1. [XBLA] Orcs Must Die!

Re: [XBLA] Orcs Must Die!

Trial vind ik best plezierig, als deze game bij een Steam sale voor een prikje kan meekopen, zal ik het niet nalaten.

Ik heb precies hetzelfde, maar dan voor xbla. 1200 MS is net iets te veel voor deze game, maar 800 wil ik hem best halen.
 • Trial vind ik best plezierig, als deze game bij een Steam sale voor een prikje kan meekopen, zal ik het niet nalaten.

  Ik heb precies hetzelfde, maar dan voor xbla. 1200 MS is net iets te veel voor deze game, maar 800 wil ik hem best halen.
 • Trial vind ik best plezierig, als deze game bij een Steam sale voor een prikje kan meekopen, zal ik het niet nalaten.
 • Ik wist niet dat hij al uit was, vanavond maar eens even downloaden. Het leek mij een zeer leuke arcade game.
 • Heb de trail gespeeld, maar die kon mij niet echt overtuigen moet ik eerlijk bekennen. Misschien moet ik er nog een keer goed de tijd voor nemen.
 • Tweakers:

  Orcs Must Die! verschijnt op pc en Xbox Live

  De tower defense-game Orcs Must Die! verschijnt voor de pc en Xbox Live, en wordt uitgegeven door Microsoft Game Studios, aldus ontwikkelaar Robot Entertainment. De game verschijnt 'deze zomer', al is geen precieze datum bekend.

  Orcs Must Die! verschijnt later deze zomer voor Xbox Live Arcade en pc's, laat Robot Entertainment weten. De studio heeft Microsoft Game Studios als uitgever gekozen, aldus directeur Patrick Hudson, wat ook wil zeggen dat de game niet voor de PlayStation 3 zal verschijnen. Robot had al laten weten dat de tower defense game voor de pc zou verschijnen, maar nog niet voor welke console. De precieze datum is nog niet bekend, de prijs van de game evenmin.

  Robot Entertainment zoekt het in een bekend genre. Vooral op mobiele platforms zijn tower defense-games populair. Robot is niet onbekend met strategische games. De studio werd in 2009 opgericht door werknemers van Ensemble Studios. Die studio, vooral bekend van de Age of Empires-games, was vlak daarvoor opgeheven door eigenaar Microsoft.


  IGN:

  Closing Comments

  Orcs Must Die embellishes your devious side, encouraging you to devise clever ways of fulfilling the command of the title. For the not-so-clever, mowing down invaders with an automatic crossbow is also a great time. Whatever your approach, an orc's pain is your gain. You must download, because Orcs Must Die.

  9.0
  OVERALL
  Amazing

  Al mensen de game gespeeld ?!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren