1. Wordt de Revolution eigenlijk wel een revolutie?

Re: Wordt de Revolution eigenlijk wel een revolutie?

Ja bijdehantjes, ze zeggen toch echt zelf dat ze nieuwe gameplay en dergelijke gaan brengen. En waarom denk je anders dat ze zo geheimzinnig doen over de controller.
 • Ja bijdehantjes, ze zeggen toch echt zelf dat ze nieuwe gameplay en dergelijke gaan brengen. En waarom denk je anders dat ze zo geheimzinnig doen over de controller.
 • Dat kan natuulijk, hoewel de engelstalige mensen er toch ook een betekenis aan geven met de berichten dat het totaal anders gamen wordt…
 • Eigenlijk denk ik dat het woordgrap is.

  Revolution kun je namelijk ook vertalen met toeren/omwentelingen…
  Een woordgrap is het niet. Maar het is wel reëel te veronderstellen dat de Japanners iets heel anders onder 'revolution' verstaan. Het is ten slotte een vertaald woord voor hun. Vele taalfilosofen beweren dat de misverstanden op de wereld veroorzaakt worden door de verschillen in taalbetekenissen. En ik denk dat dit ook met de Revolution het geval is.
 • Eigenlijk denk ik dat het woordgrap is.

  Revolution kun je namelijk ook vertalen met toeren/omwentelingen…

  Nintendo heeft nooit eerder aan echte 'revoluties' gedaan en de markt waardeert dat simpel ook niet. (hoe graag je dat ook zou willen)
 • Nintendo heeft het zover laten komen(oa met de naam "Revolution") en uitspraken als "touching is good, but feeling is better"

  Ik verwacht niet al te veel(VR helmen, 3D, allemaal bullshit) maar als ze niet met een stel vernieuwingen komen(minimaal 3 laten we zeggen) dan valt het mij toch tegen… :P
  Vooral nu de lat zo hoog ligt, mogen ze wel met meer dan 1(bij de DS bijvoorbeeld 2 vernieuwingen; 2 schermen+ touchscreen) vernieuwing komen.

  We wachten af… dat is eigenlijk het enige wat we kunnen(en eigenlijk zouden moeten) doen :)
 • Vat me niet verkeerd, ik weet zeker dat de Revo. een dijk van een console wordt
  Wist ik dat maar al zeker. ^^D

  Zoiets kun je helemaal niet zeker weten joh.


  En wat Nintendo had moeten doen is gewoon helemaal niets van een Revolutie vermelden maar gewoon met een Revolutie komen. Dan is er inderdaad veel minder hype wat ook weer als negatief kan worden gezien, maar dan wordt er waarschijnlijk ook niet over-hyped waardoor het voor velen zal tegenvallen.
 • Ja, ik haal de DS ook alleen maar aan omdat deze regelmatig genoemd wordt in deze topics.

  Dat Revolution bijzonder gaat worden denk ik ook wel. Maar mensen verwachten nu juist wel een revolutie, door de naamkeuze van Nintendo. En de verwachtingen zijn zo hoog opgelopen dat dit denk ik bijna niet meer mogelijk is. Mensen verwachten namelijk al van alles (van echte 3d beelden tot VR-helmen enzovoorts) en de kans wordt daarom groter dat de reactie straks zo is van "o, is dit alles".

  Maar goed, we weten nog vrijwel niks, dus we laten ons wel verrassen door het bijzondere concept dat Nintendo ons nog gaat laten zien. :)
 • bij de DS hebben ze het niet revolutionair genoemd… en had jij ooit verwacht dat er een gameboy zou komen met touch screen, voordat de DS bekent was)… ikke niet, dus dat vind ik wel revolutionair, je moet niet verwachten van een revolutie, maar het kan wel bijzonder zijn… revolutie is elektriciteit maken
 • Tja, ik denk dat het nog een beetje vroeg is om echt een duidelijke mening te vormen betreffende deze stelling. Er is nog weinig concreets bekend over het concept dat Nintendo voor ogen heeft.

  Het is wel zo dat de lat heel erg hoog ligt. Dat komt mede door het feit dat Nintendo de naam "Revolution" gebruikt en mede door alle vage aankondigingen en insiders die zeggen 'onder de indruk te zijn'. Door de hoge verwachtingen die hierdoor gekweekt worden denk ik dat het vermoedelijke antwoord op de stelling een 'Nee' zal zijn. Dit doet niks af aan de mogelijke kwaliteiten van de Revolution, maar ik denk niet dat het concept van Nintendo een daadwerkelijke revolutie in de gameswereld gaat betekenen.

  De DS is dit in mijn ogen ook niet. Het concept van de DS is wel vernieuwend, maar echt heel erg revolutionair kan ik het ook niet noemen. Waarschijnlijk zal de Revolution ook een soort andere/vernieuwende invulling aan de mogelijkheden van games geven, maar een revolutie? Ik vermoed van niet, maar misschien worden we wel verrast als de daadwerkelijke aankondiging van de Revolution plaats gaat vinden.
 • DS is niet mijn smaak inderdaad. Mis er nog de games voor die er echt wat mee doen en niet van alles een beetje.
  PacPix ziet er heel leuk uit, maar is voor mij meer iets van een demo-gevoel dan een echt volledige game. En daarnaast heb je nog de reeks Mario-games die wel al kennen.
  De cube heeft leuke spellen, maar ondanks dat zakt Nintendo een beetje weg bij mij. Vind de DS ook nog iets te log, maar zal vast nog wel weer een kleinere versie van komen. :)
  Hopen dat de Revolution mij het ouderwetse snes- en gameboygevoel kan teruggeven.
  Maar dat is afwachten, lang wachten.
 • eind volgende week weten we misschien meer over de revo. we zullen zien :)
 • De DS heeft wel goed uitgepakt alleen kan het je smaak niet zijn. De DS doet het boven mijn verwachtingen. Blijkbaar zijn er wel degelijk mensen geinteresseerd in Innovatieve gameplay.

  Nu is de vraag of mensen ook happen in de homeconsole markt.
 • Of het een revolutie wordt betwijfel ik.
  Qua power en gfx zullen ze het niet winnen, maar ze zullen vast met iets innovatiefs komen. En dan maar hopen dat dat goed uitpakt. De DS in mijn ogen niet.
 • nieuwe hardware Patent van Nintendo

  Link


  en een uitlegje van de patent

  Link

  en @ raven

  ooit van NDA's gehoord?

 • Enige wat me op valt is dat er veel Xbox 360 en PS3 games worden aangekondigt en het opvallend rustig blijft rondon Revolution.
 • Tis een beetje doodlopende discussie zonder concrete feiten, tis wat men hoopt dat hier gepost wordt.

  Als we weten wat Nintendo nou de revolutie vind, kunnen we onze eigen conclusies trekken.
  De bekendmaking zal hopelijk binnen 2 maanden zijn.
 • geen idee, wat is eigenlijk een revolutie? Meer kracht in een console proppen? Dat is iig wat Sony en MS eronder verstaan

  Dat durf ik haast niet eens een evolutie te noemen.
 • geen idee, wat is eigenlijk een revolutie? Meer kracht in een console proppen? Dat is iig wat Sony en MS eronder verstaan
 • Een revolutie betekent het in gang zetten van een extreme verandering. Het antwoord op de vraag van de stelling luidt daarom: 'Nee'.

  We hebben het immers nog altijd over games welke nog altijd m.b.v. een controller moet worden bestuurd. Het enige waar ik op hoop zijn verfrissende ideeën zoals een controller zonder knoppen of iets dergelijks…
 • Ja, ik denk het wel.
  Waarom zouden ze anders zo geheimzinnig doen? Het moet vrijwel iets onverwachts en geniaal worden.

  Zo hoop ik het althans, want dit is de laatste generatie voor Nintendo als het niets goeds word.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren