1. We Love Katamari

Re: We Love Katamari

Ik pik hem ook nog wel een keer op als hij wat goedkoper is. Het lijkt mij wel een grappig spel.
 • Ik pik hem ook nog wel een keer op als hij wat goedkoper is. Het lijkt mij wel een grappig spel.
 • Dat vroeg ik me ook al af, 30 euro lijkt me een mooi prijs voor zon spel.
 • hoe duur is deze game dan?
  60 euro ga ik er niet namelijk voor op de balie leggen.
 • Jammer dat het spel weer eens wordt opgehemeld door iedereen als zijnde GOTY of iets, het is gewoon grappig en apart maar that's it.
  Klopt. De meeste mensen die dat zeggen, willen vaak gewoon aan iedereen laten zien hoe 'goede smaak' zijn hebben, qua games betreft.
 • Heb hem nu al een tijdje, het is echt humor soms. Maar zoals Uitverkorene zegt, het is grappig en apart, maar verder ook niet.
 • Ik heb em op de E3 gespeeld en vond het een erg leuk spel. Vet vage besturing. Door met je duimen op de twee analoge sticks te slaan/rollen kom je vooruit. Heel vaag. Ik vind het alleen een minigame. Als je het een tijdje hebt gespeeld heb je het wel weer gezien.
 • Ik heb Katamari Damacy en kan me wel vinden in die droge humor met die kloterige muziekjes (soundtrack is te droog voor woorden). Het is leuk speelbaar en is ook lekker fris, gelukkig neemt het zichzelf niet al te serieus.

  Jammer dat het spel weer eens wordt opgehemeld door iedereen als zijnde GOTY of iets, het is gewoon grappig en apart maar that's it.

 • We Love Katamari is een uniek en verslavend actiespel dat spelers in de rol van "Prince of the Cosmos" stelt. Je vader, de grote koning, heeft per ongeluk alle sterren vernietigd en het is jouw taak als zijn zoon om zijn rotzooi op te ruimen.

  Om dit te doen, moeten spelers in de vorm van een plakkerige rollende massa allerlei voorwerpen over de hele wereld verzamelen. Verzamel genoeg "Katamari" om de grootse bal rotzooi te hebben om te winnen, maar pas op: als je te klein blijft zal de lucht nooit meer hersteld worden.

  Dit lijkt mij wel een geinig spel, lekker verslavend, en weer eens wat anders dan die duizenden sequels. De bedoeling is dus kleinere voorwerpen als je bal op te rollen zodat je steeds groter word en steeds grotere voorwerpen kan oprollen zeg maar.
  In elk level moet je een aantal opdrachten voltooien om verder te gaan.

  Het doet me een beetje denken aan een spel als Fishy, en das een lollig spel :P : http://www.newgrounds.com/portal/view/81219

  Website: http://katamari.namco.com/
  Productinfo: http://www.insidegamer.nl/product.php?id=2831Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren