1. welke leuke game raden jullie aan voor de PSP.

Re: welke leuke game raden jullie aan voor de PSP.

Als je de jap versie wil voor homebrew software.. Alle nieuwe japanse psp hebben ook gwoon al firmware 1.5/1.51. En of die gekraakt kan worden is nog maar de vraag. Firmware 1.0 is namelijk ook niet gekrakt maar was gewoon te omzeilen. De encryptie die sony gebruikt is nog te ingewikkeld om te kraken met de computers van vandaag (heb ik gelezen althans ;)). Het wachten is dus meer tot die "uitgelekt" wordt. Ik vrees dat het gebruik maken van homebrew software straks alleen door het harwarematig modden van je psp kan lukken (momenteel kan het al door je memory te flashen ofzo en dan firmware 1.0 op te zetten.. je bent echter compleet gestoord als je dit probeerd met je nieuwe psp;))
 • Als je de jap versie wil voor homebrew software.. Alle nieuwe japanse psp hebben ook gwoon al firmware 1.5/1.51. En of die gekraakt kan worden is nog maar de vraag. Firmware 1.0 is namelijk ook niet gekrakt maar was gewoon te omzeilen. De encryptie die sony gebruikt is nog te ingewikkeld om te kraken met de computers van vandaag (heb ik gelezen althans ;)). Het wachten is dus meer tot die "uitgelekt" wordt. Ik vrees dat het gebruik maken van homebrew software straks alleen door het harwarematig modden van je psp kan lukken (momenteel kan het al door je memory te flashen ofzo en dan firmware 1.0 op te zetten.. je bent echter compleet gestoord als je dit probeerd met je nieuwe psp;))
 • kheb de reviews op inet gelezen ;)
  ik hou het momenteel enkel bij lumines.
 • Ik heb de game 5 uur gespeeld. Ik ben elke keer eerste geworden in de racejes van uh 5 minuten of wat is het.. topgame! serieus vette game! word zeker niet saai~!!1 10/10  ik heb je gewaarschuwd..
 • na gt4 heb ik het wel gehad met 'simulaties'
  ik heb liever arcade fun, maar ik heb em met lumines besteld, heb net bericht gekregen dan de PSP al onderweg is maar het spel nog niet :s .. dat wordt dus wachten op een spel :S
 • ik heb ridge racer erbij gedaan, boogieman vind het een kutgame maar smaken verschillen. Ik vind de game top, een compilatie van alle ridge racer spellen met de nodige extra's die vrij te spelen zijn (intro's van de oude spellen, auto's, circuits etc.) De gameplay is zeer oke (als je ridge racer digt natuurlijk, een gran turismo liefhebber vloekt op deze game)

  Maar als je een grafisch mooie game zoekt die: snel, toegankelijk en leuk is dan raad ik je ridge racer aan! Tenzij je een race simulator fan bent, dan moet je er niet aan beginnen, rr is een absolute arcade racer…
 • en waar vind je dan een JAP PSP ? zijn het op lik sang japanse of niet?
  op dvdboxoffice vrees ik dat het USA zijn en dat gaat niet lukken met die movie regiocode zeker he?

  Ook al ben ik niet echt van plan UMD movies te kopen :s ..
 • Ik zou gaan voor Lumines of Wipeout Pure, dit zijn voor mij echt de gaafste spellen. En dan met name Lumines, zo simpel maar toch zo verslavend.

  of gewoon ff wachten op Runescape op de PSP ;)
 • nee nee, naar mijn mening onzin wat hier boven staat:

  je moet twisted metal halen, relaxte race-schiet game of hot shots golf
 • Ridge Racers iig niet.. wat een kutgame!
 • Ikzelf ben in het bezit van de volgende games:

  - Wipeout
  - Ridge Racers
  - MEtal Gear Acid
  - Mercury
  - Lumines
  - Bleach

  De games die ik het meest blijf spelen zijn toch Wipeout en Ridge Racers. Vooral Wipeout kan ik je echt aanraden. Als je ff snel een potje wilt kunnen spelen, moet je Metal Gear NIET kopen. Als ik jou was zou ik overigens een JAP PSP kopen, want dan kan je nog lekker rommelen met homebrew games en emulators(vooralsnog is dit niet mogelijk op de US PSP helaas). Ook heb ik gelezen dat het schermpje van de JAP PSP iets helderder schijnt te zijn. Of dit waar is kan ik je niet vertellen, omdat ik zelf alleen een USA PSP heb. Nogmaals, RR en Pure zijn de beste keuzes om mee te beginnen…
 • Wipe Out, Ridge Racers, Fifa Football en Luminess schijnt ook erg goed te zijn.
 • Lumines en Wipe Out heb ik en zijn beide erg tof. WO is erg mooi, maar biedt ook gewoon leuke gameplay en Lumines heeft vette muziek en een hoge verslavingsfactor.
 • het kriebelt nu echjt wel om hem nu reeds te importeren sinds liksang zijn prijzen laten zakken heeft.. zelfs met alle belastingen en BTW erbovenop zou hij rond dezelfde prijs komen als wanneer hij hier binnen 2.5 maand pas uitkomt.

  DUS ik zou de value pack bestellen en een game, wat uitkomt op zo'n 330 dollaroftewel 260 euro ruw geschat.. zelfs met 20-25% btw komt het nog relatief cheap uit voor een import. (320-330 euro voor value pack + spel).

  Nu zou ik graag weten van jullie bezitters, welk game kunnen jullie echt aanraden? Het moet gewoon echt heel leuk zijn, iets wat je niet te snel beu bent, iets wat je af en toe kan spelen of ook langere tijd bijvoorbeeld.. een fun puzzle spel, of is wipeout ook echt zo cool? (race games zijn imo slechts beperkt in hoelang ze leuk blijven en vandaar dat ik toch mijn twijfels heb bij wipeout. )

  grafische pracht maakt me weinig uit ik wil gewoon iets leuk, goeie gameplay en iets dat ik later nog zal kunnen/willen spelen.
  (lumines leek me leuk bijvoorbeeld)


  Btw hoe zit het met de regiocodes voor films etc.. bestel ik dan best een JAP PSP en hoe doe ik dat dan op liksang? (of zijn liksang PSP's zowiezo JAP PSP's?)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren