1. wel of niet naar 4k

wel of niet naar 4k

Hi Gamers,

Ik zit een klein beetje met een dilemma. Ik weet dat steeds meer mensen tegenwoordig een 4k televie in huis halen en dat het ook de toekomst is maar nu ben ik aan het twijfelen om het ook te doen.Mijn Full HD tv doet het nog prima dus dat zou op zich geen reden zijn om een nieuwe tv te moeten aanschaffen. En het zelfde geldt voor upgraden naar xbox one x en playstation pro. Ik heb van beide consoles de eerste vere. 500 mb in huis en ze doen het allebei nog perfect. Ik kies ook altijd goede gameplay boven superstrakke graphics. De games zien er op mijn de huidige consoles ook gewoon goed uit.
Nu is dus de vraag zal ik dus al gaan upgraden of gewoon wachten tot een van de apparaten het begeeft, en kan ik mijn geld beter uitgeven aan de toffe games die er aan komen of net uit zijn?

groet Dave
  • Ik denk dat je zelf al antwoord geeft op je vraag. Je vind gameplay belangrijker dan graphics. Daarnaast werken beide consoles nog prima, dus als ik jouw was zou ik wachten tot je tv kapot gaat en dan is kijken voor een 4K tv. ;)
  • Ik vind dit altijd een lastige vraag. 4K-tv's zijn vaak superieur op alle fronten, dus qua kleuren etc. ga je er ook op vooruit.

    Als je voor 4K gaat zou ik wel adviseren om niet de allergoedkoopste te nemen, maar investeren in een duurdere met een betere responstijd en HDR10.
  • Mja, als je investeert in een nieuwe 4K tv met HDR en alle toeters en bellen, ga je er zeker geen spijt van krijgen. Ik zit een beetje in dezelfde positie, mijn huidige tv is nog prima, maar 1080p. Ik heb besloten om nog even te wachten.

    We hebben op de redactie een monster van een 4K Oled staan en het is nou niet dat ik thuis minder plezier beleef aan het spelen van dezelfde games 🤷‍♂️
  • Persoonlijk vond ik het een groot verschil. Ik heb ook een PlayStation 4 Pro gekocht, maar mocht je nog twijfelen dan kun je natuurlijk wachten op de PS5 en dan pas een nieuwe 4K TV kopen. Ik heb trouwens ook een OLED TV. Ik zou zeker wat meer geld uitgeven voor een OLED met Dolby Vision/HDR etc.
  • IIk heb zelf wel een 4k tv die hdr10 aan kan met alle toeters en bellen en er ging een wereld voor mij open. Ik had eerst een gewone xbox one een normale full uw tv die het gewoon goed deed. Na de release van de nieuwe xbox one x gelijk een andere tv gehaald. Was echt een super verschil vindt ik dan persoonlijk.
  • Ik ben weer teruggegaan naar plasma. Nog steeds het beste beeld voor films en gaming imo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren