1. Wii U, wat vinden we ervan? Mogelijkheden?

Re: Wii U, wat vinden we ervan? Mogelijkheden?

Oh, ik dacht dat dat het nieuws topic was ofzo.
 • Oh, ik dacht dat dat het nieuws topic was ofzo.
 • Het lijkt mij dat dit prima in het algemene Wii U topic besproken kan worden.
  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=76298
 • Ik wil weten hoelang de accu meegaat :O Het idee lijkt me wel leuk, maar kan me moeilijk echte toevoegingen voorstellen… Die pac-man game, zoals Jalf het noemt, lijkt me wel leuk om te doen met een groepje vrienden, moest zelf ook gelijk aan pac-man denken om eerlijk te zijn.

  Ben benieuwd, kwa 3rd party lijkt Nintendo goed bezig te zijn, al is er nog een lange weg te gaan. Volgens mij liet Satoru Iwata zelfs die EA knakker praten om hem reclame te laten maken… o_0 Het ging nergens over wat die gast zei, gewoon extra aandacht, banden versterken? Zo zie ik het ergens wel…
 • Ik kreeg een "Pacman versus deja-vu" bij die Chase Mii demo die te zien was op de Nintendo site na de show. Die Pirates demo waar je controller een soort schild is toont ook de meerwaarde nog niet echt aan.

  Ik ben eigenlijk voornamelijk enthousiast vanwege de gedachte aan vette 3rd party games op een Nintendo console in combinatie met HD Zelda, Pikmin en Metroid. Niet eens zozeer vanwege die controller..

  Zo'n 4 op een rij spelletje met de hele familie of dat ge-stream naar de controller.. Ik ga dat niet gebruiken. Zeker niet wanneer je eigenlijk alleen in dezelfde kamer kunt spelen. Stel: Je vriendin wil GTST kijken terwijl jij COD speelt. Je laat COD naar je controller streamen, maar kunt vervolgens alleen maar in dezelfde kamer blijven spelen.. dat is niet heel handig ofzo. Moet je een headphone opzetten ofzo?
 • Gamen zonder de tv is één ding, maar hoe doe je dat met multiplayer games vraag ik me dan af.
  Zo'n ding zal los wel niet te betalen zijn..
 • Ik zie de meerwaarde nog niet echt in van dat scherm tussen je pookjes behalve dat je wat gimmicky dingen krijgt als tekenen op je scherm!!!1111

  Het mooie eraan is dat je verder kan gamen zonder de tv. Maar dan heb ik dus liever Ruin op Vita en PS3…
 • Ik heb er nogal gemengde gevoelens over. Sure, de games die getoond werden zagen er allemaal wel leuk uit, ook al waren het dezelfde trailers als die van gisteren, en Nintendo zal vast wel iets leuks gaan doen met de controller, maar er knaagt iets.
  Controller is naar mijn idee wel wat groot en het scherm wat erop zit ondersteunt geen 1080p, de console overigens wel, en heeft een single touch scherm, en dus geen multi touch helaas. :(
  Grafische pracht moest duidelijk worden uit het filmpje met het vogeltje en hoewel dat er prachtig uit zag vond ik dat Uncharted 3 van gister dat ook wel kon.
  Heel leuk allemaal, Zelda en Mario in HD, maar is het niet too little too late?
  Jullie gedachtes?

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.