1. Welke game word morgen in de VGA game of the year?

Re: Welke game word morgen in de VGA game of the year?

Wordt is met dt.
 • Wordt is met dt.
 • Uncharted 3 natuurlijk :D
 • Heb alleen niet Uncharted van die genomineerden gespeeld (al zal ik die zeker nog wel eens aanschaffen)

  Skyrim en Skyward Sword zijn mijn favoriete games van 2011. Skyrim zal vast wel winnen bij de VGA.
 • Mijn game of the year is denk ik Rayman Origins. Ik heb 'm nog niet uit, maar voorlopig voelt het allemaal gewoon super goed aan. Eindelijk weer eens een solide old-skool pittige platformer met een fantastische sfeer, tekenstijl en muziek! :D Uncharted 3 scoort ook heel hoog bij mij, wederom door een geweldige singleplayer, maar ook de multiplayer is fantastisch en zorgt ervoor dat ik die gamedisc nog vaak in mn PS3 heb zitten.

  Maar van de VGA's, om de vraag van de OP te beantwoorden, gaat hoogstwaarschijnlijk Skyrim winnen.
 • Uit de 5 zal het waarschijnlijk Skyrim worden.

  Maar goed ik weet zelf waar ik voor zou gaan.
 • Wordt wellicht Skyrim, maar ik hoop op Zelda :)
 • Ik hoop zelf Batman, maar heb de andere vier niet gespeeld :P. Ken ze verder allemaal wel goed, behalve Zelda. Gok toch dat 't Skyrim gaat worden en dat vind ik ook prima, heb 'm inmiddels besteld en is volgens mij een fantastische game.
 • Is wel zo netjes dat ik dan ook mijn keus hier neer zet. Ik heb ze niet allemaal gespeelt maar dan geef ik toch mijn keus. Ik ga denk ik voor Batman Arkham City.

  Van de 5 heb ik alleen Uncharted 3 en Zelda gespeelt.

  Uncharted 3 vind ik een geweldig spel maar het mist iets wat deel 2 zo geweldig maakte….kan er alleen mijn vingers niet op zetten wat dat zou moeten zijn(wel een veel betere multiplayer). Deel 2 heeft me meer vermaakt blijkbaar.

  Zelda is been geweldig spel, maar heeft last van het done this/been there syndroom. Ja ik weet, het heeft de beste dungeons van elke zelda game maar grafisch is het niet constant van dezelfde kwaliteit. Soms sta ik met verbasing te staren naar hoe mooi de game is maar soms schiet het erg tekort alsof men een deadline moest halen en er niks aan gedaan werd. Het irritante HEE IK LEG NOGMAALS UIT WAT ALLES IS DAT JE BEET PAKT syndroom vond ik ook irritant. Ja Miyamoto ik weet al wat een golden skelet is….die heb ik de vorige keer ook al tich keer opgepakt.

  Over Portal 2 kan ik kort zijn want dat is niet mijn game. Ben niet zo dol op puzzels tenzij het in actie of andere game verwerkt zit. Mischien denk ik toch maar eens op pakken of niet???? Ziet er wel mooi uit.

  Skyrim is een game waar ik gemixte gevoelens heb. Ok ziet er mooi uit, veel sidequests die voor een keer wel interesant zijn, veel te doen, dragons (meer hoef ik niet te zeggen)…maar als ik hoor dat de melee in het spel niet veel is verbetert ten opzicht van Oblivion en de gezichtsanimaties ook dan weet ik niet of ik mezelf echt kan verplaatsen in die wereld als de wereld er wel goed uit ziet maar haar bewoners niet zo….zekker als je het verchil ziet tussen Uncharted en Skyrim.

  Bij Batman is het meer dat er veel te doen is, mooi er uit ziet, toegankelijk is voor een bredere spelersgroep (ook al ben je geen barman fan kan je veel plezier beleven aan de game), bied ook voor de fans veel om te herkennen zoals caracters en settings, ook sidequests die er toe doen. Ok mischien zitten er geen revolutionaire verbeteringen in zoals de dungeons van zelda of de setpieces van uncharted maar wat het doet doet het goed, op alle vlakken. Denk dat het close word tussen uncharted, Skyrim en batman…. denk dat portal 2 en zelda het minste kans maken
 • Skyrim of Uncharted natuurlijk. *gaap*.

  Mijn keuze zou gaan naar Catherine, Dark Souls of 999.
 • Ik denk ook dat het Skyrim gaat worden. Heb Portal 2 niet gespeeld maar die andere vier zijn allemaal top. Vooe mij persoonlijk vind ik het moeilijk een keuze te maken, zit nog in Zelda, Batman en Skyrim :-P Uncharted 3 wel uitgespeeld. Te weinig tijd.. :P
 • Denk zelf skyrim als je nagaat hoeveel replay waarde het spel heeft en ook hoeveel tijd je erin kan steken zonder dat het gaat vervelen.
 • Zal wel Skyrim worden. Had liever The Witcher 2 op het lijstje gehad.
 • Geen Skyrim plox
 • Moeilijk, zijn eigenlijk allemaal bigger & better versies van games die al geweest zijn, op die manier springt er geen enkele game uit als echt mind-blowing.

  Ik heb zelf nog geen een van de games gespeeld (ja shame on me), maar als ik dan toch een gok moet wagen zeg ik Skyrim
 • Morgen word door Gametrailers.com weer de VGA (Video Game Awards) uitgereikt.

  De 5 genomineerden zijn:

  1 Batman Arkham City van Rocksteady Studios
  2 Legend of Zelda: Skyward Sword van Nintendo
  3 Uncharted 3: Drake's Deception van Naughty Dog
  4 The Elder Scrolls V: Skyrim van Bethesda Game Studios
  5 Portal 2 van Valve

  De vraag die ik dus stel is simpel. Welke game word game of the year volgens jouw en wat is jouw keus voor game of the year? Graag ook waarom en of je mischien nog een game mist in het lijstje voor game of the year. Heb je een andere game die dichterbij je hart ligt dit jaar dan mag je de ook vermelden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren