1. Welke Muziek Draai jij tijdens het gamen?

Re: Welke Muziek Draai jij tijdens het gamen?

Sommige games draai ik gewoon wat er ook maar op mijn Ipod of in mijn playlist staat. Bij andere games draai ik de normale muziek, zoals bijvoorbeeld in Fallout.
 • Sommige games draai ik gewoon wat er ook maar op mijn Ipod of in mijn playlist staat. Bij andere games draai ik de normale muziek, zoals bijvoorbeeld in Fallout.
 • Gewoon keiharde Drum 'n Bass muziek jointje erbij en fucking spacend gamen. :'D
 • bij de meeste games staat de tv zachtjes op MTV
  MTV draait muziek? Ik dacht alleen maar Jersey Shore en dat soort programma's.

  Op handhelds heb ik vaak sneller de neiging om het geluid uit te zetten dan bij console of zo. Maar dat kan ook aan de portable-heid van het apparaat liggen.

  s'nachts wil het nog wel eens lukken :)
 • bij de meeste games staat de tv zachtjes op MTV
  MTV draait muziek? Ik dacht alleen maar Jersey Shore en dat soort programma's.

  Op handhelds heb ik vaak sneller de neiging om het geluid uit te zetten dan bij console of zo. Maar dat kan ook aan de portable-heid van het apparaat liggen.
 • Gewoon de muziek van de game zelf…. waarom zou je andere muziek luisteren?! Dat stoort en leidt af.
  Helemaal mee eens!
  Trouwens, wat is er mis met de ingame muziek?
 • Hangt een beetje af van het soort game. Bij de meeste games is de game soundtrack prima. Bij Street Fighter of GTA heb ik eigenlijk niks anders nodig.

  Maar vroeger toen ik nog WoW speelde (of nog eerder als het Diablo 2 was), dan had ik na verloop van tijd toch wel zin in m'n eigen muziek, dus dat was dan ff alt-tabben naar wat interessanters.

  Met console games draai ik vrijwel nooit muziek. Handhelds ook niet. Daar hou ik het gewoon "puur."
 • ligt een beetje aan de game zelf, bij de meeste games staat de tv zachtjes op MTV maar bij bv Dead Space (spannend) of Mass Effect (verhaal = belangrijk) staat alles tot de wasmachine aan toe uit

  bij multiplayer games wil ik wel graag passende muziek erbij :)
  tijdens een sessie WoW komt bij altijd Monster van the Automatic minstens 1x per half uur langs :)
  Kryptonite van 3 doors down doet het ook goed tijdens WoW
 • Ik zet vrijwel nooit muziek op tijdens het gamen, omdat de game vaak zelf wel muziek of in ieder geval geluiden heeft. Daarnaast leidt muziek met zang meer af (is vaak niet echt achtergrondmuziek) en als je net op een spannend stukje zit of zo, kan misplaatste muziek het nog wel eens ruïneren.

  Enige spel waarbij is muziek op zette, was Forza 2. Zo dodelijk saai, racers zonder muziek tijdens het racen. Toen draaide ik gewoon wat cdtjes van m'n favoriete bands als Queens of the Stone Age, Nirvana, Green Day of zo.

  Maar normaal gezien zou ik het niet snel doen.
 • Lisa Mitchell - Neopolitian Dreams - Dubstep remix.
 • Meestal geen, maar als k draai meestal Slipknot. :)
 • Muziek tijdens gamen is voor mij niet meer van toepassing sinds de gemiddelde game prima soundtracks bevatten tijdens het spelen!
 • Eigenlijk praat ik altijd tijdens het gamen, ik zet vaak genoeg het geluis uit en geen muziek aan. Ik praat lekker.
 • Als ik een MP game speel zonder vrienden, zet ik al rap mijn eigen muziek op. En dat is vooral rap, drum&amp;bass en dupstep. Is altijd een leuke mix tijdens het spelen <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  I want to kill everybody in the world :lol:
 • Als ik een MP game speel zonder vrienden, zet ik al rap mijn eigen muziek op. En dat is vooral rap, drum&bass en dupstep. Is altijd een leuke mix tijdens het spelen :D
 • Geen muziek tijdens het gamen, gewoon luisteren naar het geluid van de games. Muziek verpest de sfeer van de game voor mij.
 • gamesounds zijn awesome, daar moet je van genieten :D
 • Geen… Games hebben muziek voor een bepaalde reden…
  Dit
  Dit
  Dit

  Bij mij is het zelfs zo erg dat ik vaak genoeg achter mijn PC game muziek aanzet bij het internettten enzo <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Dit
 • Ik vind het geluid van een game een vitale bijdrage leveren aan de sfeer en de mogelijkheid om je echt in te leven in een game. Muziek hoort daar ook bij. Eigen muziek opzetten op een dergelijk moment doet voor mij af aan de beleving. Als de muziek van een game dusdanig bout is, dat ik het liever uitzet, vind ik de game 99 van de 100 keer toch niet interessant.

  Bij multiplayer games waarbij communicatie vereist is, zet ik echter alle muziek uit, om logische redenen ;).
 • ik verlang terug naar de goede oude red alert 1 soundtrack nu ik dit lees :P hell march :D

  ik zelf heb bijna altijd mijn standaard collectie aan metal/rock aanstaan als ik achter mijn pc zit tenminste als het spel zich er voor leent om muziek hard aan te zetten.
  the next BIG thing heb ik zonder muziek uitgespeeld bijvoorbeeld :)
  spellen als minecraft, WoW, en vele rts games heb ik meestal muziek aanstaan

  mijn collectie aan muziek bevat alestorm , the agonist ,SOAD ,at the gates, greenday, my bloody valentine, paramore, dragonforce, decapitated en nog wat ik meer dat ik niet zoek intetypen :)
 • ik zet meestal muziek aan als ik een shooter online speel op de pc ^^D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren