1. Wordbestand terugvinden

Re: Wordbestand terugvinden

Zet volgende keer de optie "laatst geopende documenten" aan. ;)
 • Zet volgende keer de optie "laatst geopende documenten" aan. ;)
 • Slotje maar. Niet op te lossen.
 • Open die bijlage dan nog eens, meestal staat er bovenin Word wat de source hiervan is.
 • Voor alle duidelijkheid: Ik heb het bestand niet verwijderd.

  Ik heb een attachment overschreven, maar de bijlage is natuurlijk nog hetzelfde. Blijkbaar heeft mijn Word het bestandje tijdelijk opgeslagen, terwijl elke andere versie van Word had aangegeven dat ik het bestand een andere naam had moeten geven (opslaan als…).
 • Misschien is het per ongeluk een verborgen file? Misschien is het opgeslagen onder een rare extensie? Filter eens op All files en kies ervoor om hidden files zichtbaar te maken. Overigens zou ik mezelf ook geen expert willen noemen op dit gebied, dit zijn gewoon dingen die ik zou proberen in jouw situatie.

  Oh en kijk eens in je prullenbak ;)
 • Ik heb er niet veel verstand van, maar misschien kun je een nieuwe bijlage naar jezelf sturen met een maffe naam die snel opduikt in zoeken, save hem weer zoals je dat bij je vorige bestand deed en kijk of je die terug kan vinden

  Als ik dat doe vind ik de tijdelijk opgeslagen Wordbestanden terug in de map met 'Recent' van office. De nieuwe bewerkte bijlage kan ik dan niet openen… En staat het bestand dat ik eigenlijk zoek er niet tussen.

  Ben ik het nu echt kwijt?
 • Ik heb er niet veel verstand van, maar misschien kun je een nieuwe bijlage naar jezelf sturen met een maffe naam die snel opduikt in zoeken, save hem weer zoals je dat bij je vorige bestand deed en kijk of je die terug kan vinden
 • Dan gaat Word automatisch naar ´Mijn documenten´ toe maar daar staan geen Word bestanden.

  Ik word gek volgens mij :\
 • Het makkelijkste zou zijn; ga naar je email en open een word-file attachment (niet opslaan als, maar openen in word). Dan ga je naar opslaan als in word en bekijk dan de map die hij opent. Als je de directory nooit hebt aangepast, is dat de map waar je bestand staat opgeslagen.
 • Waar kan ik die map vinden? In de map "Temp" staat het niet…

  De computer is nog niet uit geweest.
 • Kijk eens in je map tijdelijk (of, temporary of temp). Als je een email attachment opent (ook in Word) zonder apart aan te geven waar je hem op wilt slaan, wordt hij automatisch als temp bestand geopend. Zodra je voor het eerst opslaat zou je de file wel een naam moeten geven, dus je zou hem wel moeten herkennen. Maar als je de directory niet veranderd, sla je hem dus op in de map met tijdelijke bestanden.
 • Ik heb gisteren een e-mail geopend met een Word bijlage. Die bijlage heb ik aangepast en telkens opgeslagen (met ctrl+s). Het gaat om mijn eindscriptie voor mijn opleiding. Nu kan ik het aangepaste bestandje niet meer terugvinden!

  Wie weet hoe ik het kan terugkrijgen?

  - Het staat niet in de onlangs geopende bestanden
  - Het staat niet onder het kopje 'recent' van Word 2010
  - Ik kan het met geen mogelijkheid vinden met de Windows 'zoeken' optie


  Sorry voor het posten van dit bericht hier, maar ik kan geen oplossing vinden op internet en ik wil nu de laatste strohalm aangrijpen om het op te lossen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren