1. Wit scherm

Re: Wit scherm

Wit scherm? Blijft het scherm helemaal wit? (Zonder tekst van foutmeldingen?) Kijk eens in je browserinstellingen of de Cookies ingeschakeld staan. Als dit niet het geval is, kan je niet op bepaalde beveiligde sites. Mocht dit niet lukken, probeer dan een andere brower zoals Mozilla Firefox uit. Dit werkt veel fijner. Als het dan wel werkt, zou je instellingen kunnen vergelijken.
  • Wit scherm? Blijft het scherm helemaal wit? (Zonder tekst van foutmeldingen?) Kijk eens in je browserinstellingen of de Cookies ingeschakeld staan. Als dit niet het geval is, kan je niet op bepaalde beveiligde sites. Mocht dit niet lukken, probeer dan een andere brower zoals Mozilla Firefox uit. Dit werkt veel fijner. Als het dan wel werkt, zou je instellingen kunnen vergelijken.
  • Als ik op bepaalde sites wil komen, krijg ik elke keer een wit scherm. Bij bijvoorbeeld Hotmail en Hattrick. Het ligt niet aan het internet, want op de andere 2 computers doet die het wel gewoon goed. Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren