1. Welke Windows?

Re: Welke Windows?

Nieuwe PC, windows 7 en hoppa je kan weer 10 jaar vooruit. Vooral gezien de langzame technologische ontwikkelingen de laatste jaren. Vooral die crisis hakt er nu in I guess.
 • Nieuwe PC, windows 7 en hoppa je kan weer 10 jaar vooruit. Vooral gezien de langzame technologische ontwikkelingen de laatste jaren. Vooral die crisis hakt er nu in I guess.
 • Je kunt technisch gezien wel Windows 7 draaien, maar je PC wordt daar niet per se sneller van dan bij XP. Wel wat stabieler allicht.
 • Blijf bij XP, maar doe wel een nieuwe installatie. Dat zou je problemen op moeten lossen en XP is gewoon ijzersterk.
 • Ik zou het bij XP houden, want dat is een van de betere Windows besturingssystemen, maar als je perse wilt switchen dan moet je voor Windows 7 gaan.
 • Ik denk ook dat de problemen niet zitten in je Windows versie. Waarom wil je per se een andere dan XP? Formatteren en XP opnieuw installeren zal al een hoop problemen oplossen. Zo niet, dan is het zeer waarschijnlijk een hardwareprobleem.
 • Hier is een topic voor: vraag en antwoord.

  Maar goed, gezien het een oude pc is: lekker bij xp houden, is een prima OS
 • Hoi allemaal,

  Mijn pc vertoont vreemde kuren. Mijn muisaanwijzer heeft af en toe flinke vertraging en de linkermuisknop werkt niet bij de bovenste balk van vensters en werkt niet als ik scrollbalken aanklik in Youtube en VLC player. Ik wil nu mijn pc gaan formatteren en er iets anders erop zetten dan windows XP. Mijn pc is een bak van 6 jaar geleden, met een processor van zo'n 3 hz met 3gb ddr1 geheugen. Welke Windows raden jullie me aan om te gaan gebruiken??

  Dank voor tips!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren