1. Wii Party

Re: Wii Party

Ja het is echt heel vreemd dat ze hem niet zonder mote uitgebracht hebben.
Mij doet dat toch een beetje denken dat het geen volwaardige game is of zo.
 • Ja het is echt heel vreemd dat ze hem niet zonder mote uitgebracht hebben.
  Mij doet dat toch een beetje denken dat het geen volwaardige game is of zo.
 • Ik wil deze game in HD
 • Ik vind dit beter dan Mario Party. Zonde om zo'n serie voor crap mini games te gebruiken.
 • [size=3][/size]
 • Paradise vind ik ook een stap terug overigens.
 • Persoonlijk vind ik de PSP versie (Legends) het beste, geniale combinatie van classic Burnout :)

  Oh, en Burnout is een handheldgame bij uitstek, op de console gaat het sneller vervelen IMO.
 • Ik vond Paradise juist geweldig :P
 • Ah Ja, Bayonetta, Vanquish en Castlevania inderdaad, die was ik nog vergeten :)

  Burnout zoog vergeleken met de oude versies, crappy Paradise.
 • - Fighters zoals SF IV en Marvel vs. Capcom 3
  - Uncharted
  - Bayonetta
  - Vanquish
  - Castlevania LoS

  Dead Space (2), RE 5, Dead Rising 2, Burnout heb ik op PC.

  De rest… mis ik niet. Bioshock heb ik ook maar die is overrated. God of War 3 heb ik bijna uitgespeeld: by far niet zo goed als 2.
 • Wii spreekt gewoon een totaal andere markt aan in het Westen, maar het is gewoon een feit dat Japanse ontwikkelaars niet veel meer doen op console gebied (in het Westen helemaal). Focus verschuift naar handhelds daar.

  Als ik van deze gen titels moet opnoemen die ik echt gemist heb op mijn Wii dan kom ik op Tales of Vesperia, Eternal Sonata, God of War 3, Uncharted 1 en 2.

  Echt, veel meer mis ik niet.

  Persoonlijk dan :)
 • Ik heb ook helemaal niks met al die Bulletstorm en Homefront games. Maar waar jij vindt dat ik de concurrentie teveel ophemelt, vind ik dat veel Wii bezitters te negatief zijn over de PS360. Het is echt niet allemaal grijs/bruin wat er voor die consoles verschijnt. Ik heb me de laatste tijd heel erg vermaakt met vooral de 360. Mafia 2, Blur, RUSE, Ressonance of Fate, Deathsmiles… Overal zijn wel goeie games te vinden. Op de Wii ook. Ik had alleen niet verwacht dat de support zo hard achteruit zou hollen, terwijl de Wii zoveel voor ligt op de rest.
 • Ik vind dat je grotendeels gelijk hebt over de Wii Jalf, echter vind ik wel dat je de concurrentie teveel ophemelt.

  Beter maken Japanse ontwikkelaars een comeback op de console, want er word voor mij maar een keer of 10 een boeiende console game uit per jaar, waarvan 50% HD en 50% Wii.

  Al die ''realistische'' (lees: gray/brownfilter) schiet en knal dertien in een dozijn zooi, oh en vergeet de jaarlijkse update van de sportgame niet!

  Nee, ik vind dat ik als Wii eigenaar nog niet eens zo veel mis. Op dingen als de Ps3 exclusives na. Dat zijn nog toffe Westerse games met leuke settings en afwisseling. Dingen als Uncharted, God of War 3, Ratchet & Clank (ook al dood tegenwoordig..)

  Nee, het feit dat zoveel hardcoregamers nog zo lang tevreden waren of zijn met hun Wii, komt volgens mij ook omdat daar vooral de traditionele gamers zitten. Gamers die vooral waarde hechten aan de toffe, vaak Japanse games van weleer.

  En voor hun (waar ik mezelf toe reken) is dit echt de saaiste generatie consoles ooit, als je niet van grijs en/of bruin houd.

  The sad truth :(
 • Ik denk dat het niet zozeer klagen is dat er geen Wii games meer komen. Meer een soort berusting :P Het is gewoon enorm opmerkelijk dat er geen reet verschijnt of aangekondigd wordt, omdat het ding dik marktleider is met tientallen miljoenen verkochte exemplaren voorsprong op de nummer 2. Terwijl er voor de concurrentie ongeveeer wekelijks nieuwe games aangekondigd worden.
 • Precies, nog een reden om je Wii te verkopen :P

  Overigens niet zozeer op jou gericht, maar omdat je toch zo leuk reageerde… het word gewoon vermoeiend om steeds hetzelfde te lezen over zaken waar niets meer aan gedaan kan worden.

  En als er dan een keer potentieel positief nieuws is over een interessant spel, zoals gister Pandora's Tower, dan wil iedereen em op 3DS of Wii 2 omdat ze de interesse niet meer kunnen opbrengen om de Wii aan te zetten… maar dan vervolgens wel weer klagen dat er geen games meer op de Wii verschijnen. Ow well, daar zijn we Nederlanders voor, denk ik.
 • Dat ik daar nooit eerder aan gedacht heb. Als je een bepaald aspect van je aankoop niet leuk vind.. gewoon verkopen! Geen discussies meer voeren, want daar krijg je alleen maar hoofdpijn van! Weg doen die rommel!! Dat je duidelijk in je post zegt dat je recente 2d games als Kirby en Donkey Kong wel leuk vond maakt ook niet uit hoor.. gewoon verkopen die handel!

  Alhoewel, discussies? Er valt in het Wii forum eigenlijk niet zo veel meer te praten dan over een paar RPG nakomertjes. En dan ook nog steeds met dezelfde vijf mensen die allemaal een roze Wii bril op hebben. Niet zo gek dus dat het Wii forum bijna net zo dood is als het PS2 forum :)
 • Eensch met koekie.

  Komen er geen games uit voor Wii, dan is het niet goed. Komen er wel games uit voor Wii, is het ook niet goed want die zien we liever op een HD-console.

  Is het niet beter om dan gewoon je Wii te verkopen en Nintendo te negeren tot de Wii 2 aangekondigd word? Dat scheelt iedereen een hoop koppijn. :)

  Ontopic: niet mijn soort game dus daar houd ik me buiten. :P
 • Ik herhaal niks, ik geef gewoon mijn mening. En op het Zelda topic na heb ik recent niets over 'HD wishes' gepost in het Wii topic. Dus dat 'voldowen met HD' valt nogal mee. Bovendien hoeft niemand op mijn mening te reageren. Iedereen kan rustig doorgaan met inhoudelijk posten volgens mij.

  Dat de Wii geen HD beelden kan weergeven is een feit. Daar heb ik me echt wel bij neergelegd. Alleen heb ik me er niet bij neergelegd dat er nog steeds PS2 games zijn die er beter uitzien dan veel Wii games. En dat heeft niets met enkel een resolutie te maken, maar alles met efforts. Met HD doel ik namelijk ook niet alleen op de hogere resolutie, maar ook op de details. Ik heb in de vorige generatie betere physics gezien dan in de nieuwe Zelda bijvoorbeeld. Maar dat mag ik niet zeggen, want dan ben ik een troll… :roll:

  Trouwens, de Xbox 360 is ook HD en is een stuk goedkoper dan de PS3 EN de Wii. De Wii mocht dan goedkoop zijn in vergelijking met de PS3, het was zeker een dure console als je naar de hardware kijkt.

  De Wii is gewoon een lastig apparaat. Ik geniet van games als Kirby, Punch Out, Donkey Kong, Klonoa of a Boy and his Blob ect.. Die zien er namelijk allemaal prima uit. Een aantal daarvan zien er zelfs een stuk mooier uit dan het gros van de kale HD platformers die je op Xbox Live of PSN ziet. Maar de Wii en zogenaamd realistische graphics gaan gewoon niet samen. Dat is echt een aanfluiting imo. Dat we ons daar 10 jaar geleden mee vermaakten.. logisch.. toen had je geen vergelijkingsmatriaal. Dat heb je nu wel en die houterige blokkerige shit vind ik gewoon niet leuk meer..
 • Respecteer dan ook de mening van een ander die gewoon over het spel wilt praten of geïnteresseerd is in het spel, ipv constant herhalen van zaken die je toch niet kunt veranderen.

  Het ontbreken van een multiplayer is nog game-gericht. Jij komt hier specifiek een eigenschap van een platform de grond in boren, die niet aan te passen is ongeacht de game. Maar ondertussen wel blij zijn, dat de initiële aanschaf lager was dan een PS3, maar wel HD eigenschappen willen en eisen.

  Echt de "Ik wil HD, of deze game had beter uitgekomen op de ps3 / xbox360" is zo 2006, die shit hebben we al zo lang gehoord. Vind je het niks, die SD eigenschap, misschien moet je dan gewoon de wii links laten liggen en het daarbij houden. ;)

  Vind elk topic voldouwen met ik wil HD namelijk tamelijk storend. :)
 • Jammer dat je net steeds post in topics van games waar het eigenlijk geen reet uitmaakt of het nou in HD is of niet.

  Respecteer gewoon de mening van een ander. Dat jij het geen probleem vindt om troebelige, blokkerige shizzle op je HD TV te bekijken.. fijn voor jou. Ik zie gewoon een potentieel interessante game als Pandora's Tower met physics en graphics van 10 jaar geleden. Dat vind ik jammer.

  Imo is dat niet veel anders dan opmerken in topic van Mad World dat je er van baalt dat er geen multiplayer in zit…Alleen staat er dan geen figuur op die als een klein kind allemaal topics gaat kicken als Epic Mickey en No More Heroes en daar gaat posten dat ie een multiplayer modus wil zien ofzo… :O
 • Budget game wordt dit hell nooit, maar als tweedehands zal die echt wel in veel winkel's op te pakken te zijn :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren