1. Way of the Samurai 4

Re: Way of the Samurai 4

ik vond de eerste in den tijd echt zeer tof en sfeervol.

De 3de heb ik ook gekocht, maar vond ik helaas niet goed… hopelijk wordt dit iets
 • ik vond de eerste in den tijd echt zeer tof en sfeervol.

  De 3de heb ik ook gekocht, maar vond ik helaas niet goed… hopelijk wordt dit iets
 • Het is wel uniek, omdat het verloop echt non-lineair is. Wat Heavy Rain vrij oppervlakkig doet, dat doet WOTS zeg maar for real.
 • Denk dat dit vooral interessant is voor de Japanse markt, wat natuurlijk voor concurrent xbox niks uitmaakt
 • Ik ken dit niet echt eigenlijk. Is dit wat of…?

 • Way of the Samurai 4 komt exclusief voor PlayStation 3

  De Xbox 360 heeft maar eventjes mogen genieten van de Way of the Samurai franchise. Het vierde deel komt namelijk weer exclusief uit voor de PlayStation 3. Dit meldde het Japanse gamesblad Famitsu.

  De eerste twee delen uit de serie kwamen exclusief voor de PlayStation 2 uit, maar bij deeltje drie werd bekendgemaakt dat dat deel naast de PlayStation 3 ook voor de Xbox 360 uitkwam. Deel vier komt weer exclusief uit voor de PlayStation 3 en Famitsu kwam onlangs met de eerste details.

  In het vierde deel kun je aan de slag gaan met een tiener, een jongvolwassene of een volwassen persoon. Je krijgt als speler de mogelijkheid om vervolgens te kiezen uit vier soorten helden. Helaas is nog niet precies bekend wat voor helden het zullen zijn, maar deze helden moeten de kant kiezen uit drie groepen (de shogun, de anti-buitenlander groep en de voor ons nog bekende Jet Jenkins). Deze drie groepen willen namelijk de haven overnemen nadat een aantal buitenlanders in de haven zijn aangekomen.

  Het is nog niet bekend wanneer het spel uit zal komen, maar de verwachting is dat de game in 2011 uitkomt. Zoals gezegd komt Way of the Samurai 4 exclusief voor de PlayStation 3 uit.

  Heb 3 overgeslagen, maar ik vind de serie op zich wel aardig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren