1. Welke game monitor voor ps4, en is het mijn geld waard?

Welke game monitor voor ps4, en is het mijn geld waard?

oi,
Ik game best veel op mijn ps4. Ik speel vaak shooters cod, fortnite etc en ben ook best competitive gericht. Ik speel momenteel op een samsung UE40H5000AW tv. Nu vraag ik me af of het de moeite is om een gaming monitor te kopen wat zijn de voordelen en hoe groot zijn ze. Ik had deze monitor op het ook. https://www.bol.com/nl/p/iiyama-g-master-g2730hsu-b1-gaming-monitor/9200000078741649/ . als ik een monitor koop wil ik dat de inputlag en responsetijd goed zijn. ik eis ook op zijn minst dat de monitor een mooi beeld heeft. meer dan 60 fps is niet perse nog omdat een ps4 nie hoger gaat dan 60. budget is rond de 150 euro.
groeten
  • Oei dat is wel weinig hoor… Weet niet of je dan een monitor kan vinden die beiden heel goed afhandeld…. Als genoemde monitor een echte gaming monitor is (en dat weet ik dus niet, zal ff kijken) dan moet het haast wel goed zitten. Maar dit zal zeker niet de beste en snelste monitor zijn met de beste inputlag en responsetijd zijn die er is, houd daar wel rekening mee.

    Edit: ziet er welgoed uit voor de prijs ook.

    Maar houd er ook rekening mee dat de monitor free sync is en dat je gpu dat wel moet ondersteunen om daar iets aan te hebben.
    En het is een TN-paneelm niet de beste schermtechnologie die je kan en wil hebben als gamer. Maar als je er recht voor zit is dat wellicht niet zo'n probleem. Ik denk niet dat je je daar een heel grote buil aan kan vallen.

    Ohja je hebt een PS4, dan heb je daar dus denk ik zowiezo niks aan…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren