1. Wie kan mij helpen? >

Re: Wie kan mij helpen? >

Ik heb het geprobeerd maar het lukt allemaal niet :S
 • Ik heb het geprobeerd maar het lukt allemaal niet :S
 • Probleem bij Bulletstorm is opgelost. Ongelofelijk dom. er komt een scherm Games for Windows- LIVE moet verbinding maken blablabla en het enige wat ik moest doen is op enter drukken… Dat ze het er dan bij zetten :S. Probleem bij Dead Space is nog niet opgelost.
 • Ja dat heb ik gedaan. En die EA medewerkers maar zeggen dat ik hem niet kan spelen… vies hoor.

  Alsnog bedankt.
 • Mooi zo! Ik zou je nVidia gewoon voor alles als primaire kaart instellen, heb je dat gezeur nooit meer.
 • Oh en hoe doe ik dat dan :P uit dit forum blijkt wel dat ik een nul ben in computers

  Edit: Ik heb het gedeelte gevonden waar ik het kan doen maar dead space 2 staat niet in de lijst maar wel op mn PC :S

  Edit 2: Ik denk dat het lukt!

  Edit 3: HET LUKT!!!
  Thank you very much
 • Ah, dan weet ik misschien wel een oplossing. Ik gok dat je twee videokaarten in je laptop hebt?

  Dan moet je even je nVidia als primaire kaart instellen. Werkte bij mij met Homefront.
 • Dank je voor de tip, ik heb het net gedaan maar zonder succes… Ik moest de Can You Run It test doen, en die zei dat mijn 'Hardware T&L' niet goed genoeg is, terwijl die test hetzelfde zegt over Bulletstorm, en die kan ik wel gewoon spelen (net als Age of Empires 3…). En dan zeggen ze dat het aan mijn videokaart ligt terwijl mn laptop net nieuw is en de NVIDIA GEFORCE GT540M videokaart heeft met… Normaal zou je zeggen dat een laptop met die kaart, 6GB RAM en 750 GB opslagruimte gewoon dit spel zou moeten kunnen draaien.
 • Nope heb ik nog niet gespeeld, misschien toch maar doen als deel 2 op deel 1 aansluit. Ik heb EA al een mail gestuurd btw <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Of ga chatten met een medewerker van EA

  HIERRRRR
 • Nope heb ik nog niet gespeeld, misschien toch maar doen als deel 2 op deel 1 aansluit. Ik heb EA al een mail gestuurd btw ;)
 • Hmm, vreemd. Ik zou dan misschien nog een mailtje naar EA sturen oid.

  Heb je Dead Space 1 wel al gespeeld? Anders zou ik die eerst nog ff doen :)
 • hmm ik heb games for windows gedownload maar het werkt nog steeds niet… En ik heb gekeken op mijn firewall maar bij bulletstorm staat gewoon aangegeven dat hij verbinding kan maken met internet.

  Misschien even de beide games patchen? Zal namelijk wel een oude versie zijn als er nog zo'n release-date cheker in zit.
 • hmm ik heb games for windows gedownload maar het werkt nog steeds niet… En ik heb gekeken op mijn firewall maar bij bulletstorm staat gewoon aangegeven dat hij verbinding kan maken met internet.
 • http://www.gamesforwindows.com/en-US/download/

  Daar kun je de client downloaden, als je toevallig ook een 360 hebt dan kun je met je GamerTag inloggen. Anders moet je even een account aanmaken.

  Hoe je firewall werkt, verschilt per soort. Meestal zit er wel een "allow programs access" oid: een lijstje met programma die van je firewall toegang krijgen om te verbinden met internet. Daar kun je dan zelf ook programma's aan toevoegen.

  Zodra je Games for Windows installeert, dan moet deze vanzelf in je lijstje komen staan, maar dat kun je even checken. Volgens mij moet hetzelfde gelden voor de EA DM, ik gok dat je die hebt gebruikt voor DS2, ik zag hem op je desktop staan :P
 • Ten eerste bedankt voor het antwoorden.

  Hoe controlleer ik firewall? Ik heb mijn laptop pas een week dus ik weet er niet zoveel van.

  Moet ik games for windows installeren voor ik begin met gamen? Ik heb al de EA download manager en Steam gedownload maar nu moet ik dus ook Games for Windows installeren? Als dit noodzakelijk is om te kunnen gamen waar doe ik dit dan?
 • Ik zou eerst "the usual" proberen:
  - firewall
  - games for windows de- en herinstalleren

  Je hebt wel continue verbinding met internet?
 • Hallo medegamers,

  Ik heb Dead Space 2 en Bulletstorm voor een prikkie gehaald bij een gameshop. Nadat ik ze allebei geinstalleerd heb kan ik ze niet starten. Bij Bullerstorm krijg ik een pop-up die zegt dat: 'Games for Windows- Live moet de releasedatum van uw game controlleren, waarna het niks meer doet. Zie hier de pop-up.

  Bij Dead Space 2 krijg ik een soortgelijk verhaal, als ik hem opstart krijg ik een pop-up van de Dead Space 2 activation wizard (foto). Als ik op next druk moet ik de serial key invoeren, en als ik dat gedaan heb, staat er activation succesfull, en daarna gebeurt er niks meer.

  Ik hoop dat iemand een oplossing weet, ik heb al op internet gezocht naar problemen en EA een mail gestuurd maar het lukt allemaal niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren