1. Windows 7

Re: Windows 7

Ja dat klopt je krijgt geen cd meer, naar ik heb ondertussen Ong. 6x al opnieuw w geïnstalleerd (en ook gelijk format) ik heb nu w7 ultimate erop (niet orig) maar hij is wel geactiveerd. Hoop dat het zo blijft

Dit probleem is denk ik opgelost, bedankt voor Julie hulp
 • Ja dat klopt je krijgt geen cd meer, naar ik heb ondertussen Ong. 6x al opnieuw w geïnstalleerd (en ook gelijk format) ik heb nu w7 ultimate erop (niet orig) maar hij is wel geactiveerd. Hoop dat het zo blijft

  Dit probleem is denk ik opgelost, bedankt voor Julie hulp
 • Wat een onzin. Tenzij je van een of andere enorm vage bron download is er geen enkel probleem. Hij zou gewoon een standaard retail/OEM dvd rip kunnen downloaden en dat moet gewoon probleemloos met zijn key werken.
 • Als ik je een tip mag geven: een OS moet je NOOIT illegaal downloaden, zoals je ziet zorgt dat voor mogelijk enorm veel problemen. Probeer een docent of student te vinden die aan een goedkope docent/student licentie kan komen: dan kost W7 nog maar €20!
 • Bij laptops is tegenwoordig het geval dat je geen cd's meer meekrijgt. Er is een verborgen partitie aangemaakt waar dan die Windows op staat. Je dient dan vervolgens een recovery programma te draaien om opnieuw te installeren. Tenzij dat je alles eraf geknikkerd hebt kun je gewoon die recovery programma gaan draaien. Bij dat programma kun je ook formatteren.
 • Bij de installatie vraagt hij niet om een key
  Als de w7 ultimatu installatie is voltooid zegt ie naar een paar updates dat de key niet klopt, kan ik DAN wel de key invoeren (want dan is ultinateb al geïnstalleerd)

  Hoop dat het lukt
 • Windows herkent de key als home premium en dan zal hij home premium installeren.
 • Ja, heel mooi theoretisch gezien. Maar moet ik dan w7 (ik heb alleen ultimate) schijf erin doen en dan key van home p invoeren, je kunt bij de setup geen keuze maken van h premium of ultimate off bussines dus…. Weet iemand iets Welkom
 • Harde Schijf formatteren en installatie schijf er in doen, dan tijdens de installatie je key invoeren.
 • Hoi allemaal,

  ik weet niet of dit het goede topic is maarja…

  ik heb een laptop gekocht met windows home premium
  die licentie heb ik nog maar ik heb toen windows vitsa erop gezet
  en daar had ik geen locentie op dus heb ik windows 7 ultimate erop gezet
  daar had ik ook geen licentie voor (overal waar ik geen licentie voor heb is gedownload) maar nu wil ik dus weer windows 7 Home Premium erop zetten waar ik wel een licentie voor heb, (staat onderop mn laptop)

  De laptop die ik heb is een:
  Acer aspire 5741g
 • Ik ga het NU proberen. Als het werkt dan ben ik heeeeeeel blij

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren