1. welke gaming monitor voor ps4, en is het mijn geld waard?

welke gaming monitor voor ps4, en is het mijn geld waard?

oi,
Ik game best veel op mijn ps4. Ik speel vaak shooters cod, fortnite etc en ben ook best competitive gericht. Ik speel momenteel op een samsung UE40H5000AW tv. Nu vraag ik me af of het de moeite is om een gaming monitor te kopen wat zijn de voordelen en hoe groot zijn ze. Ik had deze monitor op het ook. https://www.bol.com/nl/p/iiyama-g-master-g2730hsu-b1-gaming-monitor/9200000078741649/ . als ik een monitor koop wil ik dat de inputlag en responsetijd goed zijn. ik eis ook op zijn minst dat de monitor een mooi beeld heeft. meer dan 60 fps is niet perse nog omdat een ps4 nie hoger gaat dan 60. budget is rond de 150 euro.
groeten
  • Het is zeker de moeite waard, ik zat een aantal jaar geleden in dezelfde situatie als jij, ik twijfelde ook of het wel zin hebt.. je merkt gelijk een verschil! en helemaal als je een tijd speelt op je monitor en dan weer terug gaat naar TV.

    ik heb zelf toen een BenQ monitor van 24' aangeschaft, SUPER ding! 1ms response tijd en beeld ziet er prima uit! ze zijn ook goed betaalbaar, tussen 150-180euro volgens mij.

    -Mike

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren