1. Wireless internet

Re: Wireless internet

Het kan ook aan je signaal liggen. Hoe is dat? Laag of uitstekend? En als je een laptop hebt, probeer dan eens om zo ongeveer op je acces point te gaan zitten, en kijk eens hoe snel het dan is.
 • Het kan ook aan je signaal liggen. Hoe is dat? Laag of uitstekend? En als je een laptop hebt, probeer dan eens om zo ongeveer op je acces point te gaan zitten, en kijk eens hoe snel het dan is.
 • Het feit dat je 30mb/s haalt is niet zo vreemd, je zult nooit de aangegeven 124mb/s halen. Deze krijg je enkel onder optimale omstandigheden en die zijn er nooit. Dingen die de snelheid beinvloeden zijn radiogolven van tv, magnatron of elektrische kabels door de muren heen.

  Maar is deze snelheid constant zo of neemt hij af naarmate de afstand naar de modem groter wordt. Bovendien wat is er zo slecht aan 30mb/s, als je sneller wilt zul je toch echt een gigabit lan neer moeten leggen met kabels.

  Voor draadloos is het snel, en bij mediamarkt hebben ze niet tegen je gelogen je hebt een goede ontvangst. Anders was je snelheid terug gelopen naar 5mb/s of nog slechter. Ik spreek hierbij uit ervaring.
 • Ik heb thuis wireless internet maar me ontvangst is laag. Ik heb een modem die 124mb/s aankan maar hij blijft maar op rond de 30mb/s staan. Is hier iemand met meer ervaring die weet wat ik moet doen?

  Of zou ik gewoon terug gaan naar mediamarkt want ze hadden gezegt dat hij makkelijk ontvangst op de 2de etage heeft (waar ik zit/slaap)

  Thx alvast.
 • Ok bedankt, ik al eens kijken. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren