1. White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars

Re: White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars

bump!

iemand deze al geprobeerd?
ik zit al eeuwen te wachten op persona 3 (PSN) en dit leek me wel een leuk alternatief want ik kan moeilijk al mijn centjes aan bier blijven uitgeven
 • bump!

  iemand deze al geprobeerd?
  ik zit al eeuwen te wachten op persona 3 (PSN) en dit leek me wel een leuk alternatief want ik kan moeilijk al mijn centjes aan bier blijven uitgeven
 • PSP is dus precies de Saturn (console). Sterk in Japan, onbegrepen daarbuiten, superstrakke games.

  Ben ik het mee eens. Ik koop me best wel blauw aan PSP games. Nu wil ik niet beweren dat games als Ys Seven of Hexyz Force goty materiaal zijn, maar ze zijn echt wel fucking goed. Dat een Knights in the Nightmare een rematch krijgt op de PSP is ook een teken. Die game zal hier nooit verkopen. In Japan echter, sales (enigzins) guaranteed.
 • PSP is dus precies de Saturn (console). Sterk in Japan, onbegrepen daarbuiten, superstrakke games.
 • Volgens mij heeft de FRS z'n PSP schappen zelfs al verwijderd. De Saturn in Tilburg echter heeft het PSP-vak onlangs uitgebreid.
 • Ik speel alleen handheld games omdat het de enige manier is om bepaalde titels te spelen. Zo'n PES of whatever zou ik dus van zijn levensdagen niet op PSP kopen, maar Valkyria 2, Peace Walker etc zijn volwaardige sequels op mijn favo games en dan moet ik wel op de PSP gamen. Ik had ze liever als Ps3 release gezien.

  Dat PSP sales hier zo tegenvallen is misschien niet zo verwonderlijk. Ik weet dat er winkels zijn die van bepaalde PSP games ook maar een stuk of 2 exemplaren inkopen. Retailers pushen het niet.
 • Ik vind het thuis op de bank juist erg relaxed, ondanks dat ik een sloot aan consoles heb staan. En de backlog… pfff… ik begin al te janken als ik er alleen al aan denk hoeveel games ik nog moet finishen.
  Ik zit ook met regelmaat in het openbaar vervoer, een uur of meer, dan is het echt ideaal.
 • Ik zou echt niet weten wanneer ik op een handheld zou moeten spelen.
  Thuis lijkt het me in ieder geval al 2 keer niets, daar heb je de consoles/pc voor waar ik al niet alles kan op spelen wat ik zou willen. Backlog says hi.
  Daarnaast neem ik zelf nooit openbaar vervoer, tenzij die 20 a 30 uur per jaar gemiddeld op een vliegtuig. Eens geland heb ik wel betere dingen te doen op vakantie dan gamen. Ben ook zo geen lunatic die consoles en de hele zooi meesleurt.
  Af en toe eens 5 a 10 minuutjes op de blackberry als ik even moet wachten ofzo, ook daar zie ik geen meerwaarde voor mij om een handheld aan te schaffen ..
  Het zit inderdaad veel meer ingebakken in de levenswijze/cultuur daar.
 • Wel, ik kan de awesome PSP games niet bijhouden! Weer een must-have erbij! RPG fanaten zitten zo fucking goed op de handheld! _O_

  Handhelds <3 <3 <3
 • echt, het blijft verbazingwekkend om te zien hoe goed de PSP het in Japan doet en hoe slecht in de rest van de wereld. De een na andere topper wordt aangekondigd.

  Blijkbaar zijn wij hiero te grote piraten of is ons sociale leven zo anders dan in Japan. Het is bijna een studie waard…

 • van Kotaku:

  White Knight Chronicles Is PSP Bound

  The latest entry in PS3 exclusive series White Knight Chronicles won't be coming to Sony's home console. It will arrive on its PSP. And it's a prequel.

  Dubbed &quot;White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars&quot;, the game is set 10,000 years before the events in the earlier games.

  The game follows the making of the knights and is being called a &quot;military drama&quot;. In Dogma Wars, however, the titular White Knight is not an ally, but an opponent.

  The first White Knight Chronicles game was released in Japan in 2008, and its sequel hit The Land of the Rising Sun in summer 2010.


  White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars is slated for release in 2011.


  van Psonly:


  White Knight Chronicles prequel PSP exclusief

  Na het fantastische White Knight Chronicles voor PlayStation 3 brengt Sony Computer Entertainment de reeks ook uit voor PlayStation Portable. White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars is een prequel op het eerste deel en verschijnt exclusief voor PlayStation Portable.

  White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars
  White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars speelt zich 10.000 jaar voor het eerste deel af en volgt de &quot;geboorte&quot; van de Knights. De prequel wordt aanschouwd als een &quot;militair drama&quot; en ook de White Knight heeft een rolletje in deze game. Dit keer is de hoofdrolspeler niet één of ander vriendschappelijke partij, maar je tegenstander.

  White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars verschijnt in 2011 in Japan. Wanneer wij de game kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren