1. Welke console ben je het positiefst over: PS3, Revo, of 360

Re: Welke console ben je het positiefst over: PS3, Revo, of 360

Jatten is jatten imo, zonder toestemming iets overnemen is jatten in mijn boek.
Maar mij hoor je niet klagen, ben er alleen maar beter op geworden de afgelopen deceniaas.
Maar het is en blijft jatten….
Iedereen doet het, maar ik heb gemerkt dat als het bij Nintendo gebeurt het ineens ontzettend erg is en de jatters naar de Hel mogen.
Vind ik erg overdreven, stel moraalriddertjes van me. :):P

Ik ben nu zelf 26

Op een bepaald moment komt het bekende huisje, boompje, beestje verhaal voorbij en dan zit je met je vriendin GTST te kijken, face it

Wees gerust dat lot is idd niet voor iedereen weggelegd.
 • Jatten is jatten imo, zonder toestemming iets overnemen is jatten in mijn boek.
  Maar mij hoor je niet klagen, ben er alleen maar beter op geworden de afgelopen deceniaas.
  Maar het is en blijft jatten….
  Iedereen doet het, maar ik heb gemerkt dat als het bij Nintendo gebeurt het ineens ontzettend erg is en de jatters naar de Hel mogen.
  Vind ik erg overdreven, stel moraalriddertjes van me. :):P

  Ik ben nu zelf 26

  Op een bepaald moment komt het bekende huisje, boompje, beestje verhaal voorbij en dan zit je met je vriendin GTST te kijken, face it

  Wees gerust dat lot is idd niet voor iedereen weggelegd.
 • Zie hier de resultaten van de GameFAQs poll van vandaag, die zo ongeveer hetzelfde is als die van ons. -_-'

  De resultaten lijken niet echt op onze, en voor mijn gevoel is dat omdat ik de poll activeerde op de dag dat de Revo controller werd getoond, en iedereen er blindelings enthiousast over was…
 • 1. Revo. Vanwege het feit dat er 1st party N-games op verschijnen (houd ik nu eenmaal van) en vanwege de potentie in de controller.
  2. Voorlopig X360: Live is erg goed opgezet, Japanse RPG's, Rareware…
  3. PS3, is nog erg weinig over bekend eigenlijk qua games. Het is jammer dat ie erg duur gaat worden en dat de line-up voorspelbaar is.

  However, ik ga waarschijnlij 2 consoles kopen: de Revo + een "ouderwetse" bak. Tot nu toe spreekt de 360 me meer aan, maar dat kan dus nog veranderen :) Time will tell.
 • Xbox 360.
  Het gaat goed met de rev zo te zien
 • 1. ps3. PS2 is als dikke winnaar van deze generatie geëindigt met de meeste support, meeste innovatieve games en daardoor ook de beste games. Als sony dit door zet dan durf ik te wedden dat ook de ps3 de volgende generatie niet zal teleurstellen.
  2. Revolution. Wat nintendo deze generatie niet heeft waargemaakt is dat ze vooral innovatieve software willen maken, veel 3rd party support. Ik heb alleen maar mario parties en mario sportspellen voorbij zien vliegen zonder ook maar iets interessants van nintendo zelf te zien. Ik ga geen console kopen voor 2 games, waarvan 1 ook op de ps2 uit komt en de ander pas in 2006. Niemand kan echter om de innovatie heen met de Revolution en ik ben vooral benieuwd hoe het FPS genre gaat evolueren, maar afgezien van dat wil ik nog steeds eerst zien en dan geloven wat de developers van plan zijn met deze console.
  3. Ik vind de xbox niet interessant. Dit komt mede doordat EA zo'n beetje achter elke launchgame staat voor de 360 en ik moet daar sowiezo niets van hebben en daardoor krijgt de 360 meteen zo'n overlijk amerikaans tintje dat ik ook niet echt dig. Maar het zal vast een tof ding worden met toffe spellen.
 • PS3 (Gewoon omdat ik na alle jaren Nintendo wel eens een Sony console wil hebben.)
  Revo (Ja i kweet niet wat ik er van moet denken ik moet er eerst nog een spel van zien maar ja Nintendo was altijd mijn nr.1)
  XBox 2 (Ik had het niet zo op de eerste dus ik zier niet 1 waarom ik deze console wel leuk zal moeten vinden.)
 • ook jij bent 26


  ik dacht dat het 28 was… :\

  Ik denk dat ik het positiefste ben ingesteld over de revolution. Ik weet ook wel dat de graphics waarschijnlijk onder de 360 en ps3 uitkomen, maar Nintendo laat tenminste wel merken dat ze nog steeds nadenken over hun (manier van) spelen.

  Dat mis ik op zich wel bij de andere twee, alhoewel ik natuurlijk ook een beetje een graphicshoertje ben. Maar dat ben ik gelukkig met mate. :P
  (en ik haat hypen)

  Anderzijds heb ik enkel de xbox voor de volle mep gekocht. Puur vanwege Ninja Gaiden…dus als titels 'ouderwets goed' zijn of lijken te zijn (terecht in dit geval overigens :) ) dan kan dat ook de factor zijn die mij over de streep trekt.
 • welke console krijgt de sims erop?
 • Ofcourse is de Revo nu de console met de meeste verwachtingen. Door de nieuwe Controller hebben ze een zo veel grotere voorsprong gecreeerd naar 360 en ps3. Al gaan sommige mensen alleen voor de graphics, met een nieuwe controller zijn er nog meer mogelijkheden dan alleen betere graphics. De meest voor de hand liggende nieuwe mogelijkheid is natuurlijk GAMEPLAY en zo moet nintendo zijn eigen blijven laten zien. En natuurlijk Nintendo gaat ook het internet op dus hebben ze de achterstand die ze opgelopen hebben al bijna ingehaald, alleen ben ik bang dat Revo wel als laatste op de markt komt en dus wel een achterstand moeten inhalen en zeker een niet al te hoge prijs moeten gaan vragen.
 • Nintendo heeft geen andere keuze. Ze moeten wel met iets anders dan de concurrent komen. Anders halen ze het niet. De concurrent wordt steeds populairder en Nintendo verliest al vanaf de N64 consumenten….

  Als de Cube net zo succesvol als de Ps2 zou zijn, dan zou Nintendo echt niet met een "innovatieve" controller voor de opvolger komen. Sony behoudt gewoon haar strategie nog steeds met de Ps3. Nintendo zou hetzelfde gedaan hebben als ze net zo succesvol waren…

  Zie de Nintendo gameboys. Nintendo kwam vaak met hetzelfde aan. Maar nu er concurrentie (Sony) op dat gebeid is, komen ze met iets anders—–> DS.

  Lang verhaal kort:

  Nintendo moet wel met iets anders komen, anders halen ze het niet.

  True, true _O_
 • Sorry dubbel post, deze mag weg.
 • ik weet niet waar ik het positiefst over ben, maar wel waar ik het minst positief over ben: de xbox 360.

  PS3 heeft mooi beeld en marvelous
  Revo heeft de potentie een geweldige game ervaring achter te laten.

  ze staan voor mij gelijk
 • Het gaat om het maken van een standaard. Met de PS1 en PS2 werd er een standaard gezet, met de PS3 niet. PS1 speelde schijven in plaats van cartridges af en zette het tot de standaard, PS2 bracht een schok teweeg door met ongekende graphics te komen en met USB poorten in de console, waardoor het standaard werd, het is wat minder, maar het werd wel een standaard. Maar wat heeft de PS3 als standaard? Niks, Sony kan niks meer verzinnen…

  Als je dan, omdat je niks kunt verzinnen, maar ideeen gaat afjatten van een ander bedrijf. Dan zou je je opzich best wel mogen schamen vind ik. Maar zoals ik al zei vind ik dat en weet ik dat niet iedereen daar over denkt.

  Acch niet zeuren!
  Sony is niet achterlijk die weet hoe de markt is.
  Ze brengen net genoeg verandering op de markt dat het publiek tevreden is.
  En dat zijn we anders kapten we wel met gamen.
  Ik heb liever dat ze iets van iemand "overnemen" en hier en daar verbeteren dan dat ze met iets zelfbedachts aankomen wat complete schijt is.
  maar ik denk er blijkbaar anders over… <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Btw, er is een duidelijk verschil tussen afjatten en iets gedateerds overnemen.

  En zo praat men zichzelf heel wat dingen goed.
  Jatten is jatten imo.
  Als je het zelf niet hebt bedacht en je hebt geen toestemming gevraagd om het idee te gebruiken en desnoods hier en daar aan te passen heet dat jatten imo, gedateerd of niet.

  Ik zelf heb daar geen problemen mee, ben er alleen maar beter op geworden.

  Kijk, als je iets heel gedateerds overneemt, dus dat Nintendo de technologie van Atari als basis gebruikte, dan is dat overnemen vind ik. Je schaad het bedrijf er echt niet meer mee aangezien ze geen concurrent ofzo zijn en de technologie van hun al gigantisch gedateerd is.

  Als een bedrijf net iets op de markt heeft gebracht, en een ander bedrijf neemt dat direct over om mee te profiteren. Dan noem ik dat afjatten.
 • edit: sorry voor dubbele post
 • @Jalf

  Wat is het probleem PGR3,MGS4,GTA4 en Halo 3 ?
  Ik vindt het juist beter dat er een vervolg komt.

  Maar ja, ieder zijn mening ;)

  En mijn vriendin heeft gelukkig ook haar hobby's, dus ik hou genoeg tijd over voor Tekken 5, God of War enz…

  We zullen wel zien als de nieuwe Nintendo uitkomt hoe alles zich gaat ontvouwen. ;)
 • Tuurlijk moet Nintendo iets anders doen om hun hoofd boven water te houden. Dat steken ze ook helemaal niet onder stoelen of banken. Ze willen mensen aantrekken die nu niet (meer) gamen. Want face it, als je de 25 gepasseerd bent, komen er andere dingen in je leven. Ik ben nu zelf 26 en merk soms ook dat ik het leuker vind om te lezen over games, en nieuws en trends in de gaten te houden, dan dat ik daadwerkelijk achter mijn console kruip. Op een bepaald moment komt het bekende huisje, boompje, beestje verhaal voorbij en dan zit je met je vriendin GTST te kijken, face it :). Tuurlijk zal je dan nog wel games blijven spelen, maar ik wil wedden dat de meeste vriendinnen het leuker vindt om een potje Mario Party of Donkey Konga te spelen dan God of War of GTA. Zeker als je kiddo's krijgt. Dat is de markt die Nintendo wil gaan aanspreken. Ze willen weer met een echte familie console komen… Een FamiCom…

  Nogmaals niets ten nadele van die andere 2, want die staan hier thuis ook zeer regelmatig te brommen. Maar als ik terugkijk op mijn gaming-life tot nu toe, zijn de spellen die na al die jaren fier rechtop zijn blijven staan de games waarin het niet draait om image, geweld of mode. De Sonics, Mario's en Final Fantasy's blijf je spelen. Vernieuwende games. De afgelopen jaren heb ik me toch het meest vermaakt met vernieuwende games. Pikmin, Vice City, Donkey Kong Jungle Beat, Resident Evil, Monkeyball… Dat zijn allemaal games die ik over tien jaar waarschijnlijk rustig weer in mijn console stop. De trend vandaag de dag is helaas alles uit te melken. Bijna alle aangekondigde games voor de next-gen zijn allemaal games vervolgen op games die we al zovaak voorbij hebben zien komen. (MGS4, GTA4,PGR3, Halo3 en ja ook Smash Brothers) Met een grotere wereld, nog meer wapens, nog grotere soundtrack.. bigger, better, faster, more.. maar nog steeds eigenlijk precies hetzelfde. Hoe geweldig dat allemaal ook is, en geloof me bovenstaande franchises vind/vond ik stuk voor stuk tof, maar er is meer nodig dan dan een simpele vergroting om het voor iedereen interessant te houden. Die keuze krijg je straks dus. Niemand verplicht je (gelukkig) iets, en je kunt zelfs zo'n controller-shell kopen om op de ouwe manier te blijven spelen, maar ik ben echt happy dat er verandering aan zit te komen. Ik hoop alleen dat het snel uit het gimmick hoekje getrokken wordt, wtf moet ik met een vis-game ;), maar dat het toegepast wordt in nieuwe genre's en evoluties van bestaande genre's. (ofzo..)
 • Elke console heeft wel iets. Daarom ga ik ze allemaal halen. Ik wil geen enkele topgame missen. Maar de Revolution staat bij mij echt op 1.
 • DE revo maakt echt een kans om zeer goed te gaan verkopen. Jullie moeten ook niet vergeten dat er een add-on in ontwikkeling is voor de games normaal te kunnen spelen zoals op ps3 en xbox360. Het zou een add-on worden zoals ongeveer de cubecontroller met daar dan een gat in waar je de revo controller in kan doen. JE hebt dan alle knoppen voor normale spellen en je kan nog steeds gebruik maken van de revo controller door er mee te draaien.
 • @R-Type

  De Revo. staat voor 2006 gepland, en dan zal Sony wel mee moeten gaan.
  Dus die grafische achterstand zal er niet zijn denk ik.
 • Klopt, dat heb ik ook al wel eens aangegeven. Nintendo kraakt nu een beetje Sony en MS af omdat ze "niet origineel" zijn maar als Nintendo in Sony's positie zat dan zouden ze wel behoorlijke debielen zijn om die winnende formule te veranderen door een hele andere weg in te slaan. Voor nintendo heeft het geen zin dezelfde weg te bewandelen als Sony en MS, want die hebben inmiddels meer licenses en een grotere userbase… jan met de pet kent ze vandaag de dag ook beter. Its no early 90's anymore!

  Ik denk eerlijk gezegd dat de Revo geen kans maakt, het klinkt allemaal wel leuk, dat revolutionaire, maar face it; de huis tuin en keuken gamer koopt gewoon de console die hij kent en dat zal toch een Sony of MS zijn. Mario scoort volgens mij ook al lang niet meer mainstream en ik denk dat het toch weer dat soort games gaat worden wat de klok slaat, ze hebben immers met de GC ook al beterschap beloofd en toch is het een 2e N64 gebleken.

  De Xbox 360 komt denk ik iets te vroeg, het lijkt een beetje het DC verhaal te worden; eerst nog superieure beelden maar uiteindelijk toch genekt worden door (vergeleken met zijn concurrenten) verouderde technologie en inferieure media (HD DVD ofzo?). Zijn de 360 beelden straks in 2007 nog steeds zo mooi vergeleken met Ps3? Iets als Halo en de enorme geldzak van MS kan het systeem wel in de running laten.

  Rest voor mij de Ps3.. nog steeds kies ik voor deze.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren