1. WoW - te verslavend

Re: WoW - te verslavend

Nu hebben wij een heel groot World of Warcraft topic waar dit prachtig in past. Ik snap wel dat je een appart topic aanmaakt, maar als iedereen dit doet krijg je een ondergesneeuwt forum waar de echt boeiende discussies aan het oog voorbij gaan. Een slotje dus, maar je bent van harte welkom om dit in het World of Warcraft topic te posten :)
 • Nu hebben wij een heel groot World of Warcraft topic waar dit prachtig in past. Ik snap wel dat je een appart topic aanmaakt, maar als iedereen dit doet krijg je een ondergesneeuwt forum waar de echt boeiende discussies aan het oog voorbij gaan. Een slotje dus, maar je bent van harte welkom om dit in het World of Warcraft topic te posten :)
 • dat gezeur over get a life is nog triester imo, die gast kiest voor iets waar hij uiteindelijk meer plezier in heeft dan andere dingen! Dat hij zijn baan daardoor stopt is ook zijn eigen keuzen waar je niks over kan zeggen sinds je hem n iet kent, en waar zijn intressen naar uit gaat.
 • Wel herkenbaar bij een paar freaks bij mij op school. Hun waren echt al verschrikkelijk nerd en deden niks anders dan gamen, maar ze hadden nog wel normale dingen te bespreken geloof ik. Maar nu ze wow hebben hoor ik ze echt ALTIJD als ik langsloop praten over dat spel. Ze praten echt over niks anders. En ze weten dan ook echt alles van het spel. Nou dan ben je echt ziek in je hoofd.

  Maar ik speel zelf het spel ook, maar ik doe het zo'n 2 uur op een dag en dat vind ik eerlijk gezegt niet heel veel. Ik doe het gewoon voor de fun en ik praat er verder vrij weinig over met vrienden die het ook hebben op school enzo.
 • ^

  ga ff naar off-topic.. daar zie je wel een topic over die dode baby…

  dat mensen ontslag gaan nemen om WoW vind ik echt ontzettend zielig…

  Voor de mensen die dit doen:

  Get a (social) life
 • http://www.gamevillage.nl/index.php?s=6 ... ntry545236

  … ik heb al via via gehoord dat er een baby doodging omdat de ouders WoW te zaten spelen ofzo..

  en nu lees ik dat mensen ontslag nemen… brr freaky

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.