1. Welke games doen jou laten watertanden

Re: Welke games doen jou laten watertanden

Kijk, dat is wel tof nieuws.
Maar nog niks om van te watertanden.
 • Kijk, dat is wel tof nieuws.
  Maar nog niks om van te watertanden.
 • Mogelijke Kid Icarus.
  Rest is mooi, maar been there done that.
  Kid icarus is er sinds de NES niet meer bij, dus die wil ik wel in een nieuw jasje zien.
 • //offtopic:
  Metroid Prime twee is de moeite hoor, je moet je alleen niet zo laten afschrikken door het begin van Dark Eather (of hoe die planeet ook heet).
  Nadat het Dark Suit krijgt (1e boss hier dus ^^ ) hoef je niet meer zo lang te gaan wachten en kan je lekker doordouwen. Leukste feature is de screwattack (imo).

  Maar verder dan dat is het wel wat meer van hetzelfde.
  //

  ontopic: Zelda, Mario, Metroid. Het ligt er wat mij betreft aan wat Nintendo gaat doen met deze franchises. (en of de revolution eigenlijk wel echt "revo" is. Gevaarlijke werknaam, dat revolution)
 • Nintendo heeft ok nog gezegd dat er Pikmin voor de Revolution zou komen.

  Dat heeft Nintendo helemaal niet gezegd. Myamoto heeft gezegd dat de Revolution een geschikt systeem zou zijn voor Pikmin. Dat is iets heel anders… Ook Animal Crossing is nooit officieel bevestigd.

  Nintendo heeft op de E3 bekend gemaakt dat minimaal 2 launchtitels online gaan. Iwata heeft gezegd ervoor te zorgen, dat 1 van die 2 Smash Bros is. Daarnaast heeft ie gezegd dat Nintendo ook werkte aan een Zelda spel, een Mario spel, en een Metroid spel (waarna dat filmpje werd vertoond). Als enige 3rd party titel is Final Fantasy: Chrystal Chronicles genoemd.

  Al die andere games die op fora circuleren voor de launch zijn NERGENS officieel bevestigd. Sommige spellen zijn aangekondigd voor "NEXT GEN SYSTEMS" Revolution is welliswaar een nextgen systeem, maar niet elk next-gen systeem is een Nintendo revolution als je begrijpt wat ik bedoel.

  Om toch maar even ontopic te blijven: Zelda en Mario zijn de enige 2 games die mij kunnen laten watertanden. Metroid Prime 2 staat nog braaf onaangeraakt in mijn kast, en hetzelfde geldt voor FF:CC. Smash Bros komt ook zeker in de collectie, zeker online is dat een moddervette titel.
 • Metroid Prime 3 heb ik gestemd.
  Ik voorzie geweldige graphics (hoop ik)
  Alle anderen zullen ook wel heel mooi gaan worden.
 • Super Smash Bros Revolution! Can't wait.. :P wil met Wario Ganondorf de pan in hakken lol
 • Wat is dit voor gezeur allemaal dat die games nog niet uit zijn. Je moet het meer bekijken als: wat lijkt jou echt een geweldige game te worden. Dat er nog niks specifieks over bekend is, is niet eens van belang hier.

  Kom op, als bijvoorbeeld SSBM helemaal je ding was dan begin je toch te watertanden als je weet dat er een opvolger op de Revolution komt, stelletje fantasielozen!!

  Naar mijn mening helemaal geen verkeerd topic dus, ik heb gestemd op de next-gen Zelda overigens, de gedachte om straks een Zelda game op de Revolution te spelen met misschien wel allemaal nieuwe mogelijkheden doet mij watertanden ja. Ik vind dat de Zelda franchise dit vertrouwen ondertussen wel verdient heeft.
 • Metroid Prime 3
  laat ik maar naief zijn, en er alvast zeker van zijn dat deze Metroid Prime gaat overtreffen, of gelijk staat met laatstgenoemde :P
  Daarvoor alleen ga ik al een Revolution kopen(naast mijn PS3, waarschijnlijk)
 • Kom op zeg.. het gaat wel over bekende namen hoor.. als je hetzelfde over Halo3 en GTA - Next of zo zou vragen zou iedereen ook zeggen ja daar heb ik zin in, logisch niet?? Ik kan niet wachten op deze titels (op FF:CC2 na) aangezien de vorige delen allemaal erg goed waren.
 • Hoe moet ik dat nou weten als er nog niets bekend is over een spel?
 • nemsis
 • Er is nog geen ene fuck bekend ja naab, is toch logisch dat we zo reageren.
 • jullie moeten niet zeiken stem gewoon op de poll.En zet een berichtje een zout dan op.Alle games die ik heb opgemnoemd zijn al bevestigd.Als je daar niet mee eens bent een je bent zo'n fucking k*nker fanbox van die k*anker xbox360 en ps3 dan hak ik je kop eraf

  Broer, rustig eens.
  Je bent 11 jaar fatso die in een Mariopakje loopt, dus doe niet stoer.
  'Ik hak je kop eraf' :lol:
  Hak Arno, mijne en Rano's kop er maar af jongen, je kan er niet eens bijkomen :lol:
  Bovendien ben jij hier de fanboy met je Mario avatar en je signature en je praat over de GC en Rev. De GC is je enige console, dus noem me nou geen fanboy.
 • Zelda :P:P.
 • jullie moeten niet zeiken stem gewoon op de poll.En zet een berichtje een zout dan op.Alle games die ik heb opgemnoemd zijn al bevestigd.Als je daar niet mee eens bent een je bent zo'n fucking k*nker fanbox van die k*anker xbox360 en ps3 dan hak ik je kop eraf
 • Nintendo heeft ok nog gezegd dat er Pikmin voor de Revolution zou komen.
 • Wat valt er dan te ontkennen?
  Ik ben niet de enige die het saai vond.
 • Niet ontkennen he :D.
 • Nope.
 • @Kleineman jij vondt Metroid Prime toch vet?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren