1. [XBLA] Beyond Good & Evil HD

Re: [XBLA] Beyond Good & Evil HD

Niet bij mij, waarom heb je het dan niet eerder gepost? :P
 • Niet bij mij, waarom heb je het dan niet eerder gepost? :P
 • Instant Buy!
 • Kan wel leven met de Nederlandse stemmen, tuurlijk Engels klinkt leuker, maar vind het bij deze game opzich de NL stemmen best wel goed.
 • Er is weinig mis met de Nederlandse vertaling inderdaad. Hij is bijzonder goed, eigenlijk. Ik prefereer gewoon de Engelse versie, maar dat is persoonlijke smaak. De kwaliteit van de stemmen is gelijk imo.
 • Vreemd, want was BG&E destijds niet juist de enige game met 'goede' Nederlandse stemmen?

  Voor IG heb ik 'm in het Engels gespeeld. Ik heb het via debugcode gespeeld en niet met een downloadcode. Hopelijk komen ze nu snel met de tweede!
  'Wel goede NL stemmen, maar dan spelen de meeste mensen (waaronder ik) alsnog liever in het Engels.
 • Vreemd, want was BG&E destijds niet juist de enige game met 'goede' Nederlandse stemmen?

  Voor IG heb ik 'm in het Engels gespeeld. Ik heb het via debugcode gespeeld en niet met een downloadcode. Hopelijk komen ze nu snel met de tweede!
 • Oh really? Lame, ik dacht gewoon dat ik de Nederlandse versie had gedownload, omdat je nergens in de game zelf de taal kon veranderen. Maar het is dus ongeveer hetzelfde als bij AC2 (al hing het daar af van de ingestelde taal, en niet de locatie).
  Ubisoft moet gewoon leren om een taaloptie in hun games te doen.
 • je hoeft de download niet te deleten, gewoon locatie veranderen naar UK en je kan in het engels spelen.
 • Het is gewoon scheef dat er geen taaloptie in het spel zelf is. Verder is de Nederlandse dub wel behoorlijk goed gedaan. Speel hem zelf nu overigens in het Engels.
 • de eerste parel is hier ook binnen. ik heb hem gewoon in het nederlands laten staan misschien dat ik hem daarna nog in het engels een keertje speel.
 • Nee nee, je moet niet de taal op Engels instellen, je moet je locatie als United Kingdom instellen. Ik downloadde hem eerst met locatie op Netherlands, en taal op Engels (had ik ooit naar Engels veranderd omdat anders Assassin's Creed 2 in het Nederlands was). Maar dan krijg je dus de Nederlandse versie. Je moet je locatie dus veranderen naar United Kingdom (of een ander Engels sprekende natie, maar dat is om het even), en dan download je de Engelse versie.

  Mocht je onverhoop de Nederlandse nu al binnen hebben gehaald, dan kun je die gewoon deleten, locatie veranderen naar United Kingdom, en Download Again doen. Dan downloadt hij alsnog de Engelse versie.

  Ubisoft moet gewoon leren om een taaloptie in hun games te doen, met AC2 was het ook al zo onzinnig.
 • Dan istie Engels <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Mooi zo :D dan maar even binnenhalen!
 • Vraagje:

  In welke taal is deze game als ik hem zou halen?

  Ik heb hem ook voor de gamecube gehad, en die was dus in het Nederlands, fucking IRRITANT nederlands (Zoals vrijwel altijd)

  Ik zou de game echter graag spelen, maar dan wel in het engels!

  Ik heb mijn xbox btw in engels ingesteld, mocht dat verschil maken.
 • Gebruik dan liever mijn link dan krijg ik punten
  Ja, zeg dat dan meteen!! <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  hahaha :P
  Handig hoor online kopen, vooral als je vergeten bent dat live verlopen is :P
 • Gebruik dan liever mijn link dan krijg ik punten
  Ja, zeg dat dan meteen!! ;)
 • www.xboxlivekaarten.nl, als we dan toch offtopic bezig zijn <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> Binnen vijf minuten heb je de code binnen. Onderhand al 15 keer gebruikt.
  Gebruik dan liever mijn link dan krijg ik punten :P
  Als je zelf iets hebt besteld kun je ook een link maken die je kunt delen, als ze dan aan de hand van die link iets bestellen krijg je punten waar je weer dingen voor kunt halen :)

  ON:
  Heb de game al een paar dagen maar nog steeds niet gespeeld :roll:
 • www.xboxlivekaarten.nl, als we dan toch offtopic bezig zijn ;) Binnen vijf minuten heb je de code binnen. Onderhand al 15 keer gebruikt.
 • Ja maar ik heb alleen geen Creditcard….. Livecodes.nl is betrouwbaar? Anders morgen daar even bestellen. Toch wel stom om er dan weer 800 te kopen, ik hoef er maar 200 want verder hoef ik niets op Xbox live. Misschien Castle Crashers ofzo? Maar dit is niet relevant voor dit topic.
  Ja die site is betrouwbaar.
  Ik heb al een keer live en een keer 2100 punten gehaald, beide succesvol :)
 • Ik hoop dan ook van harte dat deze release heel veel downloads haalt en dat dit Ubi stimuleert om deel 2 verder te steunen :)
 • Eindelijk een beetje progressie gemaakt met de game. Ben nu door de Factory heen. Game heeft wel een wat vervelende camera imo. Maar het ziet er, mede dankzij de HD resolutie, wel nog steeds ontzettend aardig uit. Verder is het echt gewoon heerlijk om zo'n originele game te spelen, en dan bedoel ik niet zozeer de gameplay (doorgaans vloeiend, maar wel vrij standaard action/adventure), maar de fantastische setting. Erg fantasievol. Game staat, na al die jaren, nog steeds als een huis wat betreft sfeer.

  Hopelijk betekent de HD-rerelease van deel 1 dat deel 2 er snel aankomt. Diens teaser stamt alweer uit 2008.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren