1. winkel is de schuldige

Re: winkel is de schuldige

Ik zie btw ook al een hele poos geen commercial's meer van Nintendo op de tv..

Schuld van de TV makers!!! :lol:

Zie nu alleen Forza reclames ieder blok.
 • Ik zie btw ook al een hele poos geen commercial's meer van Nintendo op de tv..

  Schuld van de TV makers!!! :lol:

  Zie nu alleen Forza reclames ieder blok.
 • die quote van hierboven is dikke bullshit, de winkel bepaalt de prijs niet. anders was over de gc verschillend geprijst. En microsoft BETAALT voor zoon groot schap, daarom wor daar ook meer van neergezet. en nee dis geen bs want mn buurman werkt bij intertoys…..nee..nie als verkoper -_-" maar als franchise leider.
 • In game speciaal zaken kun je SSX tricky nog voor 60 euro vinden, terwijl in de FUN (speelgoedwinkel) hij voor 10 euro is, geen wonder dat bij de fun het gamecube rek groter is dan de xbox, maar in de gamespeciaal zaken omgekeert.
 • Weet je!!

  Het zal me jeuken!!

  Als ik mijn games maar kan kopen!!

  Greetzz
 • je hebt gewoon zwaar ongelijk …. ligt helemaal niet aan de winkels je moet bij diegene zijn die leiding gevende is over een multimedia afdeling …. ik ben dat zelf geweest bij intertoys en mijn x-box stand was 1 meter en mijn gameboy stand was 2 meter en de gamecube was ook 2 meter. dus niet zeggen dat het aan de winkels ligt maar aan de gene die over die afdeling gaat ;) en als ie een beetje profesioneel is zet ie niet alles weg op eigen mening die heb je er bij zitten …. ik zette altijd alles weg volgens nieuwe games of games waarvan je gewoon weet dat het goed gaat verkopen.
 • Dit is echt een onzinnig topic, als je als Nintendo fan zo wanhopig bent dat je de winkels de schuld geeft van nintendo's ondergang (waar overigens geen sprake van is) dan ga je toch iets te ver.
  Ik werk zelf ook in een game winkel, en bij ons in de winkel zijn in het midden 6 rekken voor gameboy spellen, dus nintendo krijgt genoeg plek.
  Wat overigens ook nog eens zo is, is dat playstation meer schappen heeft omdat ze gewoon een veel groter games aanbod hebben. Het grote games aanbod hebben ze te danken een een goede third party support. Nintendo vraagt veel te veel geld van de third party bedrijven om games uit te brengen op hun console, daarom heeft de gamecube minder third party games en dus een kleiner aanbod qua games. Hierdoor veel winkels dus ook meer schappen met PS2 games dan Nintendo games.
 • Ik sluit me bij Jalf aan!!

  Free Games hahahaha Maar ik vind het bullshit van de winkeliers dat het geschrapt wordt!!!

  Snik!! Ik hoop dat de revolution een heel groot schap krijgt als die uitkomt!!!!

  Greetzz
 • Bij mijn plaatselijke gameshops valt het wel mee.
  Bartsmit: 2 rekken cube games, 1 Xbox rek, 3 Playstation 2
  Freerecordshop: 3 rekken PS2, 2 rekken Xbox, 1 1/2 rek cube (de ander helft zijn DS games)

  Edit: Jalf, in de intertoys van Alkmaar hebben ze dat toendertijd gedaan bij de Nintendo 64 games, toen kon je games als Paper Mario en Conkers Bad Fur day (die toen iets 169 gulden kosten) voor 60 gulden kopen!
 • Hoop dat ze de Cube games dan goedkoop de deur uit doen bij Intertoys want er staan nog wel een flink aantal op mijn verlanglijstje…
 • Ik denk dat het toch best wel zorgwekend moet zijn voor Nintendo. Ik geef die winkeliers groot gelijk, als het niet verkoopt weg ermee. Dit gebeurde destijds ook bij de Sega Saturn. Wat toch een redelijke invloed heeft gehad op de latere verkopen van de Dreamcast.
 • Het is nu echt officieel, de plaatselijke Intertoys zal vanaf juli geen NGC artiekelen meer verkopen van Nintendo alleen GBA games en in kleinere oplage DS games. (die verkopen ook niet denderend bij hun.)

  Tja kan hoog of laag springen maar de NGc verdient gewoon niet genoeg voor een winkelier, zelfs niet met die lage prijs, en wat niet verkoopt moet weg.
 • Ik zie btw ook al een hele poos geen commercial's meer van Nintendo op de tv..

  Schuld van de TV makers!!! :lol:

  Zie nu alleen Forza reclames ieder blok.

  Ik zag net nog GTA:SA trouwens voor de ps2 :)

  BOYCOT DE RECLAMESTUDIO'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
 • zodra de nieuwe generatie weer begint zijn de planken weer eerlijk verdeelt

  de nummer 1 krijgt altijd meer ruimte

  De gene met de meeste games en die het beste verkoopt krijgt meer ruimte.

  XBOX en GC begonnen gelijk maar er snel werd duidelijk welke populairder was, meer games had en beter verkocht.

  en meer kindergames is ook BS

  Is helemaal geen BS Nintendo staat bekend als kind vriendelijk. De winkeliers raden mensen met kleine kindjes ook allemaal een Nintendo aan.

  De door Micrsoft en Sony gepushte games zijn meestal de actiegames die niet allemaal geschikt zijn voor de kleintjes.

  Nintendo pushed hun kind vriendelijke games meer zoals Mario en z'n colega's. Dat betekent niet dat het kinderachtig is maar gewoon geschikt voor kinderen. Zo profileerd Nintendo zich zelf dat hebben ze altijd gedaan daarom maken ze geen geweldadige games terwijl alle andere console makers dit wel deden. Dat was al sinds de 16-bit tijd zo.

  Je moet het ook niet zo snel negatief zien.
 • Gameshop in Den Haag verkoopt ook geen Gamecube meer, omdat hij maar 1 euro winst op een console maakt, groot gelijk heeft ie.
 • Daar heeft hij gelijk in imo.
 • zodra de nieuwe generatie weer begint zijn de planken weer eerlijk verdeelt

  de nummer 1 krijgt altijd meer ruimte

  de psp overhyped??

  nah niet echt ik heb gevraagd bij een Gameshop in hoogezand en groningen

  in hoogezand 0 preorders
  groningen maar 5

  terwijl de DS over de 40 kwam in hoogezand
  en in groningen over de 80

  en meer games is ook meer ruimte
  en de DS heeft meer games op komst dan de psp in japan zijn er al 50+
  die zometeen allemaal naar europa komen tijdens de launch van de psp

  en Jules mag ik die gamezaak es weten???

  Nintendo Europe doet niet zoveel als Nintendo corp japan nee maar niets aan de verkoop doen dat is BS

  dus wil ik die winkel es weten

  en meer kindergames is ook BS

  kijk es naar de ps2 met haar 30+ disnep games
  warner brother games
 • Zul je zien als de psp uit komt dan krijgt die een enorm vak ongeacht de verkoop cijfers. Dat ding is zo overhyped.
 • Mijn speciaalzaak verkoopt niet eens Game Cubes ze zeiden dat ze geen winst maakte ofzo ermee en dat Nintendo Europa (of Nederland ik weet niet meer) ook niet echt wat aan het probleem wou doen.
 • de vakken van nintendo in het algemeen zijn gewoon kleiner omdat het minder verkoopt dan de xbox en de ps2. klaar, dat is gewoon een feit.
  en veel kleine kinderen hebben ook niet zo veel geld om spellen etc te kopen.
  daar bedoel ik mee dat er meer kinderspelletjes op de nintendo zijn dan op elke anderre console van de huildige generatie
 • Ben vandaag bij de MediaMarkt geweest, ik schrok me het lazerus. Maarliefst 2,5 rijen vol met PS2 spellen, en stapels PS2's, 2 rijen vol met XBox spellen, en een stapel met XBoxen. En slechts een half rijtje met daarin de DS, GBA en Cube spellen gepropt. En geen enkele Cube te bekennen. Dan moeten de verkopen wel heel slecht zijn…

  ….maar volgens mij komt dat niet doordat er weinig cube-bezitters zijn, maar doordat Cube-bezitters meer naar gespecialiseerde gameshops gaan. Lijkt mij de meest logische verklaring voor het feit dat bij de MediaMarkt en Bart Smit e.d. weinig Cube-games/consoles zijn, en bij gameshops zoals The Entertainer net zoveel als PS2- en XBox-games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren