1. Winrar twee-delig bestand (probleem)

Re: Winrar twee-delig bestand (probleem)

Ja, maar dat werkt neit omdat dat twee-delig bestand niet te extracted is naar een folder, dan krijg ik die error dus
 • Ja, maar dat werkt neit omdat dat twee-delig bestand niet te extracted is naar een folder, dan krijg ik die error dus
 • Met WinRar kan je de geselecteerde bestanden naar een andere map verplaatsen door "Extract selected files to…" te gebruiken.
 • Maar het WinRar bestand kan ik dus niet in mijn map plaatsen ofzo, en hij staat nu bij tijdelijke bestanden, ik kan hem niet vinden via Computer ofzo. Dus hoe zorg ik ervoor dat ik ze download in mijn Downloads-folder ofzo? Dan kan ik ze wel samenplaatsen ofzo….
 • Wat voor bestand hou je over wanneer je hem uit pakt ?. Het kan wezen dat het een image is en dus eerst via daemontools als virtuele dvd draait, en dan installeren ?.

  Hou er overigens ook rekening mee, wanneer het .001, .002, .003 bestanden betreft, moet je ze samen smelten met HJsplit.
 • Bij het downloaden met newsgroups zijn de bestanden ook in stukken geknipt. Normaal gesproken zou je dan ook 2 bestanden met dezelfde naam hebben met een volgnummer erachter (part 1 / part2, o.i.d.). Winrar zou dit moeten herkennen.
 • Hallo iedereen,

  Ik wilde voor DA een mod downloaden, deze was te groot voor de site dus ik moest hem in twee delen downloaden.
  Nadat ik beide WinRar bestanden had uitgepakt, wilde ik het bestand naar mijn DA-folder plaatsen, maar dan krijg ik deze error:

  Insert a disk with this volume and press OK to try again or cancel to break extraction!

  Ik heb wat research gedaan, en meerdere mensen hebben dit probleem, de oplossing die ik kon vinden was: vind een andere download, hier heb ik geen hol aan, want de enige plaats om dit te vinden was dragonagenexus.com (maakt verder ook niet uit, want volgens mij is dit het probleem niet). Is er geen andere manier, om deze beide bestanden in een winrar bestand te krijgen ofzo?

  :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren