sterven!

  Jup, heb het altijd al een faker gevonden. Een naaaper van andere platformers. Elke keer als ik een CB-spel zagdacht ik: Been there, done that. Hekel aan dat beest/ding/creatuur.
 • Crash Bandicoot moet sterven!
 • Crash vond ik vroeger wel leuk, maar ik heb liever Jak, Mario etc.
 • Crash Bandicoot was vroeger de bomb.
  Nu is dat heel anders. Ik zit steeds met twijfels naar een volgende crash game te kijken.
  Radical Entertainment doet voor het eerst een crash spel, dus ik hoop echt dat zij het beter doen dan travelers tales en vicarious visions.

  Ik vind het eigenlijk ook nog steeds stom van Nuaghty dog en Sony om die game te verkopen. Dan hadden ze de serie gewoon in de kluis kunnen stoppen, en was ie volwaardig ge-eindigd (Nou, hoop ik dat ND dit niet doet met Jak & Daxter).

  Ik denk NOG wel dat het goed gaat komen, denk en hoop ik.
 • Crash Bandicoot (was) echt geweldig! Ik denk zelf dat het nooit meer goed komt met dit geweldige icoon. Ik heb heel veel plezier beleefd aan deel 1 en 3 en (hoop) stiekem nog dat het toch goed komt…
 • Crash heeft mij nooit echt geboeid, geef mij toch echt maar Link of Snake.
  Crash Team Racing vond ik wel vet lachuh, special met wat vrienden is het echt dah bomb.
 • Vroeger vond ik de spellen op de ps1 wel vet :) Maar ik denk niet dat het weer zoals vroeger komt, vooral omdat de ps2 nu veel en veel betere platformers enzo heeft, dus het lijkt me beter om de franchise te laten rusten :) Misschien nog een enkel deel op een handheld of zo..
 • Ik vind em chill, heb me ook altijd zeer vermaakt met 1,2,3 en vooral CTR <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />.

  Ja toen waren die games echt vet, psx op zijn best.
 • ik vind hem een slap aftreksel van Sonic
 • Ik vind em chill, heb me ook altijd zeer vermaakt met 1,2,3 en vooral CTR :).
 • Ik haat crash ik weet niet waarom maar ik haat em gewoon :P
 • ik vind 'm best leuk vooral die nitro serie, het was een beetje mario kart op de ps. Maar het is niet erg origineel maar dat maakt niet uit zolang het maar leuk is, en dat was het
 • Toen Naughty dog hem nog ontwikkelde, alle psx versies dus, vond ik hem goed. Maar toen ze de licensie verkochten aan vivendi en aan Jak and Daxter begonnen is het bergaf gegaan met die serie, wat ook normaal is eigenlijk. Voor mij mag het gedaan zijn met die games.
 • Ik kies ook voor de laatste optie. Helaas. Maar eigenlijk is het wel goed zo. Op die manier wordt het een legende en zal het niet verpest worden door eventuele floppende sequels.
 • De delen op de psx blijven de beste delen.
  En Crash team racing was een volwaardige Mario-kart cloon.

  Crash wordt nooit meer zo goed als vroeger.
 • Vroeger vond ik de Crash Bandicoot serie te gek… waren m'n eerste psx games. Maar alles wat op de PS2 uitkwam (en Crash Bash nog voor de psx) zoog.

  Ik denk niet dat het meer zo wordt als vroeger, dus laatste optie. Maar ja, nu heb ik ook Ratchet & Clank, Jak en Sly dus boeie :p
 • Op september 1996 komt Crash Bandicoot 1 de 1ste keer.

  Crash Bandicoot 1-2-3
  Crash Team Racing
  Crash Bash


  Zijn wel Magnifiek ^

  De grootste Flopper is vind ik Crash Bandicoot The Wrath of Cortex,ze hadden de nodige tijd Crash heeft een vacht en ik kan dan die beeldje niet volgen. Precies te druk! Vervelende camera elementen.

  Crash Nitro Kart vond leuker als Flopper hierboven ^
  Crash Twinsanity ik vond hem leuk en origineel lees de memberresencie van Lid Bandicoot maar.


  Dit keer verschijnt er Crash Tag Team Racing.

  Maar nu mijn vraag aan jullie :

  Komt Crash Bandicoot weer over het dieptepunt heen, en zal oud Icoon Crash weer net zo worden als de Playstation tijd?
  Of is het voor goed afgelopen met Crash Bandicoot?

  U kont ook op de Poll stemmen dit zijn opties zie :

  -Crash Bandicoot sterven (6)
  -Crash Bandicoot moet een metamorfose krijgen
  -Het komt wel weer goed met dit Icoontje(jammer Crash zit gewoon in een dieptepunt) helaas <img alt=":'(" src="/plugins/sceditor/emoticons/cwy.png" />

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren